Προς το περιεχόμενο

SQL Ερωτήματα

johnys20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όπως και να έχει δεν έπρεπε να γίνει τόσο έντονη η συζήτηση. απλά πολλές φορές όταν υπάρχει σύγκρουση απόψεων από άτομα που γνωρίζουν κάτι καλά μπορεί να υπάρξει παρεξήγηση. ελπίζω να μην μου τα χωνεις όπου με βρίσκεις από δω και πέρα.

υγ πρέπει να έχει πέσει πολύ ποπ κορν

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

όπως και να έχει δεν έπρεπε να γίνει τόσο έντονη η συζήτηση. απλά πολλές φορές όταν υπάρχει σύγκρουση απόψεων από άτομα που γνωρίζουν κάτι καλά μπορεί να υπάρξει παρεξήγηση. ελπίζω να μην μου τα χωνεις όπου με βρίσκεις από δω και πέρα.

υγ πρέπει να έχει πέσει πολύ ποπ κορν

Σίγουρα φαντάζομαι πως η εξέλιξη της συζήτησης είναι αρκετά πιο ενδιαφέρουσα από τα σημερινά φύλλα των εφημερίδων και των τηλεοπτικών προγραμμάτων και ίσως μακράν πιο εποικοδομητική.. Μαζί με το ποπ κορν, θα συμπληρωνα και μπύρες, για να πάει κάτω..

Όπως και να έχει, η παρουσία μου στο forum δεν πρόσκειται επ'ουδενί στο να τα χώσω κάπου. Αντιθέτως, στο να δώσω και να πάρω γνώση για γνωστικά αντικείμενα που ενδεχομένως να μην έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα. Και κατα δεύτερον με ηρεμεί το να επιλύνω και να συζητάω καθημερινά, τεχνικά προβλήματα συναδέλφων με την ίδια κουλτούρα. Τη γνώση και την ανταλλαγή ιδεών.

Δημοσ.

Aztec και nspyrou, μονοπωλείτε το topic με την «κόντρα» σας. Δεν το συνεχίζετε με κατ' ιδίαν επικοινωνία, να αφήσετε και κανέναν αν θέλει να γράψει ontopic; Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Aztec και nspyrou, μονοπωλείτε το topic με την «κόντρα» σας. Δεν το συνεχίζετε με κατ' ιδίαν επικοινωνία, να αφήσετε και κανέναν αν θέλει να γράψει ontopic; Ευχαριστώ.

εδώ "πάει" το GOTO ? :mrgreen:

καλημέρα

αυτού του είδους τα σχόλια που προκύπτουν μετά απο"εν θερμώ" αντιπαράθεση επιχειρημάτων,

έχουν και "προγραμματιστικό" ενδιαφέρον

ειδικά όταν τελειώνουν με εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις! :D

.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...