papresa Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας από την κρύα Σαμοθράκη, στο χωριό που μένω (Καμαριώτισσα -λιμάνι) είναι αμφίβολο το ψηφιακό σήμα από την Πλάκα - Αλεξ/πολη, στον χάρτη είμαστε οριακά μέσα στην κάλυψη, θέλω λοιπόν να πάρω έναν αοικωδικοποιητή να δοκιμάσω πρώτα στο σπίτι μου αλλά και στους γονείς μου, για να πιάνει και τα ψηφιακά της ΕΡΤ πρέπει να πάρω αποκωδικοποιητή με MPEG2 και 4 ή με καλύπτει μόνο ο MPEG4; Η γιαγιά μου έχει μια 14άρα toshiba από το ΄90-΄92, η τηλεόραση παίζει ακόμη μια χαρά αλλά την κοίταξα από πίσω εκτός το βίσμα της κεραίας δεν υπάρχει τίποτα άλλο, τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Πρέπει να αλλάξει τηλεόραση (πως θα της το πω ή υπάρχει τρόπος και ποιός είναι αυτός; Scart ή RCA είναι καλύτερα; Ευχαριστώ πολύ...
TheELF Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Οποιοσδήποτε αποκωδικοποιητής που παίζει MPEG4 έχει ενσωματωμένο και την τεχνολογία MPEG2,οπότε με έναν MPEG4 καλύπτεις τα πάντα,τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια. Ο αποκωδικοποιητής είναι σαν τα παλιά βίντεο μπορείς δηλαδή να δόσεις σήμα στην τηλεόραση από το καλώδιο κεραίας,δεν είμαι 100% σίγουρος αν ισχύ για όλους τους δέκτες,αλλά όσους είδα το κάνουν,θα λέει και το εγχειρίδιο πως γίνεται. Scart ή RCA είναι καλύτερα; εκτός το βίσμα της κεραίας δεν υπάρχει τίποτα άλλο Χμμμμμμ,σε αυτήν την περίπτωση το ίδιο είναι. Γενικά το scart θεωρείτε καλύτερο,"γυρίζει" και αυτόματα το κανάλι.
papresa Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Scart ή RCA είναι καλύτερα; Αυτό το ρώτησα για τις υπόλοιπες τηλεοράσεις όχι για της γιγιάς μου. Ο αποκωδικοποιητής είναι σαν τα παλιά βίντεο μπορείς δηλαδή να δόσεις σήμα στην τηλεόραση από το καλώδιο κεραίας,δεν είμαι 100% σίγουρος αν ισχύ για όλους τους δέκτες,αλλά όσους είδα το κάνουν Μπορώ να το καταλάβω από κάποιο χαρακτηριστικό αυτό; Το ότι δηλαδή είναι σαν το βίντεο.
papresa Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Τι λέτε για αυτόν: http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=240003107;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.