Προς το περιεχόμενο

Ελεγχος απο Αστυνομια

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κι εσεις του στειλατε δωρο το καινουριο xbox για τα χριστουγεννα για να του πειτε μπραβο?

Και έξτρα δώρο το παιχνίδι Grand Theft Auto: San Andreas με περασμένο το mod "Crete, Mylopotamos Stories." :P

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παντως εμενα, το εχω ηδη αναφερει νομιζω, η ΟΠΚΕ μου φερθηκε αψογα, η τροχαια μου εχει χαρισει κληση για υπερβολικη ταχυτητα στην εθνικη, οι ασφαλιτες μου εδειξαν ταυτοτητα δυο φορες που με εχουν σταματησει για εξακριβωση στη γειτονια μου στο Αιγιο. Στην Αθηνα, 4 χρονια τωρα, δε με εχει σταματησει κανεις.

Αποκλιεται,δεν σε πιστευω.

Αφου ειναι ευρεως γνωστο οτι η ΟΠΚΕ δερνει μονο, η τροχαια γραφει και τη μανα της και οι ασφαλιτες δε δειχνουν ποτε ταυτοτητα και σπανε και καινε μαγαζια.

Δεν σε πιστευω :P

Δημοσ.

δηλαδη χαιρεσαι επειδη οι οπκε καναν το αυτονοητο,η τροχαια εκανε τα στραβα ματια για μια παραβαση σου,και επειδη οι ασφαλιτες παραδεχτηκαν οτι ειναι ασφαλιτες? :blink:

Δημοσ.

Εγραψα πουθενα οτι χαιρομαι;

Απλα, οι εμπειριες μου δεν εχουν καμια σχεση με τα μυρια οσα περιγραφονται στο τοπικ. Μπορει να φταιει που δειχνω αγαθουλης, τι να σου πω; :P

Δημοσ.

Εγραψα πουθενα οτι χαιρομαι;

Απλα, οι εμπειριες μου δεν εχουν καμια σχεση με τα μυρια οσα περιγραφονται στο τοπικ. Μπορει να φταιει που δειχνω αγαθουλης, τι να σου πω; :P

Όχι απαραίτητα το αγαθούλης.

Εξαρτάται κι από τον άνθρωπο που θα πέσεις.

Και ιδίως από την συμπεριφορά - ύφος που θα δείξεις ο ίδιος.

Αν και το τελευταίο δεν θα έπρεπε να ληφθεί υπόψιν, δυστυχώς όμως είναι ανθρώπινα όντα κι αυτοί και τα προσωπικά τους πάθη ή κόμπλεξ δεν δύναται να μην βγουν στην επιφάνεια.

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 22 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 22 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Ευτυχώς που παραδέχεσαι πως η ρουφιανιά/ασφαλίτικη πρακτική δεν είναι αξιόλογη πράξη. Το θέμα είναι πως είναι κατακριτέα πράξη, ότι είναι κατάπτυστη πράξη, ότι είναι χαμερπής πράξη, ότι είναι επονείδιστη πράξη για ένα κράτος δικαίου με ισχυρές δημοκρατικές βάσεις, όπου ο πολίτης είναι το κύριο μέλημα της πολιτείας όπου η αστυνομία έχει το χρέος να υπερασπίζεται με βάση τις ανθρωπινές αξίες και με σεβασμό στις βασικές αρχές της δημοκρατίας τον κάθε πολίτη, μεταξύ των οποίων είναι και η γνώση της ταυτότητας των μπάτσων από τους πολίτες

Ότι σε κάποιους φαίνονται φυσιολογικό να υπάρχουν περισσότεροι ασφαλίτες από ένστολους, ότι ο "υπεύθυνος" αρνείται να δώσει την ταυτότητα του, ότι οι μπάτσοι είναι ντυμένοι και συμπεριφέρονται όπως αυτοί που και καλά διώκουν, που δεν είναι φανερή η διαχωριστική γραμμή μεταξύ της παραβατικής συμπεριφοράς των μπάτσων και της εκτέλεσης καθήκοντος, είναι μερικά από τα στοιχεία για τα οποία θα έπρεπε όλοι μας να ανησυχούμε. Είναι δείγμα ελλιπούς παιδείας, είναι δείγμα περιορισμένης αντιληπτικής ικανότητας, είναι δείγμα εξευτελισμού των θεσμών, των νόμων, του ανθρώπινου είδους.

