Προς το περιεχόμενο

Προτεραιοτητα εχει ο πεζος η το αυτοκινητο ?

goodMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators

^^^ οπου το εχω πετυχει εγω (Πατρα - σε πολλα σημεια κοντα στο κεντρο), ειναι σε διασταυρωσεις, οπου την ιδια ωρα οι οδηγοι που στριβουν στον δρομο που θελει να διασχισει ο πεζος (με το παλλομενο πρασινο) εχουν παλλομενο πορτοκαλι ειτε πρασινο. Δηλαδη περνανε ελευθερα -προφανως το πορτοκαλι σε αυτους σημαινει περνω προσεκτικα, αλλα πρακτικα περνανε σαν τρελοι για να μην τους πιασει κοκκινο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το παλλόμενο πράσινο στον πεζό τι σημαίνει; Ότι "περνάς, αλλά πρόσεχε γιατί μπορεί να σε κόψει κανένα αυτοκίνητο";

κατα 99% σημαινει οτι εχει προτεραιοτητα το αμαξι που στριβει.

πολυ σπανια υπαρχουν αυτα τα φαναρια γιατι ειναι πιο δυσκολο ο πεζος να ξερει το κοκ απο τον οδηγο.

• Moderators

Οντως εχει ο πεζος και οντως σε τετοιες περιπτωσεις που αναβοσβηνει του πεζου, ειναι απλα για υπενθυμιση οτι στριβουν αμαξια, τα οποια εχουν ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΒΕΛΗ στο στριψιμο.

Προσωπικα σταματαω οταν υπαρχει ανθρωπος σε τετοιες περιπτωσεις, αλλα αντε πες το τωρα του νεοελληνα αυτο...

Καθε φορα που σταματαω ακουω κορνες απο πισω και ευχαριστήρια απο τους πεζους...

Α. Το αναπαρήγαγες ενώ δεν το πίστεψες. ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ.

Στη Γερμανία σε περίπτωση Jaywalking ή παραβίασης του σηματοδότη από πεζό, ο πεζός πληρώνει αποζημίωση στο αυτοκίνητο, κι ας μείνει παραπληγικός. Με λίγα λόγια επιδοτούν τους οδηγούς να πατάνε πεζούς. Αυτά από μη αξιόπιστη πηγή. Αν ξέρει κάποιος τι γίνεται πραγματικά να μας πει.

Εχμμμμμμμ.

Τις κόρνες να τις βάλουν ξέρουν που, οι αμόρφωτοι. Κι σε μένα το ίδιο κάνουν, και τους καθυστερώ ακόμη περισσότερο.Είμαι ελληνάρας ε, ε; Ε;

• Moderators

Το πιο τελειο ειναι να πηγαινει καποιος αριστερα ή δεξια σου σε φαναρι για να στριμωχτει να ξεκινησει πρωτος.

Να σε κοιταει, εσυ να το παιζεις αλλου γι αλλου, να λεει 'α ωραια την εχω τη σφηνα' και με το που αναψει φαναρι να ξεκινας με τοσο γκαζι, ετσι ωστε να εισαι διπλα του.

Οσο περνουν τα μετρα και βλεπει οτι δεν μπορει να χωθει και πλησιαζει σε παρκαρισμενα-αντιθετο ρευμα-κτλ, προφανως αφηνει γκαζι για να μπει τουλαχιστον πισω σου.

Ε αφηνε κι εσυ, για να συνεχισετε να ειστε διπλα. Αν στο τελος φρεναρει, φρεναρεις κι εσυ. Μετα προφανως ξαναξεκινας και τον εχεις απο πισω, να βριζει και να αναθεματιζει την ωρα και τη στιγμη, κι εσυ βρισκεσαι με ενα πλατυ χαμογελο, γιατι δυστυχως μονο ετσι καταλαβαινει ο ελληναρας οτι δεν πρεπει να κανει σφηνες για να κερδισει 2 δευτερολεπτα. Και οχι με την πρωτη...

PS: Στην σπανια περιπτωση που θα ειναι τερμα αδεξιος και θα σε χτυπησει, η καλυτερη σου! Εχεις και καινουρια πορτα-πισω φτερο-προφυλαχτηρα κτλ :D :-D

Καθε φορα που σταματαω ακουω κορνες απο πισω...

Έχω φτάσει σε σημείο να σκεφτώ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ την επόμενη φορά που θα το κάνουν αυτό να κοκκαλώσω μέχρι να ανάψει πράσινο στον κάθετο δρόμο για να αφήσω τον εν λόγω μαλάκα επάνω στη στροφή. :mad:

Αυτό με την κόρνα είναι στανταράκι με το ποδήλατο. Κορνάρουν σαν τρελοί. Κατ' αντιστοιχία εγώ από εκεί που ετοιμαζόμουν να κάνω τέρμα άκρη για να τους αφήσω να περάσουν, κόβω ταχύτητα και πάω στο κέντρο. Αγχωτικά ζώα, δεν καταλαβαίνουν ότι αν δεν πεθάνουν σε αυτοκινητιστικό θα πεθάνουν από το στρες.

Αυτό με την κόρνα είναι στανταράκι με το ποδήλατο. Κορνάρουν σαν τρελοί. Κατ' αντιστοιχία εγώ από εκεί που ετοιμαζόμουν να κάνω τέρμα άκρη για να τους αφήσω να περάσουν, κόβω ταχύτητα και πάω στο κέντρο. Αγχωτικά ζώα, δεν καταλαβαίνουν ότι αν δεν πεθάνουν σε αυτοκινητιστικό θα πεθάνουν από το στρες.

Αν φοράς κολάν ποδηλασίας, το κάνουν πάλι; Γιατί εγώ αν τύχει κάτι τέτοιο ενώ οδηγώ αυτοκίνητο, πάω με την ίδια ταχύτητα με το ποδήλατο,διατηρώντας απόσταση και φυσικά με το πάσο μου ακολουθώ. Προταιρεότητα στα ποδήλατα! B)

Αν φοράς κολάν ποδηλασίας, το κάνουν πάλι; Γιατί εγώ αν τύχει κάτι τέτοιο ενώ οδηγώ αυτοκίνητο, πάω με την ίδια ταχύτητα με το ποδήλατο,διατηρώντας απόσταση και φυσικά με το πάσο μου ακολουθώ. Προταιρεότητα στα ποδήλατα! B)

It's a trap

46229485_598f8e9d0f.jpg

Οντως εχει ο πεζος και οντως σε τετοιες περιπτωσεις που αναβοσβηνει του πεζου, ειναι απλα για υπενθυμιση οτι στριβουν αμαξια, τα οποια εχουν ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΒΕΛΗ στο στριψιμο.

Προσωπικα σταματαω οταν υπαρχει ανθρωπος σε τετοιες περιπτωσεις, αλλα αντε πες το τωρα του νεοελληνα αυτο...

Καθε φορα που σταματαω ακουω κορνες απο πισω και ευχαριστήρια απο τους πεζους...

οχι

οταν εχει πρασινο που αναβοσβηνει τοτε τα αμαξια εχουν πρασινο

οταν ο πεζος εχει πρασινο τοτε τα αμαξια εχουν παλλομενο πορτοκαλι

δες στα φαναρια να το ξαναθυμηθεις :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...