AiWaaa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 ειχα acer και υποτιθεται καλο για την εποχη του. στον 6μηνο καηκαν τα γραφικα. ξερεις σε ποσο καιρο μου εστειλαν πισω καινουριο? ακριβως σε 142 μερες. 5 μηνες σχεδον! και με καθημερινα τηλεφωνηματα δικα μου. που να μην επαιρνα τηλεφωνο κιολας. δεν θα το επαιρνα ποτε. Σε θέμα aftersale έχουν βελτιωθεί αρκετά . Όπως επίσης και τα μηχανήματα τους.. Παλιά δεν διαφωνώ είχαν σοβαρό πρόβλημα θερμοκρασιάς και hardware.. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθον..
rowan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ θα έπαιρνα αυτόν νομίζω σου κάνει αν και θα δώσεις λίγα περισσότερα από αυτά που λέει ώστε να βάλεις άλλον σκληρό μεγαλύτερο.
xristoforos89 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Σε θέμα aftersale έχουν βελτιωθεί αρκετά . Όπως επίσης και τα μηχανήματα τους.. Παλιά δεν διαφωνώ είχαν σοβαρό πρόβλημα θερμοκρασιάς και hardware.. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθον.. εγω ακομα και τωρα τα ιδια διαβαζω για το service τους. τωρα για την θερμοκρασια τι να σου πω. δεν ειχα κανενα απο τα τελευταια μοντελα τους.
AiWaaa Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 εγω ακομα και τωρα τα ιδια διαβαζω για το service τους. τωρα για την θερμοκρασια τι να σου πω. δεν ειχα κανενα απο τα τελευταια μοντελα τους. έχω ένα απο τα τελευταία τους.. 5 μηνων και σε απαιτητικά παιχνίδια crysis μετά απο ώρες gaming δεν ανεβάζει πάνω απο 60 σε gpu kai cpu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.