Προς το περιεχόμενο

OCZ Vertex 2 Series 60GB στα 109 ευρώ (Πλαίσιο)

lionheart75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Να πω και εγώ μια αλχημεία - δοκίμασε ένα άλλο sata καλωδιάκι... ;)

θα το δοκιμασω αν και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι θεμα μητρικης και υπερωριακης εργασιας χθες,οπως ειπα σημερα ολα οκ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στον million_voices αναφερόμουν ρα, δεν είδα τη δική σου απάντηση :/

Πάντως έχει δίκιο, αν και ανεπαίσθητο, παραμένει ρίσκο.

απο οτι διαβασα στο forum της ocz γενικοτερα δεν το προτεινουν αν και λενε οτι αυξανει ανεπαισθητα τις επιδοσεις των ssd τους

ποιο καλα το κεφαλι ησυχο οπως ειπε και ο george

ps στην πραξη δεν ξερω τι παιζει,εγω παντως διαφορα δεν βλεπω

• Moderators

Του firefox στη ram. ;)

Chrome δεν εβαλα γιατι διαβασα πολλους να διαμαρτυρονται για ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολλα read/writes...

• Moderators

Στο bios. Στο Sata mode υπαρχουν οι εξεις επιλογες: IDE και AHCI για εναν δισκο και raid αν θες να κανεις καποια συστοιχια.

Στο bios. Στο Sata mode υπαρχουν οι εξεις επιλογες: IDE και AHCI για εναν δισκο και raid αν θες να κανεις καποια συστοιχια.

Εγω μια ζωηπιστευα οτι οι ide ηταν οι παλιοι δισκοι που συνδεονταν με την ταινια και οχι αυτοι με το sata.. και τι διαφορα εχουν τα δυο μεταξυ τους? παιζει καποιο καλυτερα?

• Moderators

Ide mode ειναι να δουλευουν οι δισκοι "σαν τους παλιους", με την εννοια του να μη χρειαζεσαι sata drivers για εγκαταστησεις το λειτουργικο. Δεν κοβει ταχυτητα σε καμια περιπτωση.

Θεωρητικα στους ssd παιζει καλυτερα το AHCI, αλλα αυτο εξαρταται. Επισης εχουν αναφερθει ψιλοπροβληματακια με freezes με AHCI, αλλα και πολλα καλυτερα benchmarks.

[...]

Μπορείτε ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ αφού στήσετε το μηχάνημα με τα windows / progs κλπ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ να πάρετε ένα image του σε έναν άλλο σκληρό και οποιαδήποτε στιγμή δείτε ότι έχει πέσει αισθητά η ταχύτητα του Raid 0 σας, να κάνετε ένα [*]restore image και VOILA, πάλι σφαίρα το Raid 0 σας.

[*] secure erase και μετά ...

Αλλιώς δε θα δεις τίποτε :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...