Δε σας ζητάω να καταλάβετε όλα τα παραπάνω, αλλά προβοκατόρικα μηνύματα του στυλ όλα είναι ok, δεν αξίζουν καμία απάντηση. Θεωρώ ήδη χαμένο χρόνο ότι απαντώ, αλλά επειδή η απάθεια είναι συνενοχή και επειδή δε δέχομαι από συν-Ανθρώπους μου να έχουν τέτοια ελαφριά αντιμετώπιση του θέματος, για αυτό και απάντησα.

Παπαριες ολκης.Κ αυτο επιοικως.Καταρχην η συγχηση ολου του ακυρου κατεβατου σου περι δημοκρατιας,τα αλλα τα διασκεδαστικα πιο μετα περι διαλεξεως Διαφωτισμου κ Αναγγενησης θυμιζει εκθεση ιδεων παρα ατομο που ζει στην κοινωνια κ μαλιστα στην Ελληνικη.Δλδ που ειναι η πραγματικοτητα,ε εσυ φαινεσαι απεναντι.

Η ασφαλεια της ΕΛ.ΑΣ εχει ως κυριο σκοπο την συλλογη κ συγκεντρωση ευαισθητων πληροφοριων που αφορουν στην ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του πολιτη,του κοινου καλου κ της δημοσιας ταξης.Οι τροποι με τους οποιους δρα η ασφαλεια δεν θυμαμαι ποτε να ηταν σε δημοσια διαπραγματευση σε καμια αναπτυγμενη χωρα του κοσμου.Περα απο τις ακυροτικες φιλολογιες τυπου ''αχ το δημοκρατικο μου φρονημα καταπατειται επειδη ο ασφαλιτης ειναι ντυμενος με πολιτικα'' κ διαφορα αλλα χαριτωμενα, η ασφαλεια περνουμε σαν δεδομενο (σε οσους κοβει καμποσο) οτι δρα με σκοπο ωφελιμο προς το συνολο κ για το κοινο καλο.Αυτη ειναι η βαση.

Φυσικα ο ασφαλιτης θα ειναι με πολιτικα ,θα προσπαθησει να παρυσφρισει σε οτι λογης καταγωγιο υπαρχει κ θα το κανει με τον τροπο που αρμοζει στις περιστασεις.Παπαρολογιες γενικευσης ενος ακυρου ασφαλιτη που εκανε το ταδε η το μηδε εγω τα εχω γραμμενα εκει που δεν πιανει μελανη.

Επειδη ζουμε στην πραγματικοτητα κ στην κοινωνια ξερουμε καθε αλλο οτι οι φανφαρες ''περι δημοκρατικου αισθηματος κ δικαιου'' δεν παιζουν κ πολυ ρολο οταν πχ ο μεγαλοεμπορος απο την Κολομβια ετοιμαζει γερη μπαζα στον Πειραια,οταν ο Επαναστικος Αγωνας ειναι ετοιμος να ξεκληρησει κοσμο κ κοσμακη κ οταν ο αναρχο-μπερδεμενος θα παει κ θα καει επι τουτου την Αθηνα επειδη εχει νευρα που δεν του εκατσε η δικια του.

Να διευκρινισω οτι δεν κανω ad hominem επιθεση σε σενα αλλα στα επιχειρηματα φαση ''παραμυθενια πραγματικοτητα'' κ ιδεολογηματα της δεκαρας.

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 22 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 22 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος

:blink: Νομίζω κάνουν και ληστείες σε τράπεζες που και που. :blink:

Ληστείες δεν χρειάζεται να κάνουν, τα παίρνουν από τα βαποράκια που πιάνουν, από τις Ρωσσίδες που συλλαμβάνουν, από τα νυχτερινά κέντρα στα οποία πουλάνε προστασία.

Το συγκεκριμένο βίντεο, επειδή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, δείχνει ποιοι είναι οι πραγματικοί κουκουλοφόροι, ποιοι είναι οι "γνωστοί-άγνωστοι" των ΜΜΕ που περιμένουν ένα μήνυμα από τον ασύρματο για να διαλύσουν μία πορεία. Ναι, καλά (δεν) κατάλαβες, οι λεγόμενοι μπαχαλάκηδες είναι μπάτσοι και όλο αυτό που (δεν) βλέπεις στο βίντεο είναι μία επιχείρηση που εξελίσσεται κάθε φορά που υπάρχει ογκώδες συλλαλητήριο.

