million_voices Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 παιζει ρολο και το συστημα μαλλον γιατι ειμαι με εναν athlon 64 x2 5000+, 4gb ram και μητρικη 780g sb700 νορμαλ νομιζω οι επιδοσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Πέρα απο αυτό έχει χαμηλά read / writes μεταξύ 64 - 1024mb. Για τσέκαρέ το. Ε ενταξει.Παντως στο forum της OCZ λενε οτι παιζει πολυ μεγαλο ρολο η μητρικη.Εσενα εχει πολυ καλο chipset.Γι' αυτο και οι Sandforce λενε read up to 285 write up to 275.Μια χαρα ειναι του παιδιου πιστευω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 παιζει ρολο και το συστημα μαλλον γιατι ειμαι με εναν athlon 64 x2 5000+, 4gb ram και μητρικη 780g sb700 νορμαλ νομιζω οι επιδοσεις Σωστός έχεις δίκιο, δεν το γνώριζα αυτό. Μια χαρά είσαι τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Aυτό με τους nvidia drivers δεν το έχω καταλάβει.Δηλ.όποιος έχει τέτοια VGA τί κάνει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Αλλο chipset drivers αλλο οι drivers της καρτας γραφικων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 secure erase 7 ωριτσες περιπου ο 60αρης χμμμμμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nem52 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Αλλο chipset drivers αλλο οι drivers της καρτας γραφικων. οκ εγω τελικα που εχω ομως chipset nvidia drivers τι κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 secure erase 7 ωριτσες περιπου ο 60αρης χμμμμμ Τοσο πολυ κανει? Και ειχα σκοπο να τον κανω πριν το επομενο format. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beez Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 δηλαδη η διαδικασία ειναι τον περνεις, secure erase, κανεις τα tweaks στο os για hibernate, pagefile, trim κτλπ και εισαι ετοιμος? αν βαλεις το δισκο σε λαπτοπ που εχουν μουφο τσιπσετ 8α σέρνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Όχι, απλό format κάνεις στην αρχή, quick format έκανα κι όλας, ΟΛΑ JET. Secure Erase χρειάζεται αν του έχεις αλλάξει τα φώτα σε benches κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 secure erase του κανεις οταν εχει χρησιμοποιηθει αρκετα και ειναι πολυ degraded,ουσιαστικα στον επαναφερει στην κατασταση που τον αγορασες αλλα φυσικα τον φθειρεις οποτε με ρεγουλα με quick φορματ και μονο ειμαστε οκ αρκει ο δισκος να παιζει trim,νορμαλ φορματ δεν χρειαζεται γιατι και παλι τον φθειρεις χωρις λογο επισης καλο ειναι ο υπολογιστης καπου καπου να γινεται log off ολη την νυχτα και ο δισκος να μην ειναι σε power saving mode ωστε ο controller του να τριμαρει ps secure erase εκανα με live cd parted magic (ουσιαστικα στελνει εντολη στο drive να κανει το ιδιο secure erase) και μου εγραψε οτι πρεπει να αφεθει idle 400 λεπτα περιπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 το full format ουσιαστικά scannάρει τον δίσκο για bad sectors... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδια τ ο 0-fill απο το random γιατι παιζουν τοσο μεγαλο ρολο? Στην αρχη δεν το ξερα, και ειχα αποτελεσματα χειροτερα απο οτι ενας Vertex 2. Εχω 2x Vertex 2 (RAID 0) Μου ειπε ενας σε ενα φορουμε να το γυρισω σε zero-fill Και αλλαξαν καπως τα πραγματα. Παρολα αυτα ισως να ηταν καλυτερα να επαιζα σε Revodrive. Δεν ηταν μεγλαυ η διαφορα χρηματων, αλλα οι ταχυτητες θα ειχαν διαφορα πιστευω. Εν παση περιπτωση αποτελεσματα με random και 0-fill αντιστοιχα. Πως το βλεπετε? EDIT: ATTO δινει καπως πιο ενθαρυντικα αποτελεσματα, αλλα hdtach μια απο τα ιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Το ATTO χρησιμοποιούν κυρίως για τις μετρήσεις ssd, οπότε μια χαρά είσαι. Το Revodrive πρέπει να το υποστηρίζει και η μητρική σου. Αν ναι, τότε ΠΕΤΑΕΙ πραγματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasbbl Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδια εχω τον ACER TIMELINE 4810,κανει για το συγκεκριμενο λαπτοπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.