burnin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα. απ οτοτε που αλλαξε το φορουμ τα χω λιγο χασει υπηρχε ενα υπεροχο θρεντ σχετικα με τη διετη εγγυηση προιοντων και τη νομοθεσια. τωρα δε μπορω να το βρω με τιποτα. εχει χαθει ή ειναι καπου που δε το βλεπω? γιατι χτες μιλαγα με ενα φιλο και μου ελεγε οτι οι ηλεκτρονικες συσκευες εχουν μονο ενα χρονο εγγυηση εχω το εξης θεμα εχω παρει τα εξης τυμπανα ion drum rocker . που μαμανε τα ειχα παρει απο κωτσοβολο και εχουν περιπου συμπληρωσει 1 χρονο και 3 μηνες ζωης προσεξα σημερα οτι τα 2 τομπ εχουν λιγο φουσκωσει, σα να εχουν αερα μεσα τους ρωταω το εξης οτιδηποτε μπαινει στην ευρωπαικη ενωση 2 χρονια εγγυηση δεν εχει? σωστα? αρα λογικα μου τα αλλαζουν ετσι? παιζει να μου πουν οτι τα εχω κακομεταχειριστει?(ντραμς ειναι τι στο διαλο?) θα μου αλλαξουν πιστευετε απλα τα 2 τομπ ή θα πρεπει να τους παω ολο το σετ και να μου φερουν αλλο πισω? ή επειδη παιζει να μην εχουν πια τα ντραμς να παρω τα λεφτα πισω? καμια ιδεα? γιαυτο χρειαζομαι το παλιο θρεντ δε ξερω αν εκανα καλα που ποσταρα σε αυτο το σεξιον ενιγουει ευχαριστω ακυρο το βρηκα με τα πολλα ειναι εδω καλο θα ηταν να το εχουμε καπου που να φαινεται!!!! http://www.insomnia.gr/topic/225737-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD/page__p__1971597__hl__+%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%B7%CF%83%CE%B7++%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%B8%CF%89%CE%BD__fromsearch__1#entry1971597
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.