Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Προ ημερων κατα τις δωδεκαμυσι την νυχτα στην Κοζανη που ειναι ο γιος μου με μια παρεα στο κεντρο της πολης χασκογελαγαν και μια περιπολος της αστυνομιας τους σταματησε για ελεγχο και οτι ταχα τους κροϊδευαν...Μαλιστα ο ενας απο τους τρεις αστυνομικους ηταν ιδιαιτερα προκλητικος με φραστικες απειλες για χειροδικια.Τους κολλησαν με τα χερια στον τοιχο και τους εψαξαν . Μαλιστα στον γιο μου που καπνιζει καπνο εμποριου ρωτησαν αν εχει και "τιποτα αλλο" μεσα στον καπνο. Τελικα τους αφησαν και εφυγαν και εγω ειπα στον γιο μου οτι καλα εκαναν και δεν αντεδρασαν γιατι καλλιστα θα μπορουσαν να ισχυριστουν οι ασυνομικοι εξυβριση , αντισταση κατα της αρχης κλπ κλπ και να τους πανε στο τμημα και αντε να αποδειξουν το αντιθετο. Απο την αλλη τετοια συμπεριφορα σε 18χρονα παιδια ειναι απαραδεκτη. Δεν ξερω αν μπορουσαν να κανουν κατι καλυτερο...
dermitzos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μήπως ήταν την Δευτέρα το βράδυ; Τότε στα Χανιά τουλάχιστον, γινόταν πολλά τέτοια, ακόμα και σε ανήλικους με προσαγωγές κλπ.
goodMan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Προ ημερων κατα τις δωδεκαμυσι την νυχτα στην Κοζανη που ειναι ο γιος μου με μια παρεα στο κεντρο της πολης χασκογελαγαν και μια περιπολος της αστυνομιας τους σταματησε για ελεγχο και οτι ταχα τους κροϊδευαν...Μαλιστα ο ενας απο τους τρεις αστυνομικους ηταν ιδιαιτερα προκλητικος με φραστικες απειλες για χειροδικια.Τους κολλησαν με τα χερια στον τοιχο και τους εψαξαν . Μαλιστα στον γιο μου που καπνιζει καπνο εμποριου ρωτησαν αν εχει και "τιποτα αλλο" μεσα στον καπνο. Τελικα τους αφησαν και εφυγαν και εγω ειπα στον γιο μου οτι καλα εκαναν και δεν αντεδρασαν γιατι καλλιστα θα μπορουσαν να ισχυριστουν οι ασυνομικοι εξυβριση , αντισταση κατα της αρχης κλπ κλπ και να τους πανε στο τμημα και αντε να αποδειξουν το αντιθετο. Απο την αλλη τετοια συμπεριφορα σε 18χρονα παιδια ειναι απαραδεκτη. Δεν ξερω αν μπορουσαν να κανουν κατι καλυτερο... Αυτοι οι ελεγχοι απο αστυνομικους γινονται στην πολη ακομα και απο αυτοκινητα που δεν ειναι περιπολικα ( αλλα ειναι Ασφαλεια ). Και εμενα με εχουν σταματησει ετσι ξαφνικα αφου εβγαλαν ενα φαρο με 3 φιλους μου , εκαναν ελεγχο και στο αυτοκινητο ( εννοειται δεν ειμαστε παρανομοι ) αλλα ηταν ευγενικοι οι δυο αστυνομικοι και μας μιλουσαν και με τα μικρα μας ονοματα. Σχετικα με το θεμα σου πιστευω οτι επρεπε να τους τραβηξουν και στο τμημα και να καλεσουν και τον πατεραδες τους. Γενικα η Κοζανη εχει αρκετη αστυνομια και νομιζω καλα κανει γιατι κυκλοφορουν πολλα ναρκωτικα και "καλα" παιδια. Παιδια 18 χρονα υπαρχουν και ειναι ευγενεστατα με την αστυνομια και με τον καθενα και δεν τους ενοχλει κανεις διχως λογο! ( Πρεπει να βλεπουμε τους αστυνομικους σαν ανθρωπους πλεον και να ξεπεραστει αυτη η νοοτροπια που υπαρχει ακομα γι'αυτους ειδικα σε μικρες πολεις οπως η Κοζανη οπου τα πραγματα ειναι πιο χαλαρα σε σχεση με Αθηνα - Θεσσαλονικη ) Υ.Γ: Καμια σχεση με ακρα , αλλα νομιζω ετσι ειναι
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μήπως ήταν την Δευτέρα το βράδυ; Τότε στα Χανιά τουλάχιστον, γινόταν πολλά τέτοια, ακόμα και σε ανήλικους με προσαγωγές κλπ. Οχι...Ηταν αν θυμαμαι καλα Τεταρτη προς Πεμπτη. Αυτοι οι ελεγχοι απο αστυνομικους γινονται στην πολη ακομα και απο αυτοκινητα που δεν ειναι περιπολικα ( αλλα ειναι Ασφαλεια ). Και εμενα με εχουν σταματησει ετσι ξαφνικα αφου εβγαλαν ενα φαρο με 3 φιλους μου , εκαναν ελεγχο και στο αυτοκινητο ( εννοειται δεν ειμαστε παρανομοι ) αλλα ηταν ευγενικοι οι δυο αστυνομικοι και μας μιλουσαν και με τα μικρα μας ονοματα. Σχετικα με το θεμα σου πιστευω οτι επρεπε να τους τραβηξουν και στο τμημα και να καλεσουν και τον πατεραδες τους. Γενικα η Κοζανη εχει αρκετη αστυνομια και νομιζω καλα κανει γιατι κυκλοφορουν πολλα ναρκωτικα και "καλα" παιδια. Παιδια 18 χρονα υπαρχουν και ειναι ευγενεστατα με την αστυνομια και με τον καθενα και δεν τους ενοχλει κανεις διχως λογο! ( Πρεπει να βλεπουμε τους αστυνομικους σαν ανθρωπους πλεον και να ξεπεραστει αυτη η νοοτροπια που υπαρχει ακομα γι'αυτους ειδικα σε μικρες πολεις οπως η Κοζανη οπου τα πραγματα ειναι πιο χαλαρα σε σχεση με Αθηνα - Θεσσαλονικη ) Υ.Γ: Καμια σχεση με ακρα , αλλα νομιζω ετσι ειναι Δεν εχω καμμια αντιρηση για ελεγχους αλλα με κοσμιο τροπο.Αν τους τραβαγαν στο τμημα που λες φαντασου με εμενα να τρεχω απο Αθηαν για Κοζανη χωρις σημαντικο λογο. Στα ΤΕΙ της υπογραφης σου ειναι κι ο γιος μου.
goodMan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δεν εχω καμμια αντιρηση για ελεγχους αλλα με κοσμιο τροπο.Αν τους τραβαγαν στο τμημα που λες φαντασου με εμενα να τρεχω απο Αθηαν για Κοζανη χωρις σημαντικο λογο. Στα ΤΕΙ της υπογραφης σου ειναι κι ο γιος μου. Χτυπαω το σαμαρι για να ακουσει....και δεν θα ηταν και σωστο να σε καλεσουν.( Με δοση χιουμορ το εγραψα ) Σου λεω παντως προσοχη με ολα αυτα που εγραψα παραπανω.Τα πραγματα τα τελευταια χρονια στην πολη και το ΤΕΙ πανε προς το χειροτερο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Χτυπαω το σαμαρι για να ακουσει....και δεν θα ηταν και σωστο να σε καλεσουν.( Με δοση χιουμορ το εγραψα ) Σου λεω παντως προσοχη με ολα αυτα που εγραψα παραπανω.Τα πραγματα τα τελευταια χρονια στην πολη και το ΤΕΙ πανε προς το χειροτερο. Δεν αντιλεγω για ελεγχους .Ισα ισα συμφωνω και επαυξανω γιατι υπαρχουν και κατι ... καλοπαιδα αλλα κοντα στα ξερα να μην καιγοντε και τα χλωρα.Με φανταζεσαι νυχτιατικα να ξεκιναω για Κοζανη ?
Ntinaras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μήπως ήταν την Δευτέρα το βράδυ; Τότε στα Χανιά τουλάχιστον, γινόταν πολλά τέτοια, ακόμα και σε ανήλικους με προσαγωγές κλπ. εμενα με ειχαν σταματησει οπκε με το αμαξι επειδη ειχε φιμε(?) με το που το κατεβασα και ειπα καλησπερα, μου λεει φυγε...
Garnele Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Έλα μωρέ κι εσύ, μπορεί να έχει μπέημπι φέης
poedeer7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 εχουν δικαιωμα να σε σταματησουν να σου ψαξουν το αμαξι να σε κατεβασουν κατω και να σε ψαξουν? εφοσον εχεις τα χαρτια μαζι σου?
freedubus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Έχουν. Άλλο σωματική έρευνα κι άλλο εξακρίβωση στοιχείων.
michael92 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 εχουν δικαιωμα να σε σταματησουν να σου ψαξουν το αμαξι να σε κατεβασουν κατω και να σε ψαξουν? εφοσον εχεις τα χαρτια μαζι σου? Εξαρτάται, άμα έχει γίνει κάτι εκεί κοντά, ναι... Στα καλά καθούμενα, όχι
poedeer7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Έχουν. Άλλο σωματική έρευνα κι άλλο εξακρίβωση στοιχείων. δε χρειαζεται ενταλμα για να σου ψαξουν το αμαξι η εσενα?
Ntinaras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 δε χρειαζεται ενταλμα,αλλα πρεπει να δωσει την εντολη αξιωματικος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.