deadp Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Πήρε κανείς Ipad από το Getitnow; http://www.getitnow.gr/prod/computers-and-software/computers/netbooks/apple-ipad-wi-fi-16-gb-a4-1-ghz-97-tft-aluminum/prod340092pp/ Περίμενε πολύ; Λέει ότι είναι παραδοτέο σε 3 εργάσιμες. Το θέλω για (καλό) δώρο και πρέπει να το έχω πριν τις γιορτές. Μίλησα και με το "Γιώργο" κι επιβεβαίωσε τα των 3 ημερών. Ή είναι μούφα;
WoodSell3r Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μίλησα και με το "Γιώργο" κι επιβεβαίωσε τα των 3 ημερών. Ή είναι μούφα; Αφου έκανες κίνηση και μίλησες με τον γιώργο, γιατί δεν ρώτησες αν είναι μούφα να το ξεκαθαρίσεις; Όσο αργείς να το παραγγείλεις τοσο θα αργήσεις να το παραλάβεις. Και η προσφορά που ακριβώς είναι;;
deadp Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Είναι στην ίδια τιμή με Γερμανία, κλπ. Εδώ τα τζιμάνια τα πουλάνε μεταχειρισμένα στην ίδια τιμή στις αγγελίες... Το ότι μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και το επιβεβαίωσαν, δε σημαίνει ότι αν κάνω την παραγγελία θα έρθει ακριβώς όπως λένε, γι' αυτό ρωτάω...
mdr21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Το getitnow έχει και φυσικά καταστήματα. Να αποσαφηνισεις το θέμα της εγγύησης.
leonidas_fs Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 500 ευρω δωρο ??? παμε καλα ???????? :P :P
deadp Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Και σε περίοδο κρίσης, ε; Αξίζει τον κόπο και το έξοδο, φίλε μου. Κι εγώ, χαμένος δεν είμαι.
lagoudakis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 σημερα πηρα τηλεφωνο μιλησα μαζι τους,εκανα τηλεφωνικα την παραγγελια μου ηρθε μηνυμα στο κινητο οτι ειναι οκ και θα το παρω τεταρτη η πεμπτη το αργοτερο,αυτα μου ειπαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.