EKTELESTES Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 ahci ειναι ηρθε με fw 1.25,το τελευταιο στο site της ocz ειναι το 1.24 κανετε ολοι τα προτεινομενα tweaks αμεσως μετα το format? http://thessdreview.com/optimization-guides/the-ssd-optimization-guide-2/ κανεις αλλος δεν βλεπει τρελα freeze? Εμένα ο 120αρης είχε το 1.23 και του έβαλα το 1.24. Όχι, δεν έχω freezes καθόλου. Ίσως να κανες κανα Bios update στην μητρική; Η να δεις αν είναι στο προτεινόμενο slot μήπως παίζει κανα πρόβλημα άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 bios εχω το τελευταιο και ο δισκος ειναι πανω στον sata κονεκτορα 0 και το dvd στον τελευταιο οπως προτεινουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanari Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 bios εχω το τελευταιο και ο δισκος ειναι πανω στον sata κονεκτορα 0 και το dvd στον τελευταιο οπως προτεινουν Μήπως να βγάλεις το fw 1.25 και να βάλεις το τελευταίο 1.24 από το site της ocz ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Τα Tweaks που έκανες δε τα έχω κάνει όλα. Πχ το "TURN OFF WINDOWS WRITE-CACHE BUFFER FLUSHING…OR NOT" δε το έχω κάνει. Για δες μήπως αυτό σου δημιουργεί το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Εκατομμυρια_φωνες αν δεις οτι δεν σταματανε τα freezes, μπορει οντως να φταιει το ahci. Προσεξε, για να το γυρισεις σε ide θελει εκτος απο την αλλαγη επιλογης στο bios, να κανεις και μια αλλαγη στη registry πριν την αλλαγη στο bios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 η μητρικη ειναι σχετικα παλια 780g και δεν ειναι οτι καλυτερο για ssd,παιζω δε με τους drivers των win (θα δοκιμασω τους amd μολις παρω backup τα win) http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2758#dl να βαλω αυτα? http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/integrated_win7-32.aspx#3 παντως σημερα δεν ειχα φαινομενα με κολληματα κλπ,μαλλον οπως ειπα επειδη τον πλακωσα χτες στις εγκαταστασεις,αντιγραφες,updates,tweaks,διαγραφες δουλευε φουλ για να ελευθερωσει χωρο,σημερα ολα κυριλε η καλυτερη αγορα που εχω κανει σε pc ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 E ναι κι εμενα στην αρχη ηταν λιγο καπως, τις επομενες μερες εστρωσε. Οι ssd ζουνε ρε, σοκαρονται κτλ Μια χαρα παιζει και με τους drivers των windows, μην κανεις περιττα πειραγματα. Με τους amd drivers παιζει το trim, ετσι; Και μια χαρα ειναι η μητρικη. Εφοσον εχει sataII μπορεις να τον εκμεταλλευτεις στο επακρο ή σχεδοοον στο επακρο, μην ανησυχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 ναι trim κανονικα δεν υπερβαλω,επαθα σοκ χθες,την μια πηγαινε σφαιρα και την αλλη στιγμη για κανα πενταλεπτο δουλευε στο 100% και δεν μπορουσα να κλικαρω ουτε το start,μιλαμε φρικη και αυτο εγινε καμποσες φορες τεσπα ολα καλα τουλαχιστον σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Εγω τις προαλλες ημουν στο laptop και ο ξαδερφος προσπαθουσε να περασει ενα αυτοκινητο σε ενα παιχνιδι στο καλο PC, διπλα μου. Συνεπως ανοιγοκλεινε το παιχνιδι για να περασει τις ρυθμισεις. Σε καποια φαση συνειδητοποιω οτι ΔΕΝ το ελαχιστοποιουσε, αλλα το ετρεχε κανονικα ξανα και ξανα. Καπου εκει αρχισα τα OMG OMG OMG OMGGGGG, καταλαβαινεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Γιωργο το write cache buffer flushing το εχεις κανει off? το εχω κανει αλλα δεν ειναι λιγο επικινδυνο,τι λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι μπορεί να σημαίνει η απενεργοποίησή του, και δεν αναφέρομαι στα λόγια, αλλά στην πράξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 http://www.sevenforums.com/tutorials/10392-write-caching-enable-disable.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Ναι ξετσεκ το εχω το συγκεκριμενο. Δεν πιανεις να κανεις ο,τι tweaks δεις, τα φιλτραρεις πρωτα μαν Παιζει την ωρα που χρησιμοποιειται, μετακινειται, τροποποιειται ενα αρχειο, αν ξερωγω πεσει το ρευμα, να το χασεις. Μπορει να μην ειναι αρχειο της δουλειας σου, αλλα π.χ. ενα αρχειο του λειτουργικου, και μετα τρεχα να κανεις repair... Πφφ. Καλυτερα κλειστο και το κεφαλι ησυχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Αναφέρεσαι σε κάποια από τις απαντήσεις συγκεκριμένα; Γιατί αυτό με το data loss δε μου λέει τίποτα, και αυτό εννοώ όταν λέω ότι αναφέρομαι στην πράξη και όχι στα λόγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Ναι σε αυτο που ρωτησες πριν αναφερομαι. Και σαφως και ισχυει στη πραξη, απλα το ρευμα σπανια πεφτει και ακομα πιο σπανια θα τυχει να μετακινειται κτλ καποιο αρχειο απο το δισκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.