Προς το περιεχόμενο

facebook block

maparios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

είχα βρεί παλιότερα μια ρύθμηση στο facebook που έλεγε ''να μην επιτρέπεται σε χρήστη που δεν είναι φίλος σας να σας στέλνει πρωσοπικό μήνυμα'' ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.. και με το νέο (μ$%^$#λο)προφίλ στο facebook δεν μπορώ να το βρώ με ΤΙΠΟΤΑ....ξέρει κανείς κατα πού πέφτει αυτή η ρύθμιση ρε παιδιά;;φωτίστε με Please :P

Δημοσ.

storm δυστυχώς δε γίνεται. Το έχω ψάξει πολύ το θέμα. Μίλησα και μαζί τους μέσω mail αρκετές φορές. Τυπικές απαντήσεις πήρα.

Και εμένα μου τη σπάει

Δημοσ.

Νομίζω ότι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι remove tag, αλλά δεν είναι και πάντα σίγουρο ότι το tag θα το πάρεις χαμπάρι εγκαίρως

Δημοσ.

To tag το παίρνεις χαμπάρι αμέσως μέσω ειδοποίησης. Για να γίνει remove tag πρέπει να το κάνει αυτός που ανέβασε τη φώτο.

• Moderators
Δημοσ.

To tag το παίρνεις χαμπάρι αμέσως μέσω ειδοποίησης. Για να γίνει remove tag πρέπει να το κάνει αυτός που ανέβασε τη φώτο.

A oχι αυτο ευτυχως δεν ισχυει, και εσυ μπορεςι να το κανεις remove. Προς το παρον εγω εχω βαλει να μην φαινονται σε κανεναν οι tagged απο τριτους φωτογραφιες, αλλα και παλι ειναι ημιμετρο.

Τελος παντων φανταζομαι/ελπιζω πς θα το προσθεσουν καποια στιγμη.

• Moderators
Δημοσ.

Για πε πως κάνεις remove tag. Έχω να καθαρίσω μερικά :P

Πηγαινε στην φωτογραφια και κατω κατω θα δεις το ονομα σου. Διπλα γραφει σε παρενθεση remove tag. Το εχω σπουδασει, εχω καποιους φιλους που με tagαρουν σε ο,τι ασχετο υπαρχει :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...