Προς το περιεχόμενο

Ελεγχος απο Αστυνομια

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περίπτωση αντίστοιχη αυτής του anthony_88, όπου συνέβη το ακριβώς αντίθετο.

Σε 60άρη σε επαρχιακή οδό του κάνουν σήμα για να ελέγξουν το αμάξι, αφαιρώντας ότι ήταν δυνατόν. Λογικά θα ήταν ειδικοί φρουροί, δεν είμαι και σίγουρος όμως.

Ο άνθρωπος δεν είχε καμιά αντίρρηση, αλλά έκανε το λάθος να τους πει "ό,τι βγάλετε, θα το βάλετε και στην θέση του μετά".

Του πέρασαν χειροπέδες και τον πήγαν στο τμήμα.

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμας και ευγενικοι ηταν και ολα, μεχρι και συζητηση πιασαμε. Αλλα η διαδικασια κρατησε κανα 25', στην παλια εθνικη λιγο εξω απο το Αιγιο, εξω απο ενα καφενειο :blink:

Ανοιξαν τσαντακια, πορτακια, θηκη CD, οτι μπορειτε να φανταστειτε. Τσεκαρανε γοπες στο τασακι, μυρισαν καπνους, μιλαμε για λαγωνικα. Και ολα αυτα μαλλον επειδη το αμαξι ηταν BMW φτιαγμενη, μοντελο 91, ασπρη με φιμε τζαμι. Τουλαχιστον ετσι υποθετουμε.

Δημοσ.

Εμας και ευγενικοι ηταν και ολα, μεχρι και συζητηση πιασαμε. Αλλα η διαδικασια κρατησε κανα 25', στην παλια εθνικη λιγο εξω απο το Αιγιο, εξω απο ενα καφενειο :blink:

Ανοιξαν τσαντακια, πορτακια, θηκη CD, οτι μπορειτε να φανταστειτε. Τσεκαρανε γοπες στο τασακι, μυρισαν καπνους, μιλαμε για λαγωνικα. Και ολα αυτα μαλλον επειδη το αμαξι ηταν BMW φτιαγμενη, μοντελο 91, ασπρη με φιμε τζαμι. Τουλαχιστον ετσι υποθετουμε.

Που και να μην είχες και δίπλωμα δηλαδή :Ρ

Δημοσ.

Σε ίδιο σκηνικό με μαύρη μερτσέντα/φιμέ, οι οπκετζήδες μας γονάτισαν, έκαναν το αμάξι μπουρδέλο, μας έψαξαν μέχρι και τις σούφρες, έβαλαν τον οδηγό φίλο μου να ανοίξει το πορτμπαγκάζ με το ένα χέρι (το άλλο πίσω στο κεφάλι), σημαδεύοντάς τον με αυτά τα πολυβόλα και κάλεσαν μπατσικό πριμέρα να μας "συνοδεύσει" μέχρι να βγούμε από την επικίνδυνη ζώνη. Και γενικά μας συμπεριφέρονταν σα να ήμασταν κανίβαλοι τρομοκράτες μαφιόζοι. Βέβαια ήταν βράδι σε ερημική περιοχή κοντά σε γύφτικα που γίνεται της πουτάνας από εμπόριο, μερσεντές με 4 μαντράχαλους με φάτσες που θύμιζαν μάνσον, βρήκαν και ένα πτυσσόμενο που είχε ο μαλάκας κάτω απ το κάθισμα (που όταν τον ρώτησαν γιατι το θέλει τους είπε "γιατί φοβάμαι"), έ.

Γενικά πάντως είναι ανάλογα την ώρα και το μέρος. Στο Καστέλλι Κισσάμου πρόπερσι κάνανε μπλόκα μαζί με το στρατό.

Δημοσ.

Σε 60άρη σε επαρχιακή οδό του κάνουν σήμα για να ελέγξουν το αμάξι, αφαιρώντας ότι ήταν δυνατόν. Λογικά θα ήταν ειδικοί φρουροί, δεν είμαι και σίγουρος όμως.