Και ερωτώ εγώ λοιπόν, αν αύριο εγώ ντυθώ μπάτσος και κατέβω στο Σύνταγμα και κοπανάω κάθε αναρχικό (ασφαλίτη) ποιος θα με επιπλήξει και με ποια κατηγορία?

Δημοσ.

:blink: Νομίζω κάνουν και ληστείες σε τράπεζες που και που. :blink:

Ληστείες δεν χρειάζεται να κάνουν, τα παίρνουν από τα βαποράκια που πιάνουν, από τις Ρωσσίδες που συλλαμβάνουν, από τα νυχτερινά κέντρα στα οποία πουλάνε προστασία.

Το συγκεκριμένο βίντεο, επειδή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, δείχνει ποιοι είναι οι πραγματικοί κουκουλοφόροι, ποιοι είναι οι "γνωστοί-άγνωστοι" των ΜΜΕ που περιμένουν ένα μήνυμα από τον ασύρματο για να διαλύσουν μία πορεία. Ναι, καλά (δεν) κατάλαβες, οι λεγόμενοι μπαχαλάκηδες είναι μπάτσοι και όλο αυτό που (δεν) βλέπεις στο βίντεο είναι μία επιχείρηση που εξελίσσεται κάθε φορά που υπάρχει ογκώδες συλλαλητήριο.

Και ερωτώ εγώ λοιπόν, αν αύριο εγώ ντυθώ μπάτσος και κατέβω στο Σύνταγμα και κοπανάω κάθε αναρχικό (ασφαλίτη) ποιος θα με επιπλήξει και με ποια κατηγορία?

PS Δεν μιλάω για τους μπάτσους με πολιτική περιβολή, μιλάω μόνο για τους κουκουλοφόρους. Για μετρήστε λίγο πόσοι είναι στο βίντεο και βγάλτε τα συμπερασματά σας.

Η ασφαλεια της ΕΛ.ΑΣ εχει ως κυριο σκοπο την συλλογη κ συγκεντρωση ευαισθητων πληροφοριων που αφορουν στην ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του πολιτη,του κοινου καλου κ της δημοσιας ταξης.

Υπάρχει και καλύτερο παραμύθι:

Η λέξη αναρχία, όπως τη χρησιμοποιούν οι περισσότεροι αναρχικοί, δηλώνει μια αρμονική αντιεξουσιαστική και αταξική κοινωνία, που στηρίζεται στις δυνατότητες της εθελοντικής συνεργασίας και αμοιβαίας βοήθειας των ανθρώπων με βάση τον ατομικό αυτοπροσδιορισμό και την προσωπική συμμετοχή. Στη θέση των σημερινών ιεραρχικών, εξουσιαστικών πολιτικών δομών και οικονομικών θεσμών, οι αναρχικοί προτείνουν κοινωνικές σχέσεις θεμελιωμένες στην «εκούσια» ομαδική συγκρότηση αυτόνομων ατόμων, την αλληλεγγύη και την αυτοδιαχείριση. Ενώ συχνά ο αναρχισμός ορίζεται από αυτό στο οποίο εναντιώνεται, εντούτοις οι αναρχικοί ανά τις εποχές προσέφεραν σύμφωνα με το όραμα για αυτό που πιστεύουν ότι είναι η αληθινά ελεύθερη κοινωνία. Ωστόσο, οι αντιλήψεις για το πώς μπορεί να είναι λειτουργική μια τέτοια κοινωνία πιθανώς διαφέρουν πολύ, ιδιαίτερα όσον αφορά την οργάνωση των οικονομικών της σχέσεων.
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τι να πω, ανεπίδεκτοι, τελείως.

Η ερώτηση που έθεσε ο ts θεωρώ ότι απαντήθηκε εγκαίρως και επαρκώς. Τα υπόλοιπα, όταν μάθετε να κάνετε συζήτηση χωρίς να εύχεστε την εξορία/αυτοχειρία όποιου διαφωνεί μαζί σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...