Προς το περιεχόμενο

Πως βλεπω την αναλυση;

alexcool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ισως ειναι λιγο χαζο αυτο που θελω να ρωτησω αλλα πως μπορω να δω τι αναλυση εχουνε οι ταινιες μου που εχω αποθηκευσει στον υπολογηστη μου;

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Media info και από μένα.

Σου δείχνει όχι μόνο ανάλυση αλλά και ένα σωρό άλλες πληροφορίες, όπως κωδικοποίηση εικόνας και ήχου, bitrate κ.α.

Δημοσ.

Δεξί κλικ πάνω στην ταινία σου. Ιδιότητες(Properties)-->Λεπτομέρειες(Details) και τσέκαρε το Frame Width και το Frame Height.

Δυστηχος φιλε μου δεν μου βγαζει τιποτε ολλα ειναι κενα θα κατεβασω ομως το προγγραματακι που μου προτηνανε τα παιδια.

Ευχαριστω πολυ!

Α παιδια να σας ρωτησω και κατι αλλο για να ενσωματοσω τους υποτιτλους σε μια ταινια (mkv) ποιο προγραματακι να χρησημοποιησω αυτα εδω που προτηνουνε τα παιδια στο φορουμ κανουνε για mkv ταινιες; Η ειναι ολλα για avi ταινιες;

AVIAddXSubs

Avi ReComp

WinAvi

Επισης εχω και το mkv2vob κανει αυτο;

Δημοσ.

Δυστηχος φιλε μου δεν μου βγαζει τιποτε ολλα ειναι κενα θα κατεβασω ομως το προγγραματακι που μου προτηνανε τα παιδια.

Ευχαριστω πολυ!

Α παιδια να σας ρωτησω και κατι αλλο για να ενσωματοσω τους υποτιτλους σε μια ταινια (mkv) ποιο προγραματακι να χρησημοποιησω αυτα εδω που προτηνουνε τα παιδια στο φορουμ κανουνε για mkv ταινιες; Η ειναι ολλα για avi ταινιες;

AVIAddXSubs

Avi ReComp

WinAvi

Μπορεις να κατεβασεις κατι σε στυλ gom player και να τους σερνεις μεσα και να τους βλεπεις χωρις πολλα πολλα.

Αν βεβαια θελεις να τα μοιραζεσε με τα αδερφια που ειναι σκορπια σε ολη τη γη και συνηθως ειναι και πολλα, τσεκαρε εδω τον τυπα στο spoiler.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ!

AVIAddXSubs

Avi ReComp

WinAvi

για mkv θα βάλεις το mkvtoolnix πολύ εύκολο στην χρήση και θα κάνεις αμέσως την δουλειά σου

Δημοσ.

Eνταξει παιδια το εκανα με το convertxtodvd και τους διαβαζει και το ps3 εχω ομως την εντυπωση οτι πρεπει να χανει λιγο σε αναλυση.

Δημοσ.

Eνταξει παιδια το εκανα με το convertxtodvd και τους διαβαζει και το ps3 εχω ομως την εντυπωση οτι πρεπει να χανει λιγο σε αναλυση.

Ποσα mb/giga ηταν το αρχειο..

και ποσες ιντσες ειναι η tv?

Δημοσ.

από την στιγμή που χρησιμοποιείς το convertxtodvd κάνεις επανακωδικοποίηση και λογικό είναι να χάνεις σε ποιότητα/ανάλυση (εξαρτάται και από τις ρυθμίσεις που βάζεις)

αν το ps3 παίζει mkv , χρησιμοποίησε το mkvtoolnix για να ενσωματώσεις τους υπότιτλους και δε θα χάσεις καθόλου σε ποιότητα.

Δημοσ.

Δυστηχος παιδια τι ps3 δεν πεζει mkv το αρχειο ητανε 4,5 γιγα σε αναλυση 1280 επι καπου στα 690 νωμιζω και η τηλεωραση ειναι 37ρα σχετικα το dvd επεξε καλα (παιδικα ητανε) αλλα οπως μου ειχε παι και ο φιλος ο micos000 τα dvd πεζουνε αναλυση στην καλυτερη περηπτωση 720επι576 καπου εκει δεν παει παραπανω ασε που χανω και τον ηχο με την μετατροπη νωμιζω οτι δεν υποστηριζει 5.1 τωρα απο το dvd ειναι απο το προγγραμα ειναι αυτο δεν το ξερω.

Σκευτηκα για επανεγγραψιμα blue ray αλλα παλι αυτα πρεπει να εχειας και blue ray recorder οποτε παλι το ιδιο κανει περνεις ενα μιντια πλε'ι'ερ καλυτερα.

Δημοσ.

Εσυ εκανες ενα αρχειο mkv copy..απλα, η το εγραψες στο dvd μεσω convertx και δε σαρεσε??

αν και το convertxtodvd καλο ειναι..

Δημοσ.

Eβαλα-πεταξα την ταινια η οποια ητανε σε μορφη mkv στο convertxtodvd και μου την εγραψε σε dvd οποτε μαλλον της εκανε μετατροπη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...