temeteron Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα, Χτές πήρα έναν σκληρό δίσκο εξωτερικό της Samsung μοντέλο G3 Station στα 2TB το πρόβλημα είναι πως κατά καιρούς μέσα στην μέρα αποσυνδέεται εξαφανίζεται απο το My Computer απο το Event Viewer του Computer Management βλέπω να εμφανίζεται το παρακάτω Event: Event 51: An error was detected on device \Device\Harddisk1\DR1 during a paging operation ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει έχει συμβεί σε κανέναν παρόμοια περίπτωση; Υ.Γ. Όταν βγάλω το usb καλώδιο και το ξαναβάλω ο σκληρός αναγνωρίζεται πάλι και τον ξαναβλέπει το σύστημα αλλα όπως είπα κατα καιρούς εξαφανίζεται.
temeteron Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Άλλαξα καλώδιο το πρόβλημα συνεχίζεται, οπότε το πάω πίσω στο κατάστημα.
temeteron Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Το πήγα στο κατάστημα πήρα πάλι το ίδιο μοντέλο τον έβαλα στα WindowsXP πάλι στο Event Viewer έβγαζε το μήνυμα Event 51 αλλα δεν αποσυνδεόταν όταν το σύνδεσα στα Windows7 αποσυνδέεται όποτε του έρθει και βγάζει και το μήνυμα Event 51. Αυτο που παρατήρησα επειδή λέει ότι εξοικονομή ενέργεια και καλά είναι οικολογικός το μήνυμα Event 51 και το ότι εξαφανίζεται το παρουσιάζει όταν δεν χρησιμοποιείτε για πολύ ώρα ο σκληρός και την στιγμή που πάω να τον ανοίξω κάνει πως παίρνει στροφές και εξαφανίζεται. Μπορεί να μου πει κανείς μια λύση για να βρω την ησυχία μου ;
phanispal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το Turn Off Hard Discs από τα power options.
temeteron Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Όχι θα το δοκιμάσω να δω και θα ενημερώσω. Thanks phanispal
temeteron Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Τίποτα τα ίδια πάλι δεν μπορώ να καταλάβω ή εγω είμαι πολύ άτυχος ή οι Samsung δίσκοι αυτής της παρτίδας είναι ελατωματικοί. Θα πάρω να πάρω έναν Segeate FreeAgent 2TB 129euro περίπου. Κανένας με παρόμοια περίπτωση Event 51 ; και να αποσυνδέεται ο σκληρός ;
temeteron Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Σε κανέναν τεχνικό ή ιδιώτη δεν έχει τύχει αυτο ρε παιδία ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.