Προς το περιεχόμενο

Ελεγχος απο Αστυνομια

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα και εγω δεν καταλαβα τι δειχνει αυτο το βιντεο;

οτι ενα αξιωματικος της αστυνομιας δινει εντολες σε αλλους αστυνομικους;

οτι βλεπουμε ασφαλιτες και ματ να συνεργαζονται;

Το ειδα 2 φορες και δεν παρατηρησα κατι αξιολογο.

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ευτυχώς που παραδέχεσαι πως η ρουφιανιά/ασφαλίτικη πρακτική δεν είναι αξιόλογη πράξη. Το θέμα είναι πως είναι κατακριτέα πράξη, ότι είναι κατάπτυστη πράξη, ότι είναι χαμερπής πράξη, ότι είναι επονείδιστη πράξη για ένα κράτος δικαίου με ισχυρές δημοκρατικές βάσεις, όπου ο πολίτης είναι το κύριο μέλημα της πολιτείας όπου η αστυνομία έχει το χρέος να υπερασπίζεται με βάση τις ανθρωπινές αξίες και με σεβασμό στις βασικές αρχές της δημοκρατίας τον κάθε πολίτη, μεταξύ των οποίων είναι και η γνώση της ταυτότητας των μπάτσων από τους πολίτες

Ότι σε κάποιους φαίνονται φυσιολογικό να υπάρχουν περισσότεροι ασφαλίτες από ένστολους, ότι ο "υπεύθυνος" αρνείται να δώσει την ταυτότητα του, ότι οι μπάτσοι είναι ντυμένοι και συμπεριφέρονται όπως αυτοί που και καλά διώκουν, που δεν είναι φανερή η διαχωριστική γραμμή μεταξύ της παραβατικής συμπεριφοράς των μπάτσων και της εκτέλεσης καθήκοντος, είναι μερικά από τα στοιχεία για τα οποία θα έπρεπε όλοι μας να ανησυχούμε. Είναι δείγμα ελλιπούς παιδείας, είναι δείγμα περιορισμένης αντιληπτικής ικανότητας, είναι δείγμα εξευτελισμού των θεσμών, των νόμων, του ανθρώπινου είδους.

Δε σας ζητάω να καταλάβετε όλα τα παραπάνω, αλλά προβοκατόρικα μηνύματα του στυλ όλα είναι ok, δεν αξίζουν καμία απάντηση. Θεωρώ ήδη χαμένο χρόνο ότι απαντώ, αλλά επειδή η απάθεια είναι συνενοχή και επειδή δε δέχομαι από συν-Ανθρώπους μου να έχουν τέτοια ελαφριά αντιμετώπιση του θέματος, για αυτό και απάντησα.

Δημοσ.

το οτι αυτοι μετα θα πανε να σπασουν μαγαζια και αμαξια και να πεταξουν πετρες για να γινει μπαχαλο σου περνα αδιαφορο ε?

Δημοσ.

Έχεις πρόβλημα, να το κοιτάξεις.

Δεν έχεις επιχειρήματα, μάθε ότι χρειάζονται για να συζητήσεις.

Το προβοκατόρικο +1 είναι από εμένα...

Δημοσ.

Ότι σε κάποιους φαίνονται φυσιολογικό να υπάρχουν περισσότεροι ασφαλίτες από ένστολους, ότι ο "υπεύθυνος" αρνείται να δώσει την ταυτότητα του,

Στο βίντεο δεν είδα τον αστυνομικό να λέει δεν σου δείχνω ταυτότητα, ίσα ίσα είπε στην κοπέλα έλα από εδώ θα στη δείξω.

...ότι οι μπάτσοι είναι ντυμένοι και συμπεριφέρονται όπως αυτοί που και καλά διώκουν, που δεν είναι φανερή η διαχωριστική γραμμή μεταξύ της παραβατικής συμπεριφοράς των μπάτσων και της εκτέλεσης καθήκοντος, είναι μερικά από τα στοιχεία για τα οποία θα έπρεπε όλοι μας να ανησυχούμε.

Ασφάλεια είναι και καλά κάνουν και είναι έτσι ντυμένοι για να πιάνουν κάτι "άπλυτους" που κ που. Αν δεν σου αρέσει μπορείς να αλλάξεις και να πάς σε άλλη χώρα που δεν έχουν μυστικούς, o wait. :unsure:

Είναι δείγμα ελλιπούς παιδείας, είναι δείγμα περιορισμένης αντιληπτικής ικανότητας, είναι δείγμα εξευτελισμού των θεσμών, των νόμων, του ανθρώπινου είδους.

Ότι ναι όμως έτσι. :blink:

Δημοσ.

Νομίζεις ότι αν δεν ήταν η κάμερα, θα έλεγαν το ίδιο;

Όταν εμένα με σταμάτησαν λήτες και ζήτησα αστυνομική ταυτότητα και ονοματεπώνυμο γιατί δεν μου έδειξαν τίποτα;

Τρομάζω και μόνο που πιστεύεις αυτά που λες.

Ζούμε σε δημοκρατία. Η νομοθεσία ισχύει για όλους. Το ότι υπάρχει ανοχή απέναντι σε μπάτσους, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι έτσι.

Δημοσ.

Στο βίντεο δεν είδα τον αστυνομικό να λέει δεν σου δείχνω ταυτότητα, ίσα ίσα είπε στην κοπέλα έλα από εδώ θα στη δείξω.

Ασφάλεια είναι και καλά κάνουν και είναι έτσι ντυμένοι για να πιάνουν κάτι "άπλυτους" που κ που. Αν δεν σου αρέσει μπορείς να αλλάξεις και να πάς σε άλλη χώρα που δεν έχουν μυστικούς, o wait. :unsure:

Ότι ναι όμως έτσι. :blink:

απλυτους?

μαλιστα :mellow:

Δημοσ.

Ωραία και εμένα όσες φορές με σταμάτησαν και του ζήτησα μου έδειξαν, τι να κάνουμε τώρα δλδ;

Καταλαβαίνεις ότι με αυτά που λες, ακυρώνεις τα προηγούμενα επιχειρήματά σου;

Δημοσ.

Καταλαβαίνεις ότι με αυτά που λες, ακυρώνεις τα προηγούμενα επιχειρήματά σου;

Συγνώμη αλλά όταν εννοώ με σταμάτησαν δεν εννοώ μέσα σε καμιά πορεία στο κέντρο της Αθήνας με πέτρες και μολότοφ να περνάνε δίπλα από το κεφάλι μου και εγώ να τους ζητάω ταυτότητα.

απλυτους?

μαλιστα :mellow:

Σε πείραξε μήπως ο χαρακτηρισμός; Συγνώμη.

Δημοσ.

το οτι αυτοι μετα θα πανε να σπασουν μαγαζια και αμαξια και να πεταξουν πετρες για να γινει μπαχαλο σου περνα αδιαφορο ε?

Kαλέ, αυτοί κάνουν αντίσταση στο σάπιο σύστημα και στο καθεστώς.

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά όταν εννοώ με σταμάτησαν δεν εννοώ μέσα σε καμιά πορεία στο κέντρο της Αθήνας με πέτρες και μολότοφ να περνάνε δίπλα από το κεφάλι μου και εγώ να τους ζητάω ταυτότητα.

Σε πείραξε μήπως ο χαρακτηρισμός; Συγνώμη.

δηλαδη οταν καποιος εχει να κανει καιρο μπανιο,απο τις αναθυμιασεις της βρωμας εχει παραισθησεις και γινεται βιαιος και κατεβαινει κεντρο και σπαει.

δε το ξερα

παω να το ανεβασω στο wikipedia

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...