george69 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπόν φίλοι μου επειδή θέλω να πάρω για δώρο στη μικρή μου κόρη (6χρ.) μια φορητή παιχνιδομηχανή, αλλά παράλληλα δεν σκαμπάζω τίποτα από κονσόλες παιχνιδιών (συγκεκριμένα στις φορητές αναφέρομαι) θα ήθελα να σας κάνω μερικές ερωτήσεις να με βοηθήσετε: 1. Ποιά είναι τα + και - της PSP και της DSi XL και ποιά μου προτείνετε (εγώ τείνω περισσότερο προς της Nintendo, διότι έχει περισσότερους τίτλους παιχνιδιών για παιδιά (Super Mario κλπ.) 2. Γιατί η DSi XL έχει 2 οθόνες?? Τί εξυπηρετεί η δεύτερη?? 3. Τί είναι αυτή η microSD κάρτα (R4) που πρέπει να αγοράσω ("...για να κάνω back-up τα παιχνίδια" Τί σημαίνει αυτό??)? Δεν φτάνει η κασετούλα για το κάθε τίτλου παιχνιδιού, που αγοράζεις από τα καταστήματα?? Γιατί πρέπει να έχω και κάρτα μνήμης?? 4. "Νόμιμα αντίγραφα παιχνιδιών", που μπορείς να κατεβάσεις από το νετ, υπάρχουν και για τις δυό κονσόλες και πως μπορείς να τα αναπαράγεις στην κονσόλα?? Γι'αυτό χρειάζεται η microSD κάρτα?? 5. Τί συνδεσιμότητες έχουν οι κονσόλες? Έχουν θύρα USB, όπου να μπορείς να προβάλεις ταινίες σε μορφή Xvid, DivX, avi? Ή μουσική σε mp3 π.χ.? 6. Επίσης, πρέπει συνεχώς να ενημερώνεται το λογισμικό της κάθε κονσόλας?? Αυτά και θα χαρώ πολύ, εάν μου δώσει κάποιος μια κατατοπιστική απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα για να ξέρω πώς θα κινηθώ!!! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!!!
katsikoula Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 δες εδω σχεδον ιδιο θεμα. σε αυτο εχω απαντησσει στις ερωτησεις 3,4 γενικα να ξερεις μην αναφερεις πουθενα την φραση "σπασμενα παιχνιδια" καθως ειναι παρονομο και θα σου κλεισουν το θεμα το πιο πιθανο. αντικατεστησε το με τη φραση "νομιμα αντιγραφα παιχνιδιων". παντως για την ηλικια της κορης σου καλυτερα ενα Nintendo DSi
george69 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 δες εδω σχεδον ιδιο θεμα. σε αυτο εχω απαντησσει στις ερωτησεις 3,4 γενικα να ξερεις μην αναφερεις πουθενα την φραση "σπασμενα παιχνιδια" καθως ειναι παρονομο και θα σου κλεισουν το θεμα το πιο πιθανο. αντικατεστησε το με τη φραση "νομιμα αντιγραφα παιχνιδιων". παντως για την ηλικια της κορης σου καλυτερα ενα Nintendo DSi Ευχαριστώ πολύ, katsikoula, θα το ψάξω!!! Περιμένω φίλοι μου, να μου απαντήσετε και στις υπόλοιπες ερωτήσεις... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Jojos15 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Ηρεμησε...! Ειναι ολα ευκολα!Βεβαια δεν ξερω να σου απαντησω σε ολα αλλα ... 1.Το Nitendo ειναι καθαρα παιχνιδομηχανη!Ενω το PSP εχει αλλον αερα(πχ wi-fi) (βαζεις μεσα οτι θες και επιπλεον παιζει πολυ καλυτερα παιχνιδια απο το Nitendo) !Βεβαια στην κορη σου ταιριαζει το Nitendo αλλα δεν θα μεγαλωσει καποια στιγμη???!! 2.Η δευτερη οθονη(μια πανω και μια κατω):Η πανω οθονη ειναι κανονικη και κατα 90% εκει πεζεται το παιχνιδι .Η απο κατω ειναι λιγο πιο μικρη και ειναι βοηθητικη!(πχ. σε ενα παιχνιδι ειναι μονιμα ο χαρτης!)Βεβαια το καλυτερι ειναι οτι η κατω οθονη ειναι αφης! 3.Εκτος του οτι μονο στο PSP η καρτα μνημης χρειαζεται για να βαζεις και τραγουδια,ταινιες,Foto κλπ.(Το Nitendo δεν παιρνει τιποτα! Χρρειαζεται και για το Backup των παιχνιδιων!Δηλαδη: Οταν το παιχνιδι ξεκιναει να παιζει σε ρωταει αν θες να γινεται αυτοματο save(νομιζω ξες τι ειναι το save?! )Ομως το save που θα πηγαινει αφου το Psp δεν εχει αλλο αποθικευτικο χωρο?Στην Micro SD θα πηγαινει !(ειναι κατι παρομοιο με την καρτα μνημης που βαζαμε στο Play Station 2!) 4.Η αλειθια ειναι οτι γι'αυτην την ερωτηση δεν ξερω να σου πω πως να τα κανεις να αναπαραγονται στην κονσολα με cd αλλα οταν κατεβασεις ενα παιχνιι απο το internet μπορεις να το βαλεις κατευθειαν στην καρτα μνημης και θα το παιζεις απο εκει!Αρα χρειαζεται η καρτα μνημης! 5.Απ'οσο ξερω μονο στο PSP μπορεις να περασεις τραγουδια,ταινιες κλπ.Στην ουσια δεν το περνας στην κονσολα αλλα στην καρτα μνημης που υποτιθεται εχεις αγορασει το PSP απλως μπορει και τα αναπαραγει!Παρολο που μπορεις να βαλεις ολα αυτα στην καρτα μνημης με τον ανταπτορα(κατευθειαν σε card reader δηλαδη!)Το PSP διαθετει και USB!(μπορεις να συνδεθεις και απο κει στην καρτα μνημης!) 6.Ενοοιται πως οχι!Αμα θες δεν το κανεις Update το λογισμικο!Το αφηνεις ως εχει!Δεν θα εξυπυρετυσει σε τιποτα! Υ.Γ. Προσεχε κακομοιρη μου μην πας και μου παρεις κανενα PSP Go γιατι το PSP Go δεν παιρνει τα cdακια του κανονικου psp και πρεπει να αγοραζεις και να κατεβαζεις παιχνιδια απο το ιντερνετ!
billstamaniac Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 http://www.getitnow.gr/prod/protaseis-doron/gia-ti-gynaika/100-plus-/nintendo-dsi-foriti-paihnidokonsola-roz-and-dsi-quilted-tote-/prod290308pp/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.