evabb Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 μονο σε μορφη ιοντος το βρησκεις στις χημικες ενωσεις, αρα δεν εχει νοημα να μιλαμε για κατι αλλο.
evabb Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 εγω δεν κανω κατι, εσυ κανεις.. μια τρελη λυσσασμενη μανια να επιβαλεις την αποψη σου στο θρεντ Συνελθε καποια στιγμη, μη κανεις σα τη χηρα στο κρεβατι. Δεν δηλωσα ποτε οτι γνωριζω απο Χημεια, ουτε και παριστανω τον ξερολα οπως καποιοι. ξερεις καποιοι δεν παραθετουςν αποψη, παραθετουν γνωση. εχει διαφορα.
PP1969 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Αυτο ζητησα κι εγω, να καταθεσουν ολοι την οποια γνωση τους. Τοσο απλο, αλλα μερικοι ενοχλουνται.
PCharon Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 μονο σε μορφη ιοντος το βρησκεις στις χημικες ενωσεις, αρα δεν εχει νοημα να μιλαμε για κατι αλλο. Εννοείται. ThReSh, απλά είναι η μετάφραση του "φθοριούχο" δηλαδή του ιόντος F-, το ίδιο πράγμα είναι. Δεν δηλωσα ποτε οτι γνωριζω απο Χημεια, ουτε και παριστανω τον ξερολα οπως καποιοι. Είναι γνώσεις στοιχειώδεις από τη Β' Γυμνασίου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 grammar nazi says nein! ναι μωρέ απλά για το τελείως τυπικό
PP1969 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Είναι γνώσεις στοιχειώδεις από τη Β' Γυμνασίου. Και τι θες, να μου βαλεις χερι επειδη δεν θυμαμαι Χημεια Β΄ Γυμνασιου?... η επιμονη και το κολημα σου σκαει γαιδαρο Αυτη τη στιγμη δεν εχω λακαλουτ αλλα εχω μια Elgydium, αυτη γραφει πανω: "Περιεχει Υδροφθορικη νικομεθανόλη(Fluorinol*) 0.85% π.χ. 1250ppm F - *Aριθμος ευρεσιτεχνιας στη Γαλλια χχχχ" Φανταζομαι οτι αυτο ειναι το φθοριο? η λακαλουτ πόσο εχει, περισσοτερο/λιγοτερο?
opera Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 ο πατέρας μου (γεν 1946) στα παιδικά και εφηβικά του χρόνια τα έπλυνε με αλάτι και είναι πιό γερά από τα δικά μου. προσοχή σε αυτές που περιέχουν και triclosan που είναι βακτηριοκτόνο=δηλητήριο επίσης να βάζετε μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας 0.5 εκατοστό και να ξεπλένετε το στόμα καλά,επίσης όσοι δεν έχετε δοκιμάσει ηλεκτρική οδοντόβουρτσα όταν το κάνετε δεν θα ξανα χρησιμοποιήσετε συμβατική.
pournaras Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δεν εχουν σχεση μεταξυ τους αλλα ειναι ενδεικτικο το τι συμφεροντα παιζουν και οτι δεν πρεπει να εισαι απονηρευτος σε οτι σου πασαρουν. Εσυ δηλωνεις βλεπω 101% βεβαιος οτι γνωριζεις την απολυτη αληθεια... Το εμβολιο το εκανες ε? Αφου δεν εχουν σχεση μεταξυ τους ουτε καν σαν παραδειγματα, τοτε μην τα βαζεις. Δεν μπορεις να συγκρινεις ενα απλο χημικο στοιχειο, που μπορει να ελεγχθει στο οποιοδηποτε χημικο εργαστηριο, με μια επιδημια γριππης. Ελεος πια, οτι ναναι. Τι 101% αληθεια και κουραφεξαλα, καταλαβαινεις τι λες; Ειναι φθοριο καταλαβε το, οσο συνομωσια και να πεσει, και χιλια χρονια να περασουν, παλι φθοριο θα ειναι. Αλλο να πεις οτι υπαρχει "πουστια" και αντι για φθοριο βαζουν το ταδε μη ευκολα ανιχνευσιμο κακο στοιχειο και δεν το λενε, και αλλο να παλευουμε τοσες σελιδες να σου αποδειξουμε οτι το φθοριο ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ. Οχι το εμβολιο δεν το εχω κανει, γιατι εχω κανει μια ερωτηση στο www.kserolas.com για το αν πρεπει να το κανω, και οι αποψεις διιστανται. Please κλειδωστε το, ειναι ανουσιο πια.
PP1969 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Αφου δεν εχουν σχεση μεταξυ τους ουτε καν σαν παραδειγματα, τοτε μην τα βαζεις. Δεν μπορεις να συγκρινεις ενα απλο χημικο στοιχειο, που μπορει να ελεγχθει στο οποιοδηποτε χημικο εργαστηριο, με μια επιδημια γριππης. Ελεος πια, οτι ναναι. Τι 101% αληθεια και κουραφεξαλα, καταλαβαινεις τι λες; Ειναι φθοριο καταλαβε το, οσο συνομωσια και να πεσει, και χιλια χρονια να περασουν, παλι φθοριο θα ειναι. Αλλο να πεις οτι υπαρχει "πουστια" και αντι για φθοριο βαζουν το ταδε μη ευκολα ανιχνευσιμο κακο στοιχειο και δεν το λενε, και αλλο να παλευουμε τοσες σελιδες να σου αποδειξουμε οτι το φθοριο ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ. Οχι το εμβολιο δεν το εχω κανει, γιατι εχω κανει μια ερωτηση στο www.kserolas.com για το αν πρεπει να το κανω, και οι αποψεις διιστανται. Please κλειδωστε το, ειναι ανουσιο πια. Στην εξηγησα τη σχεση, μην λεω ολο τα ιδια. Το οτι δεν κανει κακο ειναι η δικη σου αποψη, μη προσπαθεις να την επιβαλεις με το ζορι, δεν μπορεις.
