Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για την προβολή φωτογραφιών στο pc σας;

Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το nero photosnap αλλά δεν μου άρεσε που «τράβαγε» τις εικόνες με αποτέλεσμα να μην φαίνονται στην πραγματική τους ανάλυση.Από την άλλη και το αντίστοιχο των windows δεν μου πολυαρέσει.

Για να ακούσω ιδέες. :)

Δημοσ.

Έχω να προτείνω δύο που είναι και εντελώς δωρεάν.

Irfan view και faststone image viewer.

Όλα τα άλλα είναι απλά οδοντόπαστες.

To acdsee με εκνευρίζει γιατί βάζει πολλά και άχρηστα πράγματα στο pc.

Δημοσ.

Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στα προγράμματα που προτείνατε κράτησα το picasa και το acdsee.

Το picasa φαίνεται να με κερδίζει λόγω των απλών λειτουργιών που έχει στην επεξεργασία εικόνας.Για παράδειγμα εγώ που δεν το κατέχω καθόλου δοκίμασα σε μερικές φωτογραφίες που δεν είχαν καλό φωτισμό την αυτόματη ρύθμιση αντίθεσης και χρώματος από το picasa και το αποτέλεσμα μου φάνηκε πολύ καλό. :)

Δημοσ.

Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στα προγράμματα που προτείνατε κράτησα το picasa και το acdsee.

Το picasa φαίνεται να με κερδίζει λόγω των απλών λειτουργιών που έχει στην επεξεργασία εικόνας.Για παράδειγμα εγώ που δεν το κατέχω καθόλου δοκίμασα σε μερικές φωτογραφίες που δεν είχαν καλό φωτισμό την αυτόματη ρύθμιση αντίθεσης και χρώματος από το picasa και το αποτέλεσμα μου φάνηκε πολύ καλό. :)

Ψάχτο λίγο (το picasa) και θα βρεις κι άλλες χρήσιμες λειτουργίες.

Π.χ επεξεργασία φωτογραφιών μέσω του pic-nic.

Eπίσης σου συνιστώ να δοκιμάσεις τα:

1) Photobucket

2) Flickr

3) Panoramio

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το Πρόγραμμα προβολής εικόνων και φαξ που έχουν τα Windows XP και δε βλέπω κανένα λόγο γιατί να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο. Είναι εξαιρετικά γρήγορο και δεν επιβαρύνει τη RAM. Αν βέβαια κάποιος θέλει να κάνει και επεξεργασία φωτογραφίας εκτός από απλή προβολή αλλάζει το πράγμα.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα.. Εχω ενα προβλημα!!!   Δεν μπορω να ανοιξω καποες  φωτογραφιες με το προγραμμα  προβολης φωτογραφιων των windows...Τι παιζει; Τι μπορω να κανω; Να κατεβασω αλλο προγραμμα;

Δημοσ.

Τι τύπος φωτογραφίας είναι;

Κατέβασε το irfanview, έχει και plugins για περισσότερους τύπους αρχείων, και λογικά θα στην ανοίξει, εκτός αν έχει πρόβλημα το αρχείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...