Προς το περιεχόμενο

Προκειται να παρω εναν SSD αλλα ...

jim22479

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε μαν σόρρυ κιόλας αλλά θεωρώ υπερβολικό να δώσεις τόσα χρήματα για έναν ssd και να έχεις μόνο αυτόν στην ουσία για όλα.

Άλλωστε στα παιχνίδια δεν θα δείς καμμιά διαφορά in gaming με τον ssd σε σχέση με έναν οποιοδήποτε μηχανικό στις 7200rpm. (αν εξαιρέσουμε το πιο γρήγορο φόρτωμα στις πίστες, σιγά τα ωά! :P )

Eγώ προτείνω να πάρεις έναν ocz vertex 2 60GB στα ~110 ευρώ (τιμή σούπερ!) που είναι σφαίρα και θα σε καλύψει άνετα για το λειτουργικό και όσα προγράμματα χρησιμοποιείς και επιπλέον έναν samsung F3 1Tb στα ~60 ευρώ για να φορτώνεις σε αυτόν όσα παιχνίδια ή άλλα αρχεία θέλεις. Σύνολο ~170 ευρώ. ;)

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε μαν σόρρυ κιόλας αλλά θεωρώ υπερβολικό να δώσεις τόσα χρήματα για έναν ssd και να έχεις μόνο αυτόν στην ουσία για όλα.

Άλλωστε στα παιχνίδια δεν θα δείς καμμιά διαφορά in gaming με τον ssd σε σχέση με έναν οποιοδήποτε μηχανικό στις 7200rpm. (αν εξαιρέσουμε το πιο γρήγορο φόρτωμα στις πίστες, σιγά τα ωά! :P )

Eγώ προτείνω να πάρεις έναν ocz vertex 2 60GB στα ~110 ευρώ (τιμή σούπερ!) που είναι σφαίρα και θα σε καλύψει άνετα για το λειτουργικό και όσα προγράμματα χρησιμοποιείς και επιπλέον έναν samsung F3 1Tb στα ~60 ευρώ για να φορτώνεις σε αυτόν όσα παιχνίδια ή άλλα αρχεία θέλεις. Σύνολο ~170 ευρώ. ;)

ευγε: ηθελα να καταληξω εδω.Εχω ενα wd velociraptor 150gb. Μπορω να αγορασω εναν ssd οπως μου λες (60αρη) και να χρησιμοποιω τον ΡΑΠΤΟΡ για να εγκαθιστω παιχνιδια και εφαρμογες(δοκιμες , vmware κτλπ.)

Τον SSD να τον εχω ΜΟΝΟ για λειτουργικο,βασικες εφαρμογες.

Θα υπαρξει καποιο προβλημα. Κατα την εγκατασταση πχ ενος παιχνιδιου εχω την δυνατοτητα να τα ριχνω στον D δισκο και οχι στον C.

Απο τα 60gb του SSD ,αντε να χρησιμοποιησω τα 20 με 25 .Οποτε θα ειμαι ενταξει

Δημοσ.

λουσιφερ; αυτο το ξηλωμα φοβαμαι...θα μπορω να το κανω ανετα στον SSD;

Ρε συ δεν παθαινει τπτ.Θα κανεις και αρκετο Garbage collection για να καθαριζει ο controler την σαβουρα και θα εισαι οκ.Τωρα αμα εσυ θες να κανεις ολη την ωρα install-uninstall τι να σου πω.Δεν το εχω δοκιμασει.Παντως μην το σκεφτεσαι,δεν παθαινει τπτ.Και εγω σχεδον καθε μερα ολο και κατι εγκαθιστω και ολο και κατι απεγκαθιστω.Μαλιστα πριν απο μια ωρα ετρεξα ενα ΑΤΤο ετσι απο περιεργεια για να δω τι παιζει και μετα απο 3 μηνες εχω 280/260,το ιδιο ακριβως με την πρωτη μερα χρησης.Αρα δεν εχουν πεσει καθολου οι επιδοσεις.

Ετσι εκανα και εγω οταν ηταν να τον παρω.Δεν μασανε καθολου σου λεω,ουτε ειναι ευαισθητοι.

Δημοσ.

ευγε: ηθελα να καταληξω εδω.Εχω ενα wd velociraptor 150gb. Μπορω να αγορασω εναν ssd οπως μου λες (60αρη) και να χρησιμοποιω τον ΡΑΠΤΟΡ για να εγκαθιστω παιχνιδια και εφαρμογες(δοκιμες , vmware κτλπ.)