PCharon Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 ... η επιμονη και το κολημα σου σκαει γαιδαρο Έτσι, βγάλε μας από το κόπο. Please κλειδωστε το, ειναι ανουσιο πια. Ή που δεν είναι μέσα ο σχετικός υπεύθυνος, ή που θα κάνει κίνηση μόλις τελειώσει το popcorn.
cb_papi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 και για το εμβολιο της γριπης μας ελεγαν περυσι οτι ειναι απαραιτητο και να το κανουμε οπωσδηποτε διοτι ερχεται επιδημια και τελικα οσοι το εκαναν τραβανε τα μαλλια τους και τρεμουν για τις παρενεργειες. Εγώ το έχω κάνει και σε πληροφορώ πως δεν "τρέμω" καθόλου. Ούτε υπάρχει λόγος γιατί σε περίπτωση παρενέργειας τα συμπτώματα παρουσιάζονταν αμέσως, όχι μετά από 10 χρόνια.
PP1969 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Έτσι, βγάλε μας από το κόπο. Μα δεν ειμαι εγω ο γαιδαρος φανατικε μου φιλε.... ο λογος το λεει. Τι νομιζετε, οτι θα περασει το δικο σας με το στανιο? ή οτι θα "δικαιωθειτε" αν κλειδωθει? Πότε θα μαθετε να σεβεστε ολες τις φωνες?
cb_papi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μα δεν ειμαι εγω ο γαιδαρος φανατικε μου φιλε.... ο λογος το λεει. Τι νομιζετε, οτι θα περασει το δικο σας με το στανιο? ή οτι θα "δικαιωθειτε" αν κλειδωθει? Πότε θα μαθετε να σεβεστε ολες τις φωνες? Δεν χρειάζονται γνώμες. Σε τόσο θεμελιώδη πράγματα ισχύει το "Είναι ή δεν είναι". Είναι σαν να λες 1+1=2, αλλά αφήστε και τους άλλους να πουν ότι 1+1=12. Δεν ξέρω τι δεν καταλαβαίνεις (όχι ότι ξέρει κανένας αλλά..) Αρχίζω να σκέφτομαι ότι το κάνεις επίτηδες.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Συζήτηση σημαίνει, αν μη τι άλλο, στοιχειώδης σεβασμός προς το συνομιλητή. Οι αποστροφές για χήρες, κρεβάτια, γαϊδάρους, κτλ. δε βοηθούν. Επειδή αυτή τη στιγμή σοβεί μια κόντρα, θα κάνουμε ένα διάλειμμα λίγων ωρών και θα επανέλθουμε αύριο, ευελπιστώ ψυχραιμότεροι. edit: Παρότι χθες το βράδυ παρατηρήθηκε μία προσπάθεια τα (offtopic) θέματα που θίχτηκαν εδώ να μεταφερθούν στο νήμα για τους "ψεκασμούς", σημάδι διόλου ενθαρρυντικό για την οριστική τύχη αυτού του νήματος, ας δούμε πώς θα πορευτούμε και σήμερα. Λοιπόν: 1) όχι προσωπικές επιθέσεις. 2) Εφόσον εντοπίσετε κάτι μεμπτό στείλτε αναφορά. 3) Το ότι στείλατε αναφορα, δεν σας δίνει το ελεύθερο, έως ότου επιληφθεί ένας συντονιστής (και κυρίως εφόσον ζητάτε τη διαγραφή του μηνύματος που αναφέρατε) να απαντήσετε σε αυτό. Περιμένετε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. 4) Το νήμα έχει θέμα: το φθόριο. Άρα, τα εμβόλια, τα τρόφιμα, οι ψεκασμοί (ειδικά, καθώς έχουν -ακόμη- δικό τους νήμα) και η Κοίλη Γη παρακαλώ θερμά να μείνουν εκτός. Καλή συνέχεια
Toufas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 OP, γίνετε να καταλάβεις ότι δεν έχει να κάνει με προσωπική άποψη? Επιστημονικά το θέμα έχει απαντηθεί ΠΑΡΑ πολλές φορες εδώ μέσα. Όσο υπάρχουν 1000 έρευνες για αυτό που καταλαβαίνουμε ότι κάνει το φθόριο και σου λέμε, και δεν υπάρχει ούτε μια έστω και φήμη ότι αυτό που λες είναι κατά 0.0001% πιθανό, δεν γίνετε να μας λες ότι εμείς έχουμε άδικο και εσύ δίκιο. Και από την μεριά σου να το δούμε, τόσα και τόσες θεωρίες συνωμοσίας έχουν γραφτεί, για το ότι κάνουν κουμάντο τα reptilians, μέχρι το ότι ο hitler ζει στην βραζιλία, λες να μην είχε πει κάποιος για το φθόριο? Σου λέμε μετά ότι το νερό σου λένε μπορεί να σε σκοτώσει σε μεγάλη ποσότητα, και εσύ νόμιζες ότι σου λένε για το χλώριο. Πες μου ότι καπνίζεις κιόλας να γελάσει και ο κάθε πικραμένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.