babletheone Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας παιδιά είναι η πρώτη φορα που γράφω και για τυχόν λάθη παρακαλώ δείξτε λίγο έλεος..Λοιπόν έχω το laptop που αναγράφεται στον τίτλο και θέλω να βάλω windows χρ(δεν ξέρω αν πρέπει αν μπει εδώ το post λυπάμαι αν κάνω λάθος).Λοιπόν το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να τα βάλω με όσους τρόπους ξέρω είμαι ψυλοάσχετος ..θα μπορούσατε να με βοηθήσετε?"ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
timoboll Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας παιδιά είναι η πρώτη φορα που γράφω και για τυχόν λάθη παρακαλώ δείξτε λίγο έλεος..Λοιπόν έχω το laptop που αναγράφεται στον τίτλο και θέλω να βάλω windows χρ(δεν ξέρω αν πρέπει αν μπει εδώ το post λυπάμαι αν κάνω λάθος).Λοιπόν το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να τα βάλω με όσους τρόπους ξέρω είμαι ψυλοάσχετος ..θα μπορούσατε να με βοηθήσετε?"ευχαριστώ εκ των πρωτέρων γιατι να βαλεις τα χρ ??
cosmos000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Vista είχε και θέλεις να βάλεις xp?Cd έχεις?
babletheone Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Γιατί απλά θέλω να τα δοκιμάσω...Έχετε καμιά λύση?
babletheone Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Οχι windows 7 εχω τωρα....cdxpδεν εχω.....εχω δοκιμασει και με sata drivers αλλα παλι τιποτα
cosmos000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 ε τότε πώς θα τα περάσεις τα xp? Πρέπει να έχεις το λειτουργικό είτε σε cd είτε σε usb για να ξεκινήσεις την διαδικασία....
babletheone Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 ναι θα τα γραψω δεν ειναι αυτο...τα εχω ηδη αλλα δεν μαπινουν...μηπως 3ερετε καποιον τροπο?πρεπι να κατεβασω επιπλεον drivers πριν πορσπαθησω αν τα βαλω?3ερετε?
cosmos000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 πολύ ωραία, ξεκινάς με το να μπεις bios και να βάλεις 1st boot device το dvd driver.Χώνεις σιντιά xp και ρεσταρτ και ακολουθείς οδηγίες- αν σου βγάλει μνμα "Windows XP Setup may not be able to complete the installation of Windows, because it does not detect the computer's Serial ATA disk drive controller."πας εδώ και κάνεις ότι λέει.
babletheone Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Την πρωτη διαδικασια την εχω κανει ηδη οποτε παω στην δευτερη....Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου...αν χρειαστω κατι επειπελον θα επανελθω δρυμιτερος..
babletheone Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 ααααααααα..Κατι αλλο>ειναι ανγκαστικο να εχω δισκετοθηκη ας πουμε?μονο απο εκει?
karmen1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Οχι windows 7 εχω τωρα....cdxpδεν εχω.....εχω δοκιμασει και με sata drivers αλλα παλι τιποτα ποιά πρώτη διαδικασία έχεις κάνει? Πολύ σωστή η απορία του cosmos μετά απο αυτό που είπες. Εγώ κάνω μόνο 2 ερωτήσεις. 1) Θες να κρατήσεις και τα 7 και τα xp; 2) back up πριν τα πειράματα αφού δεν είσαι σχετικός όπως είπες; Για τα υπόλοιπα σε αφήνω στο master cosmos
babletheone Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Οχι οχι μονο τα xp θελω να βαλω....πρωτη διαδικασια εννοω οτι τα βαζω και μου λεει οτι δεν μπορω αν συνεχισω την διαδικασια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.