Τον SSD να τον εχω ΜΟΝΟ για λειτουργικο,βασικες εφαρμογες.

Θα υπαρξει καποιο προβλημα. Κατα την εγκατασταση πχ ενος παιχνιδιου εχω την δυνατοτητα να τα ριχνω στον D δισκο και οχι στον C.

Απο τα 60gb του SSD ,αντε να χρησιμοποιησω τα 20 με 25 .Οποτε θα ειμαι ενταξει

Τι σύμπτωση!

Και γω αυτό έχω κάνει, όλα τα games στον velociraptor μου τα έχω και είμαι κομπλέ χωρίς περιορισμούς. :)

Δημοσ.

Τι σύμπτωση!

Και γω αυτό έχω κάνει, όλα τα games στον velociraptor μου τα έχω και είμαι κομπλέ χωρίς περιορισμούς. :)

ελα μωρη αρρωστια!!!

με τον SSD σου εχει τυχει ποτε να πεις "επρεπε να αγοραζα μεγαλυτερο";

με τον ραπτορ δεν φανταζομαι να εχεις προβλημα με τις εγκαταστασεις;

Δημοσ.

ελα μωρη αρρωστια!!!

με τον SSD σου εχει τυχει ποτε να πεις "επρεπε να αγοραζα μεγαλυτερο";

με τον ραπτορ δεν φανταζομαι να εχεις προβλημα με τις εγκαταστασεις;

Φίλε μου ο ssd φοράει win7 x64 ultimate με ένα κάρο προγράμματα και δουλεύει με 60% free space. Όταν τον πάρεις συμβουλέψου το thread με τα tweaks των ssd. Μπορείς να βελτιώσεις την ταχύτητα και να μειώσεις τον χώρο που καταλαμβάνει το λειτουργικό. Με λίγα λόγια σου φτάνουν και σου περισσεύουν τα 60 gb.

Για τον veloci τι να πώ, έχω καμμιά 10αριά games και περισσεύει άλλο τόσο.:P

Τι πρόβλημα να έχω με εγκαταστάσεις? Κανένα φυσικά.

Βέβαια έχω και άλλο δίσκο για τα υπόλοιπα αρχεία. :)

Δημοσ.

παρε τον ssd που σου ειπε ο lionheart75 ocz vertex 2 60GB

και εισαι κομπλε!

Δημοσ.

καλημερα.λεω να παρω κ εγω εναν ssd.εχω αυτην την μητρικη p5p43td pro http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Asus-P5P43TD-PRO-s775-DDR3-P43.htm θαναι ενταξει?κ πιο ssd προτεινεται?100-200 ευρο

γιαυτον τι λετε?Link

Με την μητρικη δεν θα εχεις κανενα θεμα.Οσο για τον Corsair μαζι με τον Vertex 2 κορυφαιοι.Απο το mysystems θα τον παρεις?Σαν ακριβουτσικος μου φαινεται.Αυτον ακριβως εχω εγω και απο εκει τον πηρα και εγω. :rolleyes:

Δημοσ.

Με την μητρικη δεν θα εχεις κανενα θεμα.Οσο για τον Corsair μαζι με τον Vertex 2 κορυφαιοι.Απο το mysystems θα τον παρεις?Σαν ακριβουτσικος μου φαινεται.Αυτον ακριβως εχω εγω και απο εκει τον πηρα και εγω. :rolleyes:

οντως ακριβουτσικος!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά και εγώ τον Vertex 2 λέω να πάρω, το μόνο που σκέφτομαι όμως είναι ότι έχω ακούσει πως κάπου τέλος Γενάρη θα πέσουν οι τιμές επειδή θα βγουν νέα μοντέλα. Δεν το έχω ψάξει καθόλου και θέλω να ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο η να τον τσιμπήσω?

Δημοσ.

Παιδιά και εγώ τον Vertex 2 λέω να πάρω, το μόνο που σκέφτομαι όμως είναι ότι έχω ακούσει πως κάπου τέλος Γενάρη θα πέσουν οι τιμές επειδή θα βγουν νέα μοντέλα. Δεν το έχω ψάξει καθόλου και θέλω να ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο η να τον τσιμπήσω?

Τι να σου πω,αν δεν βιαζεσαι και μπορεις να περιμενεις καντο.Να πεσουν οι τιμες δεν εχω ακουσει κατι αλλα για να το λες πολυ πιθανο να γινει αν και εχουν πεσει παααρα πολυ.Να βγουνε νεα μοντελα ( αν εννοεις Sandforce) δεν πιστευω με τιποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...