xiwtis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπόν τελευταίες 2 μέρες μου πετάγεται συνέχεια ένα παράθυρο με διαφημίσεις που λέει πάνω-πάνω ron ads by cashtitan. Δεν θυμάμαι να εβαλα κανα πρόγραμμα περίεργο, έκανα scan με Spyware Doctor, CCleaner και Spybot-Search and destroy. Καθάρισε κάτι πράγματα, αλα αυτό συνεχίζει να πετάγεται. Ανοίγει απο Internet Explorer ενώ εγώ χρησιμοποιώ μόνο Mozilla. Antivirus δεν έχω εδώ και μερικά χρόνια..... Ξέρει κανείς τί άλλο να κάνω για να το σβήσω?
isay Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 http://forums.majorgeeks.com/showthread.php?t=218552
Jojos15 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Αν δεν σε διευκολυνε η απαντηση του isay εγω λεω να σβησεις τον Internet Explorer αφου δεν τον χρησημοποιης αλωστε!Θα φτιαχτει σιγουρα!
_Anonymous_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Για ποσταρε ενα hijackthis log αρχειο να σε δουμε φιλε
_Anonymous_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Για ποσταρε ενα hijackthis log αρχειο να σε δουμε φιλε
xiwtis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Είδα στο link που έδωσε ο isay οτι είναι προγραμματάκι. Πήγα λοιπόν προσθαφαίρεση προγραμμάτων και το έκανα απεγκατάσταση. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο πρόβλημα, ούτε μου το εμφανίζει πάλι στην λίστα με τα προγράμματα... το hijackthis log αρχείο τί είναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.