Προς το περιεχόμενο

Προκειται να παρω εναν SSD αλλα ...

jim22479

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΟΚ , ειναι γρηγοροι.Ειναι πολυ γρηγοροι.

Αλλα με αυτα που εχω διαβασει ,εχει φοβηθει το ματι μου.Δηλαδη, αν ρε παιδι μου θελω να απεγκαταστησω ενα παιχνιδι ή μια εφαρμογη , θα κλαιω τα χαμενα sectors του δισκου;Σε οσους εχουν SSD,δεν τους εχει τυχει να κανουν απεγκατασταση ή ακομα και φορματ τα Windows και να τα ξαναβαλουν;

Προκειται να παρω τον OCZ Vertex 2 , 240GB.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το ξερω.438 εχει.

Ο τωρινος μου δισκος ειναι ενας 150αρης και εχω γεματα τα 100. Και να φανταστεις του κανω και απεγκαταστασεις.Στον SSD , εχω φοβηθει.Θα μπορω να κανω uninstall οποτε θελω;Για αυτο περνω και ενα μεγαλης χωρητικοτητας.

Δεν εχει και κανα ενδιαμεσο του 120 με 240. Αν ειχε 160αρη θα επαιρνα αυτον.

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω ήδη περάσει το λειτουργικό αρκετές φορές λόγω κάποιων προβλημάτων που είχα.

Δεν παρατήρησα μείωση στην απόδοση ή κάτι τέτοιο.

Στην τελική εγώ έδωσα 119, όχι 438, λογικό να μη με απασχολεί ιδιαίτερα.

Δημοσ.

το ξερω.438 εχει.

Ο τωρινος μου δισκος ειναι ενας 150αρης και εχω γεματα τα 100. Και να φανταστεις του κανω και απεγκαταστασεις.Στον SSD , εχω φοβηθει.Θα μπορω να κανω uninstall οποτε θελω;Για αυτο περνω και ενα μεγαλης χωρητικοτητας.

Δεν εχει και κανα ενδιαμεσο του 120 με 240. Αν ειχε 160αρη θα επαιρνα αυτον.

Δε θα έχεις ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα με εγκαταστάσεις-απεγκαταστάσεις, ακόμα και αν επανεγκαθιστάς τα Windows κάθε εβδομάδα.

Αν "χωράς" σε 100GB πάρε έναν 128GB και θα είσαι μια χαρά!

Δημοσ.

Δε θα έχεις ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα με εγκαταστάσεις-απεγκαταστάσεις, ακόμα και αν επανεγκαθιστάς τα Windows κάθε εβδομάδα.

Αν "χωράς" σε 100GB πάρε έναν 128GB και θα είσαι μια χαρά!

Αν απο τα 128 εχει σκοπο να γεμισει τα 100 τοτε θα εχει ψιλο προβλημα.Καλο ειναι να εχει ενα 30% τουλαχιστον free space.

ΟΚ , ειναι γρηγοροι.Ειναι πολυ γρηγοροι.

Αλλα με αυτα που εχω διαβασει ,εχει φοβηθει το ματι μου.Δηλαδη, αν ρε παιδι μου θελω να απεγκαταστησω ενα παιχνιδι ή μια εφαρμογη , θα κλαιω τα χαμενα sectors του δισκου;Σε οσους εχουν SSD,δεν τους εχει τυχει να κανουν απεγκατασταση ή ακομα και φορματ τα Windows και να τα ξαναβαλουν;

Προκειται να παρω τον OCZ Vertex 2 , 240GB.

Παρε αυτον

Δημοσ.

για ποιον λογο θα εχω ψιλοπροβλημα; Αυτο ισχυει μονο για τους SSD ή γενικα ;

Γενικα ισχυει,δεν το ηξερες?Οσο πιο γεματος ειναι ο δισκος,τοσο χειροτερα.Ειναι καλο να εχεις ενα free space.Τωρα αμα εσυ παρεις τον 128( που στην ουσια ειναι 120 περιπου) και του βαλεις 100 Giga δεν θα πιανεις τις μεγιστες ονομαστικες ταχυτητες του αλλα μικροτερες.Ο Corsair 160αρης δεν σου κανει?Ιδιο controler φοραει με τον Vertex 2.

Δημοσ.

ξερεις τι θα κανω μαλλον;Επειδη θα ειναι η πρωτη μου εμπειρια με SSD, θα παρω τον 120αρη της OCZ που ειναι και πιο φτηνος και μετα βλεπουμε.Ετσι και αλλιως δεν θα τον γεμισω αμεσως! :)

Εμενα με ενδιαφερει βασικα να βαλω τα 7αρια , τα βασικα προγραμματα και 3 με 5 παιχνιδακια καθε φορα...

Πιστευω ο 120αρης να με καλυψει...

Δημοσ.

και αυτα που λενε περι χαμενων sectors οταν σβηνουμε αρχεια;

που το διάβασες αυτό;

αν σου το είπε κάποιος, απάντησέ του

οτι δεν έχει δεί ssd ούτε ζωγραφιστό!!!

Δημοσ.

ξερεις τι θα κανω μαλλον;Επειδη θα ειναι η πρωτη μου εμπειρια με SSD, θα παρω τον 120αρη της OCZ που ειναι και πιο φτηνος και μετα βλεπουμε.Ετσι και αλλιως δεν θα τον γεμισω αμεσως! :)

Εμενα με ενδιαφερει βασικα να βαλω τα 7αρια , τα βασικα προγραμματα και 3 με 5 παιχνιδακια καθε φορα...

Πιστευω ο 120αρης να με καλυψει...

Ε ενταξει θα εισαι.Απλα πρεπει να εχεις ταυτοχρονα 5 παιχνιδια?Τα παιζεις ολα?Εγω παντα 1,αντε σε μεγαλο νταλκα να βαλω 2 αλλα συνηθως με ενα παλευω.Το βαζω,το τελειωνω και το ξηλωνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...