spartakoscs Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Είμαι καινούργιος στα mac οπότε συνάντησα ένα θεματάκι με το iTunes ! κάθε φορά που κάνω drag and drop τραγούδια mp3 μέσα παρατήρησα ότι πάει και τα αντιγράφει στον δικό του φάκελο ! πως μπορώ να το αποφύγω αυτό μιας και που αυτό σημαίνει ότι κάθε mp3 πιάνει διπλό χορό στο σκληρό δίσκο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thes1os Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Πήγαινε απο το menu Edit -> Preferences στο tab "Advanced" να μην είναι checked το "Copy files to iTunes Media folder when adding to Library" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartakoscs Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ αυτό ακριβός χρειαζόμουνα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Έχω παρατηρήσει ότι σε μερικά τραγούδια με μεγάλους τίτλους(πχ κλασσική μουσική) κόβει τον τίτλο σε κάποιο σημείο. Πχ το Symphony 40 in G min KV 550 μπορεί να το κάνει Symphony 40 in G mi Ωστόσο αυτό δε το κάνει πάντα και σε μερικά κομμάτια με μεγάλο τίτλο τον αφήνει κανονικά.Ξέρετε τι φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.