Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Toshiba Satellite L300

babletheone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά είναι η πρώτη φορα που γράφω και για τυχόν λάθη παρακαλώ δείξτε λίγο έλεος..Λοιπόν έχω το laptop που αναγράφεται στον τίτλο και θέλω να βάλω windows χρ(δεν ξέρω αν πρέπει αν μπει εδώ το post λυπάμαι αν κάνω λάθος).Λοιπόν το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να τα βάλω με όσους τρόπους ξέρω είμαι ψυλοάσχετος :rolleyes: ..θα μπορούσατε να με βοηθήσετε?"ευχαριστώ εκ των πρωτέρων :D

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά είναι η πρώτη φορα που γράφω και για τυχόν λάθη παρακαλώ δείξτε λίγο έλεος..Λοιπόν έχω το laptop που αναγράφεται στον τίτλο και θέλω να βάλω windows χρ(δεν ξέρω αν πρέπει αν μπει εδώ το post λυπάμαι αν κάνω λάθος).Λοιπόν το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να τα βάλω με όσους τρόπους ξέρω είμαι ψυλοάσχετος :rolleyes: ..θα μπορούσατε να με βοηθήσετε?"ευχαριστώ εκ των πρωτέρων :D

γιατι να βαλεις τα χρ ??

Δημοσ.

ναι θα τα γραψω δεν ειναι αυτο...τα εχω ηδη αλλα δεν μαπινουν...μηπως 3ερετε καποιον τροπο?πρεπι να κατεβασω επιπλεον drivers πριν πορσπαθησω αν τα βαλω?3ερετε?

Δημοσ.

πολύ ωραία,

ξεκινάς με το να μπεις bios και να βάλεις 1st boot device το dvd driver.Χώνεις σιντιά xp και ρεσταρτ και ακολουθείς οδηγίες- αν σου βγάλει μνμα "Windows XP Setup may not be able to complete the installation of Windows, because it does not detect the computer's Serial ATA disk drive controller."πας εδώ και κάνεις ότι λέει.

Δημοσ.

Την πρωτη διαδικασια την εχω κανει ηδη οποτε παω στην δευτερη....Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου...αν χρειαστω κατι επειπελον θα επανελθω δρυμιτερος..

Δημοσ.

Οχι windows 7 εχω τωρα....cdxpδεν εχω.....εχω δοκιμασει και με sata drivers αλλα παλι τιποτα

ποιά πρώτη διαδικασία έχεις κάνει?

Πολύ σωστή η απορία του cosmos μετά απο αυτό που είπες. Εγώ κάνω μόνο 2 ερωτήσεις.

1) Θες να κρατήσεις και τα 7 και τα xp;

2) back up πριν τα πειράματα αφού δεν είσαι σχετικός όπως είπες;

Για τα υπόλοιπα σε αφήνω στο master cosmos :)

Δημοσ.

Οχι οχι μονο τα xp θελω να βαλω....πρωτη διαδικασια εννοω οτι τα βαζω και μου λεει οτι δεν μπορω αν συνεχισω την διαδικασια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...