Προς το περιεχόμενο

Θελω να παρω καινουριο PC

Jojos15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καινούργιο σύστημα με 15" οθόνη είναι τελείως άκυρη αγορά όπως είπαν και τα παιδιά.

Εκτός και αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα χώρου (να υποθέσω) ?

Αλλά και πάλι σε αυτή την περίπτωση δεν αξίζει να πάρεις οτιδήποτε καινούργιο παρά να περιοριστείς σε κάποιο μεταχειρισμένο πλήρες σύστημα με καλούτσικα υποσυστήματα που θα σε καλύψουν άνετα γιαυτό που θέλεις. :)

Δημοσ.

Προβλημα χωρου δεν εχω αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζομαι και τοσο μεγαλη οθονη! Αντε καμια 18' Αφου αμα θελω να δω ταινειες εχω την τλεοραση που παιζει και USB .

Κοιταω και το οικονομικο θεμα αλλωστε!

Καμια ιδεα για 18'? :unsure:

Δημοσ.

Ολα θεμα συνηθειας ειναι, κι εγω απο 15αρα πηγα σε 22αρα και τωρα μου φαινεται μικρη. Παρε μια καλη 24αρα και θα δεις που δε θα το μετανιωσεις.Παρε αυτην http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-24-SM2433BW.htm ειναι λιγο παλιο μοντελο αλλα για τα λεφτα της μια χαρα.Αλλιως εναλακτικα αυτην http://www.skroutz.gr/products/show/3409676 (εγω θα επερνα την LG).

Δημοσ.

Νταξ, δεν παίζει να πας σε 17άρα ή 19άρα, με 162€ παίρνεις 24άρα, η οποία μετά από λίγες ώρες θα σου φαίνεται αν όχι μικρή, normal.

Μιλάει η εμπειρία πάρα πολλών χρηστών.

Δημοσ.

H όλη φάση με τις σύγχρονες οθόνες πολλών ιντσών είναι στο video και στο gaming: η μεγαλύτερη επιφάνεια "χορταίνει" με ικανοποίηση το μάτι, απολαμβάνεις και πάιζεις μάλλον πιο ξεκούραστα. Από κει και πέρα, ε, όπως και να το κάνουμε, μία Samsung ή μία LG σαν αυτές που έδωσαν στα λινκ τα παιδιά, όλο και κάτι παραπάνω θα έχουν να προσφέρουν σε ποιότητα απεικόνισης σε σχέση με ένα monitor 5-6 ετών...

Σε κειμενογράφο ή ίντερνετ, προσωπικά ΔΕΝ είδα κέρδος με τη μετάβαση από κορυφαία 17άρα στις 21 και στις 22 ίντσες που είμαι τώρα. Ίσα-ίσα, όσον αφορά τον κειμενογράφο, έπεσα πάνω στο σπαστικό φαινόμενο να μου εμφανίζει τη σελίδα στην οποία δουλεύω στο αριστερό άκρο της οθόνης (υποτίθεται για να μπορώ να κολλήσω και μία δεύτερη δίπλα σε αυτή...). Εγώ θέλω να έχω τη σελίδα ακριβώς μπροστά μου, όχι να στρίβω το κεφάλι, ούτε να χρειάζεται να μεγενθύνω τη σελίδα στο 150% για να κεντραριστεί μπροστά μου. Από την άλλη, στους browser, η μεγάλη οθόνη απλώς αφήνει τεράστια κενά αριστερά και δεξιά καθώς η διαγώνιός της φτάνει και περισσεύει για το μέγεθος της σελίδας - κέρδος μήδεν σε σχέση με μία 17άρα πχ, άσε που θες να πάρεις ταξί για να μετακινείς το βλέμα από το ένα άκρο της οθόνης στο άλλο...

Ζύγισέ τα και κάνε τις επιλογές σου. Ίσως είναι must μία μεγαλύτερη οθόνη πλέον, για λόγους ποιότητα απεικόνισης και μόνο.

Δημοσ.

Προβλημα χωρου δεν εχω αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζομαι και τοσο μεγαλη οθονη! Αντε καμια 18' Αφου αμα θελω να δω ταινειες εχω την τλεοραση που παιζει και USB .

Κοιταω και το οικονομικο θεμα αλλωστε!

Καμια ιδεα για 18'? :unsure:

μια οθόνη 22" είναι Must και πίστεψε με θα την συνηθίσεις σε λίγες μέρες και μετά θα σου φαίνεται μικρή!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...