lionheart75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Αν δεν πρόκειται για ανέκδοτο ή κάποιο μπέρδεμα η τιμή είναι σούπερ! Προλάβετε όσοι είσαστε σοβαρά υπό σκέψη αγοράς ssd. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/OCZ-Vertex-2-Series-60GB-SSD-w-Bracket-2-5inches-Sata-II-OCZSSD2-2VTXE60G.htm Ο φίλος μας ο skroutz: http://www.skroutz.gr/s/272518/OCZ-Vertex-2-SATA-II-2-5%22-60GB.html (Φτου! και πήρα πρόσφατα τον agility 2 στα 140 .... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Ε καλά, κι ο Agility εκεί δεν παίζει από άποψη ταχύτητας; Πάντως όντως είναι καλή η τιμή (συγκριτικά), τον ψήνω κι εγώ αλλά δε με ψήνει το Πλαίσιο. Κάτι ακούστηκε πάντως ότι θα παίξει κι ο 120άρης πιο χαμηλά στο μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Ε καλά, κι ο Agility εκεί δεν παίζει από άποψη ταχύτητας; Πάντως όντως είναι καλή η τιμή (συγκριτικά), τον ψήνω κι εγώ αλλά δε με ψήνει το Πλαίσιο. Κάτι ακούστηκε πάντως ότι θα παίξει κι ο 120άρης πιο χαμηλά στο μέλλον. Εκεί παίζει και ο agility 2 Φάνη, ελάχιστα πιο αργός. Όμως άλλο 140 και άλλο 110. Τεσπα, ούτε εμένα με ψήνει το Πλαίσιο αλλά η τιμή του στην παρούσα φάση είναι, παραδόξως για την συγκεκριμένη αλυσίδα, πολύ καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 θα περιμένω να πέσουν στα 50 € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ λέω να περιμένεις να πέσουν στα 12€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nem52 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Εγω τσιμπισα εναν.. μιας και ειναι και η γιορτη μου σημερα ειπα θα μου τσονταρουν οι συγγενεις χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Να χαίρεσαι τ' όνομά σου m8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 thanks lion,ηθελα τον συγκεκριμενο και ημουν στο καρτερι,καλη τιμη και δωρεαν μεταφορικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 hmmmmm και πάνω που ψαχνόμουνα για ssd χοχοχοχο Ποιος θα έρθει να κάνει το ρεκτιφιέ στο μηχάνημα; (βαριέμαι ) +1 lion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 hmmmmm και πάνω που ψαχνόμουνα για ssd χοχοχοχο Ποιος θα έρθει να κάνει το ρεκτιφιέ στο μηχάνημα; (βαριέμαι ) +1 lion εγω, στο χρωστάω... Κ εσυ θα μου κάνεις ενα φορματ γτ το βαριεμαι αφανταστα Προσωπικα πάντως με το πλαίσιο θα κρατούσα μικρό καλαθι... υ.γ. και εγω θα περιμένω να πέσουν στα 50€ οι 120αρηδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 DEAL!!! Δεν διαφωνώ περί πλαισίου . Θα βάλω ένα "φίλο" να αγοράσει τη Δευτέρα και αν όλα καλά τον χτυπάω . Νόμιζες ότι θα πήγαινα ξυπόλητη στα αγκάθια . Το μόνο που με προβληματίζει είναι τα 60GB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 DEAL!!! Δεν διαφωνώ περί πλαισίου . Θα βάλω ένα "φίλο" να αγοράσει τη Δευτέρα και αν όλα καλά τον χτυπάω . Νόμιζες ότι θα πήγαινα ξυπόλητη στα αγκάθια . Το μόνο που με προβληματίζει είναι τα 60GB. Χαχαχα! Γυναίκες... Να καούν πρώτα οι άλλοι κ μετα χτυπάνε... Τα 60 gb όντως ειναι λίγα αλλα μόνο για λειτουργικο και μερικά βασικά αρκει θεωρώ... (προς θεου, δεν θα εβαζε πιστευω κανεις τα mp3 του σε ssd...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Χαχαχα! Γυναίκες... Να καούν πρώτα οι άλλοι κ μετα χτυπάνε... Αν καεί ο συγκεκριμένος "φίλος" σκασίλα μου Τα 60 gb όντως ειναι λίγα αλλα μόνο για λειτουργικο και μερικά βασικά αρκει θεωρώ... (προς θεου, δεν θα εβαζε πιστευω κανεις τα mp3 του σε ssd...) win7 (βάλε 15gb)+office, παιχνίδια δεν παίζω ως εδώ καλά. ΑΛΛΑ αρχεία μεγάλα σε access και excel έχω γύρω στα 20gb γμτ (μέχρι στιγμής) και θέλω να τα έχω εκεί για να τα ανοίγει γρήγορα. EDIT: Καλέ τι έγινε με το εικονίδιο στην υπογραφή μου; EDIT No2: οκ έφτιαξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonzi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Τώρα έχω σε raid 0 2x320. Γρήγορο μεν αλλά το γουργούρισμα με τρελαίνει... Αν βάλω λειτουργικό και office στον 60ρη (έτσι κι αλλιώς λέω να εγκαταστήσω τα 7 αντί για βιστα που έχω τώρα) θα γλυτώσω από το θόρυβο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nem52 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Να χαίρεσαι τ' όνομά σου m8 Σε ευχαριστω πολυ φανη! Παντως ελπιζω να μην κανει τα γνωστα του το plaisio.. Και μαλιστα παραγγειλα απο τους πρωτους για να δουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.