_Anonymous_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μπορεις να βρεις ποιος ειναι και να του ζητησεις 2 απλα πραγματακια να κανει. α) Να παει να βαλει fiber γραμμη ετσι ωστε να εξυπηρετει και σενα και... β) Να βαλει μια δυνατη 500mw omni κεραια για να πιανεις καλυτερα γ) Αν δε κανει τπτ απο τα παραπανω και σου πει να βαλεις δικο σου internet....... καντου μηνυση
_Anonymous_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ που έχω ανοιχτό το δίκτυο μου είμαι παράνομος; Μπορει να μην εισαι παρανομος αλλα τουλαχιστον αφελης. Κοιτα κατι που γινετε σε 3 λεπτα. Αν μπει με Netbt force και σου πεταξει στα γρηγορα ενα keylogger Και σου κλεψει τους κωδικους ακομη και απο καρτες που χρησιμοποιεις, να μεταφερω λιγα χρηματα για αρχη, καμια αγορα μεσω internet............ να συνεχισω? Και ολα αυτα με απολυτη ασφαλεια χωρις ποτε κανεις να μπορεσει να με βρει, μιας και την mac address μου δε προκειτε να τη βρει κανεις ποτε, διοτι ειναι false με real ip αλλουνου. Ξερεις ποσα δικτυα εχω κανει φουτανα στη περιοχη μου? Ακομη και κλειδωμενα? Αυτα που εγραψα, το πιθανοτερο ειναι κακως τα εγραψα εδω μεσα μιας και βλεπω οτι κυκλοφορει αμαθεια και αφελεια και το πιθανοτερο ειναι να αρχισει κανας πανεξυπνος " ελα μωρε γαματε.... πως ειναι δυνατον να γινετε και να μη το ξερουμε να το κανουμε εμεις " και τετοια τραγικα μαγκες. Και κατι αλλο... πες οτι εγω δε δουλευω για την Byte και δεν εχω ολα τα passwords για την Εθνικη, eurobank, εμπορικη (που τα εχω) και αφου δεν εχω γνωστο να μου τα δωσει......... εεε δε μπορω να κανω τα ανωτερω, διοτι δε βρισκομαστε στο μεσο μιας ταινιας που οι περισσοτεροι νομιζετε οτι μονο εκει γινονται αυτα. Αφου λοιπον δε μπορω να κλεψω αμεσα πολλα χρηματα και να την κοπανησω στη Γουατεμαλα, ας κατεβασω λοιπον λιγη παιδικη πορνογραφια με την mac address απο το δικο σου pc (Για αυτο χρειαζομε κανα λεπτακι ακομη). Αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι εξωγηινος μεγαλε μετα. Περαστικα λοιπον
lexmark Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μπορεις να βρεις ποιος ειναι και να του ζητησεις 2 απλα πραγματακια να κανει. α) Να παει να βαλει fiber γραμμη ετσι ωστε να εξυπηρετει και σενα και... β) Να βαλει μια δυνατη 500mw omni κεραια για να πιανεις καλυτερα γ) Αν δε κανει τπτ απο τα παραπανω και σου πει να βαλεις δικο σου internet....... καντου μηνυση :lol: Κορυφαίο!!!
Jastonas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μπορει να μην εισαι παρανομος αλλα τουλαχιστον αφελης. Κοιτα κατι που γινετε σε 3 λεπτα. Αν μπει με Netbt force και σου πεταξει στα γρηγορα ενα keylogger Και σου κλεψει τους κωδικους ακομη και απο καρτες που χρησιμοποιεις, να μεταφερω λιγα χρηματα για αρχη, καμια αγορα μεσω internet............ να συνεχισω? Και ολα αυτα με απολυτη ασφαλεια χωρις ποτε κανεις να μπορεσει να με βρει, μιας και την mac address μου δε προκειτε να τη βρει κανεις ποτε, διοτι ειναι false με real ip αλλουνου. Ξερεις ποσα δικτυα εχω κανει φουτανα στη περιοχη μου? Ακομη και κλειδωμενα? Αυτα που εγραψα, το πιθανοτερο ειναι κακως τα εγραψα εδω μεσα μιας και βλεπω οτι κυκλοφορει αμαθεια και αφελεια και το πιθανοτερο ειναι να αρχισει κανας πανεξυπνος " ελα μωρε γαματε.... πως ειναι δυνατον να γινετε και να μη το ξερουμε να το κανουμε εμεις " και τετοια τραγικα μαγκες. Και κατι αλλο... πες οτι εγω δε δουλευω για την Byte και δεν εχω ολα τα passwords για την Εθνικη, eurobank, εμπορικη (που τα εχω) και αφου δεν εχω γνωστο να μου τα δωσει......... εεε δε μπορω να κανω τα ανωτερω, διοτι δε βρισκομαστε στο μεσο μιας ταινιας που οι περισσοτεροι νομιζετε οτι μονο εκει γινονται αυτα. Αφου λοιπον δε μπορω να κλεψω αμεσα πολλα χρηματα και να την κοπανησω στη Γουατεμαλα, ας κατεβασω λοιπον λιγη παιδικη πορνογραφια με την mac address απο το δικο σου pc (Για αυτο χρειαζομε κανα λεπτακι ακομη). Αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι εξωγηινος μεγαλε μετα. Περαστικα λοιπον Όλα αυτά που λες τα ξέρω... απλά ρισκάρω. Αν μου πάρει τα 500 ευρώ που έχω στην κάρτα μου.. α) μικρό το κακό β) θα κάνω μύνηση και ΑΝ τον πιάσουν θα φάει μεγάλο φυστίκι. Δεν νομίζω ότι ο κάθε χάκερ θα ασχοληθεί και θα ρισκάρει για μικροποσά κάτω των 2-3 χιλιάδων ευρώ. Αυτό για την παιδική πορνογραφία οκ.. είναι θέμα αλλά έλεος. Ας κόψουν τα σάιτ που τα διακινούν. Δηλαδή μια καφετέρια με free wifi τι να πει...;
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Αν μου πάρει τα 500 ευρώ που έχω στην κάρτα μου.. α) μικρό το κακό β) θα κάνω μύνηση και ΑΝ τον πιάσουν θα φάει μεγάλο φυστίκι. Δεν νομίζω ότι ο κάθε χάκερ θα ασχοληθεί και θα ρισκάρει για μικροποσά κάτω των 2-3 χιλιάδων ευρώ. 500 ευρω δεν ειναι καθολου ασχημα για "δουλεια" καποιων λεπτων. Αυτό για την παιδική πορνογραφία οκ.. είναι θέμα αλλά έλεος. Ας κόψουν τα σάιτ που τα διακινούν. Δηλαδή μια καφετέρια με free wifi τι να πει...; Ελεος σιγουρα, μικρες -θελω να πιστευω- οι πιθανοτητες να σου συμβει κατι τετοιο βεβαια, αλλα μια φορα θα γινει η στραβη. Οσον αφορα τα site που τα διακινουν ,δεν ειναι τοσο απλη διαδικασια δυστυχως.
