Jojos15 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Επειδη εχω ενα Laptop που ειναι για τα σκουπιδια αποφασισα να παρω ενα καινουριο Desktop ομως! Τα λεφτα που διαθετω ειναι 550-600 Euro (χωρις οθονη) Αυτα που θα κανει ο υπολογιστης ειναι απλα! Θα παιζω καποια παιχνιδια οχι πολυ απαιτιτικα! οπως: Medal of Honor Airborne ,Section 8, Call of Duty 4 και αλλα παρομοια! Το μονο προβλημα που αφορα το τροφοδοτικο ειναι οτι ο υπολογιστης μπορει να μεινει ανοιχτος και μια μερα ολοκληρη! Οσο για την οθονη διαθετω καμια 150 Euro Αμα θελετε προτεινετε μου και μια οθονη!
phanispal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Οπότε διαθέτεις ~750€ για κουτί και οθόνη;
phanispal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/topic/391710-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-pc-%CE%BC%CE%B5-750-800%CE%B5/ Πάρε μια ιδέα και το συζητάμε.
Jojos15 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Να σου πω την αληθεια δεν με βοηθησε και παρα πολυ! Μηπωσ θα μπορουσες να μου γραψεις τα χαρακτηριστικα?
Navu Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Να σου πω την αληθεια δεν με βοηθησε και παρα πολυ! Μηπωσ θα μπορουσες να μου γραψεις τα χαρακτηριστικα? Οι προτάσεις που παρουσιάζονται στο νήμα που σου λίνκαρε ο Φάνης αποτελούν ναι μεν mainstream αλλά καθόλα αξιοπρεπείς και αξιόπιστες λύσεις που ανταποκρίνονται και με το παραπάνω σε κάθε είδους εργασία (ανεξαρτήτως κατηγορίας τιμής!). Τα χαρακτηριστικά είναι γνωστά και μπορείς να τα ελέγξεις ανοίγοντας τα επιμέρους λινκ, από κει και πέρα αν έχεις συγκεκριμένες ερωτήσεις/απορίες, μπορούμε να το συζητήσουμε! Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πάμπολλα θέματα με πάνω κάτω το ίδιο περιεχόμενο/χαρακτήρα και μάλιστα σε αυτά τα λεφτά περίπου, οπότε αν κάνεις τον κόπο να τα μελετήσεις α) θα μπορέσεις αν σχηματίσεις μία γενική εικόνα για το τι παίζει αυτή την εποχή και β) θα είσαι σε θέση να ξεκαθαρίσεις χοντρικά τι σου ταιριάζει/σε βολεύει, οπότε θα μπει και η συζήτηση σε μία σωστή βάση!... Φιλικά, Ερνέστος.
pano Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 οθόνη: http://www.my-shop.gr/eshop/catalog/product_info.php?products_id=33783 219,56€ Σύνολο 800 ευρώ περίπου. Υ.Γ1 Το ξέρω ότι βγήκα 50 ευρώ πάνω από το budget σου,αλλά ήθελα να σου βάλω μία πολύ καλή οθόνη που κατ'εμέ είναι το πιο σημαντικό εξάρτημα σε έναν υπολογιστή,αν βέβαια δεν σε παίρνει για παραπάνω θα δούμε τι θα κάνουμε...... Υ.Γ2 Το κατάστημα είναι αυτό http://www.pc1.gr/index.php ,στο συναρμολογούν και στο φέρνουν στον χώρο σου δωρεάν.
vasi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Η οθόνη που έβαλα παραπάνω έχει ενσωματωμένο tv tuner, για αυτό είναι ακριβότερη ,και εξάλλου δεν θα σου πάει χαμένη με την επόμενη αναβάθμιση.(5ms για game) Πληροφοριακά το "www.pc1.gr" ανηκει στο εσηοπ
Jojos15 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστω πολυ ρε pano αλλα σκεφτομουν για 15αρα οθονη! Καμια Ιδεα?
vasi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 αν δεν σου επαρκεί ο χώρος βάλε 15αρα,διαφορετικά είναι αστείο αν δεν πας σε 22αρα άντε σε 24αρα !!!
pano Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστω πολυ ρε pano αλλα σκεφτομουν για 15αρα οθονη! Καμια Ιδεα? Γιατί;;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.