REDODIN7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Το YouTube αποφάσισε να άρει το χρονικό περιορισμό στους χρήστες που ανεβάζουν βίντεο αλλά υπό προϋποθέσεις . Το επίσημο Blog του YouΤube ανακοίνωσε πως δεν χρειάζεται πλέον να αρκεστείς στο ανέβασμα βίντεο που διαρκούν έως 15 λεπτά αρκεί βεβαία να μην έχεις ιστορικό καταπάτησης πνευματικών δικαιωμάτων σαν χρήστης . Αφού λοιπόν τηρείς το πρώτο κανόνα μετέπειτα θα πρέπει τα βίντεο που θα ανεβάσεις να περάσουν από ένα ειδικό λογισμικό ανίχνευσης όπου 1000 εταιρίες έχουν βάλει διάφορα κριτήρια σε σχέση με τα πνευματικά τους δικαιώματα και αν το βίντεο σου παραβιάζει κάποιο από αυτά . Αν τα καταφέρεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στο να ανεβάσεις δικά σου βίντεο μεγάλης διάρκειας . Για να δείτε αν ο λογαριασμός σας πληροί τις προϋποθέσεις για την αναβάθμιση κάντε κλικ στο κουμπί Μεταφόρτωση στην κορυφή του YouTube. Πηγή: ti-les-tora.blogspot.com Site: http://www.digitaltrends.com
giorgos147 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Εμένα δείχνει "Διάρκεια εως 15 λεπτά". Οπότε μάλλον κάτι έχω κάνει.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 "Congratulations! Your account is now enabled for uploads longer than 15 minutes. Click the Upload button below to select a video." Άρα όλα οκ!
gothrylos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Και εμένα μέχρι 15 λεπτά δείχνει και δεν έχω ανεβάσει ποτέ βίντεο στο Youtube οπότε κάτι άλλο πρέπει να παίζει(ίσως ότι είμαστε από Ελλάδα).
SteveAngello Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Αφού λοιπόν τηρείς το πρώτο κανόνα μετέπειτα θα πρέπει τα βίντεο που θα ανεβάσεις να περάσουν από ένα ειδικό λογισμικό ανίχνευσης όπου 1000 εταιρίες έχουν βάλει διάφορα κριτήρια σε σχέση με τα πνευματικά τους δικαιώματα και αν το βίντεο σου παραβιάζει κάποιο από αυτά . Αν τα καταφέρεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στο να ανεβάσεις δικά σου βίντεο μεγάλης διάρκειας. Προτεινω να περνας πρωτα και απο ελεγχο ουρων. Καταντια λεμε!
basilis222 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Η apple μέχρι τώρα πως μπορούσε να ανεβάσει τα event που διαρκουσαν 2 ώρες;
Rooters Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Όντως πολύ καλή κίνηση αυτή από το youtube. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και εδώ
joe003 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Ότι και να κάνει αν συνεχίσει να υπάρχει ο περιορισμός των πνευματικών δικαιωμάτων, το youtube θα παρακμάζει συνεχώς....
teopless Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Η apple μέχρι τώρα πως μπορούσε να ανεβάσει τα event που διαρκουσαν 2 ώρες; Υπάρχουν και οι λογαριασμοί director και partner. Sent from my iPod touch using Insomnia
Tilemaxx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Και όμως. Έχω 2 strikes για copyrighted υλικό και μόλις πατάω upload μου βγάζει το εξής: Congratulations! Your account is now enabled for uploads longer than 15 minutes. Click the Upload button below to select a video.
petsoukos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Yay... και εμένα λέει "Congratulations! Your account is now enabled for uploads longer than 15 minutes. Click the Upload button below to select a video."
balakan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 "...αρκεί βεβαία να μην έχεις ιστορικό καταπάτησης πνευματικών δικαιωμάτων σαν χρήστης ." Εγω μαλλον ανηκω σε αυτη την κατηγορια , γιατι παλι 15 λεπτα εχω .
21century Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Οι μεγάλες εταιρείες ανεβζααν μεγαλα βιντεο γιατι ειχαν δικαιωματα εκδοτη, αλλα κατι τετοιο δεν ισχυει για απλους χρηστες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα