Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μην βιάζεστε! Ποτέ μια νέα υπηρεσία της Google δεν ενεργοποιείται ταυτόχρονα σε όλους τους χρήστες!
Toufas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Πως ακριβως ειναι πηγη της ειδησης το ti-les-tora? Ελεος...
hackerW32 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Congratulations! Your account is now enabled for uploads longer than 15 minutes. Click the Upload button below to select a video. αυτα ειναι
REDODIN7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Πως ακριβως ειναι πηγη της ειδησης το ti-les-tora? Ελεος... Φίλε μου την είδηση την είδα στο digital trends αλλά δεν την έκανα copy-paste για την βάλω σαν πηγή , κάθισα και έκανα την μετάφραση πήρα την κεντρική ιδέα και έβαλα και δικά μου πράγματα . Τώρα αν σε πειράζει επειδή το blog μου δεν είναι πολύ γνωστό δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό .
Toufas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Το οτι πας να διαφημησεις το blog σου (που για μενα ειναι κακα σχεδιασμενο, μουσικες να παιζουν με το που μπαινεις, χρωματα κλπ) ειναι το ενοχλητικο. Ασε που εβαλες link με το blog σου και οχι με την ειδηση στο blog σου, ειναι σαν να βρισκουμε κατι και να βαλουμε πηγη το google.com
feodor Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Το οτι πας να διαφημησεις το blog σου (που για μενα ειναι κακα σχεδιασμενο, μουσικες να παιζουν με το που μπαινεις, χρωματα κλπ) ειναι το ενοχλητικο. Ασε που εβαλες link με το blog σου και οχι με την ειδηση στο blog σου, ειναι σαν να βρισκουμε κατι και να βαλουμε πηγη το google.com Τυγχανει η ειδηση που ανεβασε να εχει πηγη το blog του, που ειναι το κακο δηλαδη? Την ανεβασε στο section με τις ειδησεις, πηρε πολλες ψηφους και δημοσιευτηκε. Απλα πραγματα. Δηλαδη αμα ειχε πηγη το in.gr και του εκανε διαφημιση, δεν θα σ ενοχλουσε! Ενω η διαφηση του Ti-Les-Tora Blogspot σε ενοχλει. Οκκκεεϊ!!
REDODIN7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Το οτι πας να διαφημησεις το blog σου (που για μενα ειναι κακα σχεδιασμενο, μουσικες να παιζουν με το που μπαινεις, χρωματα κλπ) ειναι το ενοχλητικο. Ασε που εβαλες link με το blog σου και οχι με την ειδηση στο blog σου, ειναι σαν να βρισκουμε κατι και να βαλουμε πηγη το google.com Όπως λέει και το παιδί αφού την βρήκα την έβαλα στο blog μου και μετά εδώ για αυτό το έβαλα σαν πηγή , δεν έκλεψα τα πνευματικά δικαιώματα κανενός ( άσχετα αν εμένα μου το έχουν κάνει )και δεν το θεωρώ κακό να το " διαφημίζω " όπως λες , εξάλλου δεν παίρνω λεφτά από διαφημίσεις αν πάρω τότε να μου την πεις . Τώρα για το blog το έχω κάνει έτσι γιατί είναι Χριστούγεννα παλιότερα δεν ήταν έτσι , όσο για το καλοσχεδιασμένο εγώ το θεωρώ καλό γιατί δεν είχα ιδέα από blogs και αυτό είναι το πρώτο μου blog που έφτιαξα μόνος με πολύ κόπο και ψάξιμο στο ίντερνετ και είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί το έχω φτιάξει 5 μήνες και έχω 8500 επισκέψεις και αυτό το οφείλω στο insomnia κατά 90% και ευχαριστώ πολύ τα παιδια που μπαίνουν στο blog μου αλλά και τους ιδιοκτήτες που με αφήνουν να το προωθώ .
