Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Ναι αλλα cloning λειτουργικου απο μηχανικο σε ssd δεν προτεινεται, γιατι το λειτουργικο αλλαζει αρκετες παραμετρους οταν "καταλαβαινει" οτι παει να φρεσκοεγκατασταθει σε ssd.
EKTELESTES Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Επειδη αυριο θα κανω format στο pc μου μπορεις να μου προτεινεις ενα προγραμμα για να κανω Image και να μην καθομαι και κανω συνεχεια setαρισμα απτην αρχη ? Αν έχεις Windows 7 έχουν δικό τους πρόγραμμα στο λειτουργικό, αν κάνεις δεξί κλικ στον δίσκο και μετά πατάς "properties", πας στο "tools" και κλικάρεις "back up now". Αλλιώς, υπάρχουν διάφορα άλλα, Acronis True Image πχ. Αναλυτικός Οδηγός για επαναφορά image σε SSD http://www.sevenforums.com/tutorials/75127-partition-image-restore-hdd-ssd.html
terry308 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δεν θα τον παρω τον ssd , απλα θα αλλαξω μητρικη και μνημες ddr2->ddr3 usb2/sata2 -> usb/sata3 και θα πρεπει να κανω παλι φορματ. οποτε μετα το στησιμο λεω να κανω και ενα Image να μην χανω χρονο την επομενη φορα
prigipa_m Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Ελα να πέσει στα ο 120αρης να τον τσιμπήσουμε....
EKTELESTES Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Ναι αλλα cloning λειτουργικου απο μηχανικο σε ssd δεν προτεινεται, γιατι το λειτουργικο αλλαζει αρκετες παραμετρους οταν "καταλαβαινει" οτι παει να φρεσκοεγκατασταθει σε ssd. Μα δε θα κάνουμε τέτοιο cloning. Στον ssd φρέσκο λειτουργικό θα περάσουμε και θα κάνουμε backup το Image στον μηχανικό. ^^
EKTELESTES Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Ελα να πέσει στα ο 120αρης να τον τσιμπήσουμε.... Με 200 ευρώ τελική (με μεταφορικά μέσα) τον τσίμπησα πριν 2-3 βδομάδες απ το amazon.de 202,5 ευρώ κάνει αυτή τη στιγμή. Υ.Γ. Ας ενώσει κάποιος τα 2 ποστ...έχω συνηθίσει από το παλιό φόρουμ..
phanispal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Κακώς είχες συνηθίσει έτσι, κάποιοι γιατί χρησιμοποιούν το edit δηλαδή; prigipa_m, στα πόσα να πέσει ο 120άρης;
prigipa_m Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Κακώς είχες συνηθίσει έτσι, κάποιοι γιατί χρησιμοποιούν το edit δηλαδή; prigipa_m, στα πόσα να πέσει ο 120άρης; Δεν ξέρω ακουγεται για 180-200... (Δεν ξέρω αν ισχύει)
mpampis81 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Επειδη αυριο θα κανω format στο pc μου μπορεις να μου προτεινεις ενα προγραμμα για να κανω Image και να μην καθομαι και κανω συνεχεια setαρισμα απτην αρχη ? Με ενδιαφέρει κ εμένα αυτό
million_voices Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 μολις εκανα format,tweaks για τον ssd,και εγκατεστησα ολα τα προγραμματα που χρησιμοποιω,κατειλημενα 8gb ο σκληρος ειναι απιστευτα γρηγορος ομως κατα διαστηματα δουλευει στο 100% για αρκετη ωρα και κολαει το συμπαν,δεν εχω ξαναδει τετοια freeze φταιει οτι του εριξα στα αυτια και τριμαρει υπερωριακα μεχρι να στρωσει?
EKTELESTES Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 1) Έκανες αναβάθμιση firmware; 2) Είναι σε AHCI (αν κι αυτό δε ξέρω αν μπορεί να είναι ο λόγος του προβλήματος σου) ;
million_voices Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 ahci ειναι ηρθε με fw 1.25,το τελευταιο στο site της ocz ειναι το 1.24 κανετε ολοι τα προτεινομενα tweaks αμεσως μετα το format? http://thessdreview.com/optimization-guides/the-ssd-optimization-guide-2/ κανεις αλλος δεν βλεπει τρελα freeze?
lionheart75 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 ahci ειναι ηρθε με fw 1.25,το τελευταιο στο site της ocz ειναι το 1.24 κανετε ολοι τα προτεινομενα tweaks αμεσως μετα το format? http://thessdreview.com/optimization-guides/the-ssd-optimization-guide-2/ κανεις αλλος δεν βλεπει τρελα freeze? Tον vertex 2 δεν τον έχω βγάλει ακόμα απο το κουτί. Θα ασχοληθώ το ΣΚ μαζί του. Στον agility 2 όμως έκανα τα tweaks που αναφέρονται στο λινκ απο την πρώτη μέρα χωρίς να έχω αντιμετωπίσει έως τώρα κανένα απολύτως freeze.
phanispal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Γενικότερα έχουν ακουστεί διάφορα για freezαρίσματα σε AHCI mode.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Εμενα freezare καμια φορα στο startup (και πολυ σπανια στο shutdown), ωσπου εφαγε firmware update κι εστρωσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.