lexmark Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό για την παιδική πορνογραφία οκ.. είναι θέμα αλλά έλεος. Ας κόψουν τα σάιτ που τα διακινούν. Δηλαδή μια καφετέρια με free wifi τι να πει...; Καλά αυτή η ατάκα παίζει να έχει γίνει και η πιο γνωστή στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας!! παραδείγματα: 1. μπλα μπλα.... έλεος! Ας πιάσουν αυτούς που μας φάγαν τα πολλά λεφτά. 2. μπλα μπλα... έλεος! Έμενα θα πιάσουν που κλέβω ιντερνετ; Ας πιάσουν τους χακερς πρώτα! 3. μπλα μπλα... έλεος! Έμενα θα κυνηγάνε που παίρνω παράνομα από τη nova; Ας πιάσουν αυτόν που έφτιαξε τις κάρτες πρώτα! και πάει λέγοντας! Πάντα θα πρέπει να πιάνουν άλλους πρώτα γιατί... ε, με εμένα θα ασχοληθούν; :lol:
Jastonas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 500 ευρω δεν ειναι καθολου ασχημα για "δουλεια" καποιων λεπτων. Ξαναλέω, ότι όσο εύκολα παίρνεις τα 500 ευρώ, άλλο τόσο δύσκολα πιστεύω θα ρισκάρεις για 500 ευρώ είτε να μπεις φυλακή είτε να πληρώσεις κάποιο τεράστιο πρόστιμο ή ποινή...
_Anonymous_ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Φιλε συγνωμη, αλλα συνεχιζεις και σκεφτεσε με αφελεια. Με το συμπαθειο στο λεω
Jastonas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Φιλε συγνωμη, αλλα συνεχιζεις και σκεφτεσε με αφελεια. Με το συμπαθειο στο λεω Είναι μέχρι να την πατήσω.. το ξέρω. Αλλά είναι η φιλοσοφία μου αυτή.. μου αρέσει το Open source, μου αρέσουν οι ανοιχτοί άνθρωποι (και αυτοί που δεν ξέρουν επίσης να τονίζουν την λέξη ανθρώποι.. :Ρ ) και για να στο πάω παραπέρα.. μου αρέσει η φιλοσοφία του να έχω την πόρτα του σπιτιού μου ανοιχτή (κάτι που δεν μπορώ να κάνω). Όταν αρχίσεις και κλειδώνεις "πόρτες", τόσο πιό πολύ ο άλλος θα θέλει να μπει μέσα να πάρει αυτό που έχεις. Αυτά! Ναι ξαναλέω, είμαι αφελής.. αφήστε με να το ευχαριστηθώ μέχρι να φάω τα μούτρα μου και να πω.. καλά μου τα λέγανε!
orotoi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Όταν η αφέλεια γίνεται... ιδεολογία! υπερψηφίζω ως καλύτερη απάντηση.. Μπορεις να βρεις ποιος ειναι και να του ζητησεις 2 απλα πραγματακια να κανει. α) Να παει να βαλει fiber γραμμη ετσι ωστε να εξυπηρετει και σενα και... β) Να βαλει μια δυνατη 500mw omni κεραια για να πιανεις καλυτερα γ) Αν δε κανει τπτ απο τα παραπανω και σου πει να βαλεις δικο σου internet....... καντου μηνυση Απο κάτι τέτοιες κουβέντες (βλέπε και τα άλλα threads περι ασυρμάτων σπασίματα..) καταλαβαίνεις αρκετά για πιο λόγο τρώμε τα σκατά που τρώμε. Του δίνει ο άλλος τσάμπα ιντερνετ και ψάχνει τρόπους να το ξεζουμίσει.. Και όχι μόνο το ενα.. αλλά και το δεύτερο! Δε πα να κουρεύονται οι άλλοι.. εγώ να κατεβάζω γρήγορα και όλα καλά.. O lexmark τα λέει ολά στο "21".. @legolas: οχι δε γίνεται αυτό που λες. Πήγαινε στο δήμο και ζήτα τους ενα τσάμπα νετμπουκ να μπαίνεις απο αυτό στο δεύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.