Katsikadaris Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας παιδια....εχω το εξης προβλημα.....πριν κανω φορματ κ ξαναβαλω τα 7 ολα ηταν μια χαρα...Ο υπολογιστης μου ηταν πολυ γρηγορος...Οταν εκανα φορματ ομως μου εκανε τα 2 εξης προβληματα... 1ο)Αργει να ανοιξει..οχι στα Windows αλλα οταν λεει καλως ορισατε.Δηλαδη οταν φορτωνει το προφιλ.Γυρω στα 15 δευτερολεπτα νομιζω.Δηλαδη μου καθυστερει το χρονο στα 1:11 περιπου απο οταν πατησω το power.Το φορματ δεν διεγραψε τους drivers.Απλα διεγραψε τα προγραμματα κ ολα τα αρχεια... 2ο)Οταν διαλεγω να βαλω ενα screensaver μου βγαζει οτι:Τα windows δεν μπορουν να βρουν το C:\users\......\view.welcome.xml.Βεβαιωθειτε οτι πληκτρολογησατε το ονομα σωστα και ξαναπροσπαθηστε ξανα... Αυτο ομως μου το βγαζει μονο οταν η εφαρμογη ειναι τετοιου ειδους:InstalLQ Installation Utility. Δοκιμασα να βαλω αλλα screensavers και δουλεψαν... Ο υπολογιστης μου: HP Pavilion dv9700 Notebook PC Επεξεργαστης:Intel® Dual CPU T2390 @ 1.86GHz (2 CPUs), 1.9GHz Μνημη:2048 MB RAM Λειτουργικο Συστημα: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1 Δομη 7600) Καρτα Γραφικων:NVIDIA GeForce 8400M GS Τοπικος Δισκος:250GB Εξωτερικος Δισκος:WD 1TB
dinos33 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Ο υπολογιστης μου:HP Pavilion dv9700 Notebook PC Επεξεργαστης:Intel® Dual CPU T2390 @ 1.86GHz (2 CPUs), 1.9GHz Μνημη:2048 MB RAM Λειτουργικο Συστημα: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1 Δομη 7600) Καρτα Γραφικων:NVIDIA GeForce 8400M GS Τοπικος Δισκος:250GB Εξωτερικος Δισκος:WD 1TB Είσαι σίγουρος ότι το format έγινε στο σωστό δίσκο, στο σωστό partition (αν έχεις) του δίσκου... μήπως απλά εγκατέστησες τα Windows πάνω στα παλιά; Πήγαινε στο "My Computer" (ή όπως το λένε στα Windows 7, τέλος πάντων), στον εσωτερικό δίσκο (τον 250αρι) και μετά δες αν υπάρχει μόνο ένας φάκελος "Windows" ή αν υπάρχει και κάποιος "Windows.old"... αν υπάρχει και ο "Windows.old" σημαίνει ότι εγκατέστησες τα Windows πάνω στην παλιά εγκατάσταση. Επίσης, πήγαινε στον εξωτερικό (τον 1TB) και δες αν υπάρχει και εκεί φάκελος "Windows". Αν υπάρχει και εκεί, εγκατέστησες τα Windows 7 στον εξωτερικό
Katsikadaris Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Οχι τα Windows ειναι στον 250ρη και ναι ο φακελος windows.old υπαρχει...Δηλαδη υπηρχε......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.