Προς το περιεχόμενο

OCZ Vertex 2 Series 60GB στα 109 ευρώ (Πλαίσιο)

lionheart75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Πέρα απο αυτό έχει χαμηλά read / writes μεταξύ 64 - 1024mb. Για τσέκαρέ το. :P :)

Ε ενταξει.Παντως στο forum της OCZ λενε οτι παιζει πολυ μεγαλο ρολο η μητρικη.Εσενα εχει πολυ καλο chipset.Γι' αυτο και οι Sandforce λενε read up to 285 write up to 275.Μια χαρα ειναι του παιδιου πιστευω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιζει ρολο και το συστημα μαλλον γιατι ειμαι με εναν athlon 64 x2 5000+, 4gb ram και μητρικη 780g sb700

νορμαλ νομιζω οι επιδοσεις

Σωστός έχεις δίκιο, δεν το γνώριζα αυτό.

Μια χαρά είσαι τότε. :)

δηλαδη η διαδικασία ειναι τον περνεις, secure erase, κανεις τα tweaks στο os για hibernate, pagefile, trim κτλπ και εισαι ετοιμος?

αν βαλεις το δισκο σε λαπτοπ που εχουν μουφο τσιπσετ 8α σέρνεται?

secure erase του κανεις οταν εχει χρησιμοποιηθει αρκετα και ειναι πολυ degraded,ουσιαστικα στον επαναφερει στην κατασταση που τον αγορασες αλλα φυσικα τον φθειρεις οποτε με ρεγουλα

με quick φορματ και μονο ειμαστε οκ αρκει ο δισκος να παιζει trim,νορμαλ φορματ δεν χρειαζεται γιατι και παλι τον φθειρεις χωρις λογο

επισης καλο ειναι ο υπολογιστης καπου καπου να γινεται log off ολη την νυχτα και ο δισκος να μην ειναι σε power saving mode ωστε ο controller του να τριμαρει

ps secure erase εκανα με live cd parted magic (ουσιαστικα στελνει εντολη στο drive να κανει το ιδιο secure erase) και μου εγραψε οτι πρεπει να αφεθει idle 400 λεπτα περιπου

Ρε παιδια τ ο 0-fill απο το random γιατι παιζουν τοσο μεγαλο ρολο? Στην αρχη δεν το ξερα, και ειχα αποτελεσματα χειροτερα απο οτι ενας Vertex 2. Εχω 2x Vertex 2 (RAID 0) Μου ειπε ενας σε ενα φορουμε να το γυρισω σε zero-fill Και αλλαξαν καπως τα πραγματα. Παρολα αυτα ισως να ηταν καλυτερα να επαιζα σε Revodrive. Δεν ηταν μεγλαυ η διαφορα χρηματων, αλλα οι ταχυτητες θα ειχαν διαφορα πιστευω. Εν παση περιπτωση αποτελεσματα με random και 0-fill αντιστοιχα.

s3dfv9.jpg

15rcfno.jpg

Πως το βλεπετε?

EDIT: ATTO δινει καπως πιο ενθαρυντικα αποτελεσματα, αλλα hdtach μια απο τα ιδια.

w2f72w.jpg

20h8pck.jpg

Το ATTO χρησιμοποιούν κυρίως για τις μετρήσεις ssd, οπότε μια χαρά είσαι.

Το Revodrive πρέπει να το υποστηρίζει και η μητρική σου. Αν ναι, τότε ΠΕΤΑΕΙ πραγματικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...