lengolascuprar Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα από το σπίτι μου με ένα usb wifi adapter πιάνω 2 ασύρματα δίκτυα χωρίς ασφάλεια Η ερώτηση μου είναι μπορώ να συνδεθώ με κάπως και με τα δύο για διπλάσια ταχύτητα η μήπως θέλω και δεύτερο usb
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Η ερώτηση μου είναι μπορώ να συνδεθώ με κάπως και με τα δύο για διπλάσια ταχύτητα η μήπως θέλω και δεύτερο usb Δεν γινεται να συνδεθεις και με τα δυο μαζι.Θα πρεπει να αρκεστεις σε ενα απο τα δυο.
lengolascuprar Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Αν πάρω μια κάρτα pci ακόμα γίνετε?
lengolascuprar Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 http://www.technospot.net/blogs/how-to-enable-windows-7-virtual-wifi/ Μήπως αυτό κάνει?
PCharon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Αν πάρω μια κάρτα pci ακόμα γίνετε? Ναι, αλλά δε θα έχεις την διπλάσια ταχύτητα, με το ένα από τα δύο θα μπαίνεις για κάθε request.
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 http://www.technospo...7-virtual-wifi/ Μήπως αυτό κάνει? Nop.Το συγκεκριμενο ειναι για να κανεις το pc σου hotspot, να μοιρασεις δηλαδη σε αλλα pc την υπαρχουσα συνδεση σου στο internet.
opera Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα από το σπίτι μου με ένα usb wifi adapter πιάνω 2 ασύρματα δίκτυα χωρίς ασφάλεια Η ερώτηση μου είναι μπορώ να συνδεθώ με κάπως και με τα δύο για διπλάσια ταχύτητα η μήπως θέλω και δεύτερο usb θες να παρανομήσεις και ζητάς να σου πούμε το τρόπο; κακό παιδί. δεν γίνεται πάντως αυτό που θες να κάνεις ,μόνο σε ένα από τα δύο μπορείς να συνδεθείς και με επίγνωση ότι αυτό που κάνεις είναι παράνομο. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΕΜΕ 2 ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ
lengolascuprar Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά στην δική μου περίπτωση δεν είμαι παράνομος απλά έχω 2 δημόσιες συνδέσεις ανοιχτές για όλους απλά θέλω να συνδεθώ και από τις 2
darthinvader Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 παρε ενα δευτερο usb adapter και εισαι οκ και ναι ειναι παρανομα αλλα ενταξει τι να κανεις εναλλακτικη; δες ποιο εχει την μεγαλυτερη ταζυτητα και συνδεσου μονο απο εκει
PCharon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παίδες, φαγωθήκατε με τη παρανομία. Παράνομος είναι αυτός που μοιράζει τη σύνδεση, όχι αυτός που συνδέεται. Το αν αυτός που συνδέεται θα διαπράξει επιπλέον παρανομίες είναι άλλο θέμα. Επίσης αν κάποια σύνδεση είναι πχ του Δήμου ή δεξερωγωτι, προφανώς και δεν είναι ούτε αυτός που μοιράζει παράνομος, αλλά με άδεια από την ΕΕΤΤ.
opera Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παίδες, φαγωθήκατε με τη παρανομία. Παράνομος είναι αυτός που μοιράζει τη σύνδεση, όχι αυτός που συνδέεται. Το αν αυτός που συνδέεται θα διαπράξει επιπλέον παρανομίες είναι άλλο θέμα. Επίσης αν κάποια σύνδεση είναι πχ του Δήμου ή δεξερωγωτι, προφανώς και δεν είναι ούτε αυτός που μοιράζει παράνομος, αλλά με άδεια από την ΕΕΤΤ. αρχικό ποστ: ο φίλος μας θέλει να συνδέεται σε 2 δίκτυα ταυτόχρονα ώστε να έχει 2πλάσια ταχύτητα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
PCharon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Το έγραψα κι εγώ αυτό, χαίρω πολύ. Τί σχέση έχει το "αρχικό post" με αυτό που παραθέτεις;
opera Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Το έγραψα κι εγώ αυτό, χαίρω πολύ. Τί σχέση έχει το "αρχικό post" με αυτό που παραθέτεις; ποιός τρώγεται με την παρανομία δεν είναι αυτό το θέμα μας;
Jastonas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παίδες, φαγωθήκατε με τη παρανομία. Παράνομος είναι αυτός που μοιράζει τη σύνδεση, όχι αυτός που συνδέεται. Το αν αυτός που συνδέεται θα διαπράξει επιπλέον παρανομίες είναι άλλο θέμα. Επίσης αν κάποια σύνδεση είναι πχ του Δήμου ή δεξερωγωτι, προφανώς και δεν είναι ούτε αυτός που μοιράζει παράνομος, αλλά με άδεια από την ΕΕΤΤ. Εγώ που έχω ανοιχτό το δίκτυο μου είμαι παράνομος;
PCharon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 ποιός τρώγεται με την παρανομία δεν είναι αυτό το θέμα μας; Φάνηκε να μη κατάλαβα ποιό είναι το θέμα μας, όταν ήδη έχω απαντήσει επί του θέματος προηγουμένως; Μια επισήμανση έκανα, απαγορεύεται να γράφω; Εγώ που έχω ανοιχτό το δίκτυο μου είμαι παράνομος; Αν το παίζεις πάροχος ή μεταπωλητής, ναι, υφίσταται νομοθεσία, διότι δεν είναι "σου". Επίσης ο πάροχος που δίνει σε εσένα πρόσβαση στο δίκτυό του απαγορεύει το διαμοιρασμό των υπηρεσιών πέραν του ατόμου στο οποίο χρεώνονται και η ασφάλεια του δικτύου του και κάθε υπολογιστή που ανήκει στο δίκτυό του από τρίτους είναι ΚΑΙ δική σου ευθύνη. Θεωρητικά μπορεί να σου κάνει μήνυση ο πάροχός σου, άσχετα αν δε συμβαίνει αυτό και δεν ασχολείται κανείς πάροχος με τέτοια θέματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.