tassodar Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Ποια μητρική θα προτείνατε για τον παραπάνω επεξεργαστή? Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 120 ευρώ και δεν με ενδιαφέρει ούτε το Crossfire ούτε να υπάρχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών χωρίς να σημαίνει ότι αν υπάρχουν τα παραπάνω υπάρχει πρόβλημα. Ευχαριστώ
tassodar Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Να πω απλά ότι έχω στα υπόψιν την ASUS M4A89GTD PRO USB3.
Navu Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Εξαιρετική περίπτωση μητρικής, απρόσμενα γρήγορης και σε τιμή-χώμα.
lionheart75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Και που είναι το πρόβλημα με την ASUS M4A89GTD PRO USB3 που έχεις? Μια χαρά μητρική είναι που κοστίζει ~130,00 euro... edit: Με συγχωρείς νόμιζα την έχεις και θέλεις να αλλάξεις .... Μια χαρά μητρική είναι. Εδώ ένα review http://www.techspot.com/review/252-asus-m4a89gtd-amd-890gx/
lionheart75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Εξαιρετική περίπτωση μητρικής, απρόσμενα γρήγορης και σε τιμή-χώμα. Πολύ καλή περίπτωση αυτή που προτείνει ο Navu και σε καλή τιμή. Δεν χρειάζεσαι κάτι ακριβότερο για να κάνεις την δουλειά σου. Στην κατηγορία αυτή υπάρχουν και οι δύο παρακάτω καλές αντίστοιχα περιπτώσεις: MSI Socket AM3 870A-G54 Asrock Socket AM3 870 Extreme3
DreadKnight Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Εξαιρετική περίπτωση μητρικής, απρόσμενα γρήγορης και σε τιμή-χώμα. + 1 στην προταση του Navu η τιμη ειναι απεχτη Link
Navu Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Ιδού και ένα ενδεικτικό reviewδάκι για τις ικανότητες της "φτηνής" μητρικής, δες τι κάνει στο gaming π.χ. απέναντι στα μεγαθήρια... Με τα ρέστα που θα πάρει κάποιος σε σχέση με μία Formula ή μία GD, χτυπά κάρτα γραφικών-τερατάκι και πάει με παντιλίκια στα παιχνίδια. Αν είχε IGP (απαραίτητο για μένα με τις συνεχείς αλλαγές και τα πειράματα που κάνω με τις κάρτες) και κάποια ψύξη στα pwm (την οποία προφανώς και δε χρειάζεται, αλλά έτσι για ψυχολογικούς λόγους...), θα ήταν μέσα στις 3 top επιλογές μου. Βest value 4 money!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.