Αυτο παλι οτι λογικα θα ηταν ειδικοι φρουροι απο που προκυπτει;

Δημοσ.

Εννοειται οτι ΔΕΝ ισχυει κατι τετοιο.

Ρε συ ντιναρα, απτο μυαλο σου τα βγαζεις ολα ηθελα να ξερα;

no offence,ετσι.

καπου το χα διαβασει

χαλαρωσε

Δημοσ.

Αυτο παλι οτι λογικα θα ηταν ειδικοι φρουροι απο που προκυπτει;

Λογικά, γιατί εκτός πόλης δεν στήνεται μπλόκο μόνο από αστυνομικούς. Τουλάχιστον τα τζιπάκια που βλέπω εγώ δεν ξέρω σε ποιο σώμα ακριβώς ανήκουν.

Δεν ξέρω την ορολογία. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Εσύ εκεί κόλλησες;

Δημοσ.

Λογικά, γιατί εκτός πόλης δεν στήνεται μπλόκο μόνο από αστυνομικούς. Τουλάχιστον τα τζιπάκια που βλέπω εγώ δεν ξέρω σε ποιο σώμα ακριβώς ανήκουν.

Δεν ξέρω την ορολογία. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Εσύ εκεί κόλλησες;

Οχι δεν κολλησα, απλα να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. Συνοριοφυλακες ειναι αυτα τα ζιπακια που βλεπεις. Ή ισως και ΟΠΚΕ (=ΟΧΙ ειδικοι φρουροι).

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 13 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 13 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος
pig_dick.jpg
Δημοσ.

καπου το χα διαβασει

χαλαρωσε

Χαλαρος ειμαι:-) Απλα δεν ειναι σωστο να λεμε πραγματα που δεν ισχυουν. ο οποιοσδηποτε αστυνομικος, και ο κατωτατος δηλαδη εχει δικαιωμα να κανει μπλοκο και ελεγχο οποτε και οπου θελει. Επισης ο ιδιος ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ αστυνομικοσ εχει δικαωμα να σου κανει σωματικο ελεγχο οπως και στο αμαξι ΧΩΡΙΣ να εχει εντολη απο αξιωματικο. Εκτος αν μιλαμε για ομαδα σαν την ΟΠΚΕ που εχει επικεφαλησ αξιωματικο οποτε αυτος θα ορισει τους ρολους στους δικους του,ποιος θα κανει τι.

Δημοσ.

ΟΠΚΕ ίσως, γιατί στο νομό Ηρακλείου λίγο δύσκολο να ήταν συνοριοφύλακες.

Όπως και να 'χει, προσωπικό της ελληνικής αστυνομίας, για να είμαστε μέσα.

Δημοσ.

Χαλαρος ειμαι:-) Απλα δεν ειναι σωστο να λεμε πραγματα που δεν ισχυουν. ο οποιοσδηποτε αστυνομικος, και ο κατωτατος δηλαδη εχει δικαιωμα να κανει μπλοκο και ελεγχο οποτε και οπου θελει. Επισης ο ιδιος ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ αστυνομικοσ εχει δικαωμα να σου κανει σωματικο ελεγχο οπως και στο αμαξι ΧΩΡΙΣ να εχει εντολη απο αξιωματικο. Εκτος αν μιλαμε για ομαδα σαν την ΟΠΚΕ που εχει επικεφαλησ αξιωματικο οποτε αυτος θα ορισει τους ρολους στους δικους του,ποιος θα κανει τι.

διαβασες το λινκ πιο πανω και βγαλες τετοιο συμπερασμα?

υπαρχει θεμα στην αστυνομια μεταξυ ιεραρχιας αραγε?

• Super Moderators
Δημοσ.

διαβασες το λινκ πιο πανω και βγαλες τετοιο συμπερασμα?

υπαρχει θεμα στην αστυνομια μεταξυ ιεραρχιας αραγε?

Τι ακριβώς λέει το συγκεκριμένο link το οποίο να έρχεται σε αντίθεση με όσα ορθά γράφει ο Hamurabi; Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...