Προς το περιεχόμενο

OCZ Vertex 2 Series 60GB στα 109 ευρώ (Πλαίσιο)

lionheart75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ναι αλλα cloning λειτουργικου απο μηχανικο σε ssd δεν προτεινεται, γιατι το λειτουργικο αλλαζει αρκετες παραμετρους οταν "καταλαβαινει" οτι παει να φρεσκοεγκατασταθει σε ssd.

• Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδη αυριο θα κανω format στο pc μου μπορεις να μου προτεινεις ενα προγραμμα για να κανω Image και να μην καθομαι και κανω συνεχεια setαρισμα απτην αρχη ?

Αν έχεις Windows 7 έχουν δικό τους πρόγραμμα στο λειτουργικό, αν κάνεις δεξί κλικ στον δίσκο και μετά πατάς "properties", πας στο "tools" και κλικάρεις "back up now".

Αλλιώς, υπάρχουν διάφορα άλλα, Acronis True Image πχ.

Αναλυτικός Οδηγός για επαναφορά image σε SSD

http://www.sevenforums.com/tutorials/75127-partition-image-restore-hdd-ssd.html

Δημοσ.

Δεν θα τον παρω τον ssd , απλα θα αλλαξω μητρικη και μνημες ddr2->ddr3 usb2/sata2 -> usb/sata3

και θα πρεπει να κανω παλι φορματ. οποτε μετα το στησιμο λεω να κανω και ενα Image να μην χανω χρονο την επομενη φορα ;)

Δημοσ.

Ναι αλλα cloning λειτουργικου απο μηχανικο σε ssd δεν προτεινεται, γιατι το λειτουργικο αλλαζει αρκετες παραμετρους οταν "καταλαβαινει" οτι παει να φρεσκοεγκατασταθει σε ssd.

Μα δε θα κάνουμε τέτοιο cloning. Στον ssd φρέσκο λειτουργικό θα περάσουμε και θα κάνουμε backup το Image στον μηχανικό. ^^

Δημοσ.

Ελα να πέσει στα ο 120αρης να τον τσιμπήσουμε....

Με 200 ευρώ τελική (με μεταφορικά μέσα) τον τσίμπησα πριν 2-3 βδομάδες απ το amazon.de

202,5 ευρώ κάνει αυτή τη στιγμή.

Υ.Γ. Ας ενώσει κάποιος τα 2 ποστ...έχω συνηθίσει από το παλιό φόρουμ..

Δημοσ.

Κακώς είχες συνηθίσει έτσι, κάποιοι γιατί χρησιμοποιούν το edit δηλαδή;

prigipa_m, στα πόσα να πέσει ο 120άρης;

Δεν ξέρω ακουγεται για 180-200... (Δεν ξέρω αν ισχύει)

Δημοσ.

Επειδη αυριο θα κανω format στο pc μου μπορεις να μου προτεινεις ενα προγραμμα για να κανω Image και να μην καθομαι και κανω συνεχεια setαρισμα απτην αρχη ?

Με ενδιαφέρει κ εμένα αυτό :mellow:

Δημοσ.

μολις εκανα format,tweaks για τον ssd,και εγκατεστησα ολα τα προγραμματα που χρησιμοποιω,κατειλημενα 8gb

ο σκληρος ειναι απιστευτα γρηγορος ομως κατα διαστηματα δουλευει στο 100% για αρκετη ωρα και κολαει το συμπαν,δεν εχω ξαναδει τετοια freeze

φταιει οτι του εριξα στα αυτια και τριμαρει υπερωριακα μεχρι να στρωσει?

Δημοσ.

ahci ειναι

ηρθε με fw 1.25,το τελευταιο στο site της ocz ειναι το 1.24

κανετε ολοι τα προτεινομενα tweaks αμεσως μετα το format?

http://thessdreview.com/optimization-guides/the-ssd-optimization-guide-2/

κανεις αλλος δεν βλεπει τρελα freeze?

Tον vertex 2 δεν τον έχω βγάλει ακόμα απο το κουτί. Θα ασχοληθώ το ΣΚ μαζί του.

Στον agility 2 όμως έκανα τα tweaks που αναφέρονται στο λινκ απο την πρώτη μέρα χωρίς να έχω αντιμετωπίσει έως τώρα κανένα απολύτως freeze. :)

• Moderators
Δημοσ.

Εμενα freezare καμια φορα στο startup (και πολυ σπανια στο shutdown), ωσπου εφαγε firmware update κι εστρωσε :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...