farfan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για την προβολή φωτογραφιών στο pc σας; Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το nero photosnap αλλά δεν μου άρεσε που «τράβαγε» τις εικόνες με αποτέλεσμα να μην φαίνονται στην πραγματική τους ανάλυση.Από την άλλη και το αντίστοιχο των windows δεν μου πολυαρέσει. Για να ακούσω ιδέες.
cosmos000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Σ εμένα έχει γίνει συνήθεια εδώ και πολλά χρόνια το ΑCDsee.Δεν έχω δοκιμάσει και άλλο για να κάνω σύγκριση....
alepous Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 http://graphicssoft.about.com/od/photopresentations/tp/photocatalog.htm
popeye68 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Ανάλογα τις ανάγκες σου. Εμένα με εξυπηρετεί το Picasa.
Jojos15 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Εμενα προσωπικα μ'αρεσει να βλεπω τις Foto απο το προγραμμα που κατεβαινει(αμα θες) μαζι με το MSN
micos000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Έχω να προτείνω δύο που είναι και εντελώς δωρεάν. Irfan view και faststone image viewer. Όλα τα άλλα είναι απλά οδοντόπαστες. To acdsee με εκνευρίζει γιατί βάζει πολλά και άχρηστα πράγματα στο pc.
farfan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στα προγράμματα που προτείνατε κράτησα το picasa και το acdsee. Το picasa φαίνεται να με κερδίζει λόγω των απλών λειτουργιών που έχει στην επεξεργασία εικόνας.Για παράδειγμα εγώ που δεν το κατέχω καθόλου δοκίμασα σε μερικές φωτογραφίες που δεν είχαν καλό φωτισμό την αυτόματη ρύθμιση αντίθεσης και χρώματος από το picasa και το αποτέλεσμα μου φάνηκε πολύ καλό.
popeye68 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στα προγράμματα που προτείνατε κράτησα το picasa και το acdsee. Το picasa φαίνεται να με κερδίζει λόγω των απλών λειτουργιών που έχει στην επεξεργασία εικόνας.Για παράδειγμα εγώ που δεν το κατέχω καθόλου δοκίμασα σε μερικές φωτογραφίες που δεν είχαν καλό φωτισμό την αυτόματη ρύθμιση αντίθεσης και χρώματος από το picasa και το αποτέλεσμα μου φάνηκε πολύ καλό. Ψάχτο λίγο (το picasa) και θα βρεις κι άλλες χρήσιμες λειτουργίες. Π.χ επεξεργασία φωτογραφιών μέσω του pic-nic. Eπίσης σου συνιστώ να δοκιμάσεις τα: 1) Photobucket 2) Flickr 3) Panoramio
nikomas50 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ χρησιμοποιώ το Πρόγραμμα προβολής εικόνων και φαξ που έχουν τα Windows XP και δε βλέπω κανένα λόγο γιατί να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο. Είναι εξαιρετικά γρήγορο και δεν επιβαρύνει τη RAM. Αν βέβαια κάποιος θέλει να κάνει και επεξεργασία φωτογραφίας εκτός από απλή προβολή αλλάζει το πράγμα.
yayawoot Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 +1 για το IrfanView... Το picassa θα σου σπάσει τα νεύρα αν τραβάς σε RAW...
takoulou Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Καλησπερα.. Εχω ενα προβλημα!!! Δεν μπορω να ανοιξω καποες φωτογραφιες με το προγραμμα προβολης φωτογραφιων των windows...Τι παιζει; Τι μπορω να κανω; Να κατεβασω αλλο προγραμμα;
flik Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Τι τύπος φωτογραφίας είναι; Κατέβασε το irfanview, έχει και plugins για περισσότερους τύπους αρχείων, και λογικά θα στην ανοίξει, εκτός αν έχει πρόβλημα το αρχείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα