chesty Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα. Θέλω να ρωτησω για μία προσφορά της κοσμοτέ. Ξερει κανείς αν οντως η προσφορά περιλαμβανει μαζί με το zte v9 pad και λαπτοπ και τι χαρακτηριστικά διαθέτει? Ευχαριστώ πολύ. Sent from my E10i using Tapatalk
opera Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα. Θέλω να ρωτησω για μία προσφορά της κοσμοτέ. Ξερει κανείς αν οντως η προσφορά περιλαμβανει μαζί με το zte v9 pad και λαπτοπ και τι χαρακτηριστικά διαθέτει? Ευχαριστώ πολύ. Sent from my E10i using Tapatalk καλό θα ήταν να παρέθετες το λίνκ της προσφοράς στην ενότητα των προσφορών.
21century Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Το είδα σε καταστημα, αλλα εχω ενα καιριο ερωτημα, θα μπορει να κανει μεσω wifi αναβαθμιση στην 2.2.? Αυτο το ερωτημα δεν ητνα σε θεση να μου απαντησει κανενας αφου και το ΖΤΕ που εφερε η wind δεν μπορει να κανει αναβαθμιση...
kostasfalcon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δινεται μονο το zte tablet δωρεαν με 10GB μηνιαια χρηση. Εφοσον το blade θα αναβαθμιστει με 2.2 επισημα, πιστευω οτι το ιδιο και θα γινει για το tablet. Το θεμα ειναι ομως οτι εχει resitive οθονη και 728mhz cpu και αν εισαι λιγο απαιτητικος δεν θα σου κανει - hd ταινιες πχ δεν νομιζω οτι μπορει να σηκωσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.