opozit Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Να ρωτήσω ρε παιδιά κατι; ΟΛΑ αυτα τα φραγγα που κοστίζει το bandwidth που καταναλώνουμε βλεποντας video τοσσα εκατομμυρια χρηστες, πιος το πληρωνει και γιατι; Γιατι μη μου πείτε οτι τα βγαζουν απο της διαφημίσεις που δεν υπαρχουν ουσιαστικα... Μηπως λεω, μηπως, μετα την κουδουνιστρα (google), μας δωσαν και τα 15 λεπτα orwellianis δικη μας διασημότητας (youtube) για να κοιμόμαστε μπροστα στην tv, ενω γυρω γινεται του διαολου το σιδηρούν κιγκλίδωμα? Σοβαρες απαντησεις να παρακαλεσω, και οχι κλαϊν μαϊν. Grazie
parsifal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 ΟΛΑ αυτα τα φραγγα που κοστίζει το bandwidth που καταναλώνουμε βλεποντας video τοσσα εκατομμυρια χρηστες, πιος το πληρωνει και γιατι; Γιατι μη μου πείτε οτι τα βγαζουν απο της διαφημίσεις που δεν υπαρχουν ουσιαστικα... Είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχουν; Έχω διαβάσει πολλάκις σε σχόλια YouTube videos «κατάρες» από χρήστες για την προβολή διαφημίσεων. Μήπως δεν τις βλέπουμε εμείς στην Ελλάδα (ακόμη ), αλλά σε άλλες χώρες προβάλλονται πριν από κάθε video (ή συγκεκριμένα videos με πολλες χιλιάδες views);
SteveAngello Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Να ρωτήσω ρε παιδιά κατι; ΟΛΑ αυτα τα φραγγα που κοστίζει το bandwidth που καταναλώνουμε βλεποντας video τοσσα εκατομμυρια χρηστες, πιος το πληρωνει και γιατι; Γιατι μη μου πείτε οτι τα βγαζουν απο της διαφημίσεις που δεν υπαρχουν ουσιαστικα... Μηπως λεω, μηπως, μετα την κουδουνιστρα (google), μας δωσαν και τα 15 λεπτα orwellianis δικη μας διασημότητας (youtube) για να κοιμόμαστε μπροστα στην tv, ενω γυρω γινεται του διαολου το σιδηρούν κιγκλίδωμα? Σοβαρες απαντησεις να παρακαλεσω, και οχι κλαϊν μαϊν. Grazie Μια χαρα διαφημισεις υπαρχουν. Τωρα αν εσυ θες περισσοτερες, πραγματικα ειναι δικο σου θεμα. Απο τοτε μαλιστα που επεβαλλε νεους κανονες σχετικα με τα πνευματικα δικαιωματα θα δεις απειρα video απλων χρηστων που μετα απο μερικες μερες τους εχει αφαιρεθει η μουσικη ή ακομα και εχουν διαγραφει, με αποτελεσμα να εχει γεμισει το youtube με official channels απο τις διαφορες εταιριες. Το "Broadcast Yourself" που ειναι το μοτο του και ουσιαστικα η αρχικη ιδεα της ολης προσπαθειας, πλεον δεν ισχυει ή τελωσπαντων ισχυει με μια "διαφορετικη" φιλοσοφια. Μας εδωσαν 15 λεπτα διασημοτητας γιατι τα 5 ειναι λιγα ενω τα 30 πολλα ε? Το αν γινεται χαμος γυρω μας και εσυ "κοιμασαι" δεν σου φταει καμια google και κανενα youtube. Να εισαι σιγουρος πως και το youtube να μην ηταν πολλοι θα συνεχιζαν να "κοιμουνται" βλεποντας αντικειμενικες ειδησεις απο το μεγαλο καναλι ή τον λαζοπουλο "να τα χωνει"...Οποιος θελει να κοιμηθει, κοιμαται. Και εσυ προσωπικα μιας και σε ενδιαφερει αρκετα ο ληθαργος των υπολοιπων αυριο τι θα κανεις, θα κατεβεις στην απεργια ή θα απαιτεις σοβαρες απαντησεις στο insomnia? Με την σειρα μου να παρακαλεσω πιο σοβαρες ερωτησεις στο μελλον.
REDODIN7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Να ρωτήσω ρε παιδιά κατι; ΟΛΑ αυτα τα φραγγα που κοστίζει το bandwidth που καταναλώνουμε βλεποντας video τοσσα εκατομμυρια χρηστες, πιος το πληρωνει και γιατι; Γιατι μη μου πείτε οτι τα βγαζουν απο της διαφημίσεις που δεν υπαρχουν ουσιαστικα... Μηπως λεω, μηπως, μετα την κουδουνιστρα (google), μας δωσαν και τα 15 λεπτα orwellianis δικη μας διασημότητας (youtube) για να κοιμόμαστε μπροστα στην tv, ενω γυρω γινεται του διαολου το σιδηρούν κιγκλίδωμα? Σοβαρες απαντησεις να παρακαλεσω, και οχι κλαϊν μαϊν. Grazie Για σκέψου λίγο ! δεν θα παίρνουν λεφτά από επίσημα βίντεο κλιπ και άπο τρέιλερ , άσε που υπάρχουν και ταινίες προς ενοικίαση και αλλά πολλά .
insomnian Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Εμένα δείχνει "Διάρκεια εως 15 λεπτά". Οπότε μάλλον κάτι έχω κάνει. Οποιος θελει να ανεβασει μεγαλο βιντεο και δεν μπορει πανω απο 15', απλα δημιουργει ενα νεο λογ/σμο. Προτεινω να περνας πρωτα και απο ελεγχο ουρων. Καταντια λεμε! Kαταντια ειναι ο ελεγχος της πειρατιας? Αν επεφτες εσυ θυμα πειρατιας θα σου αρεσε?
SteveAngello Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Οποιος θελει να ανεβασει μεγαλο βιντεο και δεν μπορει πανω απο 15', απλα δημιουργει ενα νεο λογ/σμο. Kαταντια ειναι ο ελεγχος της πειρατιας? Αν επεφτες εσυ θυμα πειρατιας θα σου αρεσε? Καλα νταξι αστο...
mrdigitized Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδιά εγώ δεν έχω ανεβάσει ποτέ κανένα βίντεο και έχω κάνει και ελάχιστα και διακριτικά σχόλια... γιατί μου λέει ακόμα 15 λεπτά; Ίσως δεν έχει προλάβει ακόμα να ρυθμιστεί για όλους τους χρήστες, θα δούμε εν καιρό τι θα γίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα