Προς το περιεχόμενο

καρτα γραφικων μεχρι 250ευρο ???

NEKROMA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε τι ανάλυση παίζεις;

Software που να σου βγάζει αποτέλεσμα αν έχεις και σε τι ποσοστό δεν υπάρχει. Υπάρχουν διάφορα bencho-προγράμματα τα αποτελέσματα των οποίων μπορείς να συγκρίνεις με αυτά που θα βρεις στο net.

1680x1050 22αρα

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1920*1080 και 1680*1050 εννοείς βασικά.

Στη δεύτερη ανάλυση τρως λίγο περισσότερο απ' την πρώτη. Μπορείς να το μειώσεις ενεργοποιώντας φίλτρα στο εκάστοτε παιχνίδι (αν δεν το κάνεις ήδη).

Δημοσ.

Ναι, με συγχωρείς. Η ουσία δεν αλλάζει όμως, κάποιο bottleneck το τρως, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Λογικά δεν έχεις πρόβλημα σε κανένα παιχνίδι, πέρα από κάτι Metro 2033, Crysis κ.λπ..

Δημοσ.

1920*1080 και 1680*1050 εννοείς βασικά.

Στη δεύτερη ανάλυση τρως λίγο περισσότερο απ' την πρώτη. Μπορείς να το μειώσεις ενεργοποιώντας φίλτρα στο εκάστοτε παιχνίδι (αν δεν το κάνεις ήδη).

ναι φιλος αυτο κανω ολα φουλ και φιλτρα και πλεον phisx στα games :)

καλα εγω απο bottleneck ειμαι full αλλα και παλι η καρτα δεν νιωθει τιποτα στο μετρο ολα full dx11 και φιλτρα κανενα κολημα .χεχε και ακομη την εχω στα 700 που να την αναιβασω καμια 100αρα

η αληθεια ειχα καλομαθει με τις 2χ4850 και οταν παρεδοσε το ενα pcix εψαχνα για μια καρτα που να εχει αποδοση σαν 2χ4850 5870η480 κτηνη και τα δυο αλλα με κερδισε το phiSX ,ειναι χαζομαρα να χανεις πολλα εφε πχ στο gothic4 που τερματησα με την 4850 εχασα τα μισα γραφηκα

Δημοσ.

ναι φιλος αυτο κανω ολα φουλ και φιλτρα και πλεον phisx στα games :)

καλα εγω απο bottleneck ειμαι full αλλα και παλι η καρτα δεν νιωθει τιποτα στο μετρο ολα full dx11 και φιλτρα κανενα κολημα .χεχε και ακομη την εχω στα 700 που να την αναιβασω καμια 100αρα

η αληθεια ειχα καλομαθει με τις 2χ4850 και οταν παρεδοσε το ενα pcix εψαχνα για μια καρτα που να εχει αποδοση σαν 2χ4850 5870η480 κτηνη και τα δυο αλλα με κερδισε το phiSX ,ειναι χαζομαρα να χανεις πολλα εφε πχ στο gothic4 που τερματησα με την 4850 εχασα τα μισα γραφηκα

Ε,κοψε κατι.

Δημοσ.

Ε,κοψε κατι.

ναι φιλε μεγαλη διαφορα dx10-dx11+psysx ,αλλα και παλι αν δεν ειχα θεμα με το motherboard ακομη τις δυο 4850 θα ειχα crossfire δεν νειωθαν ,αλλα με την μια 4850 στο gothic4 ειδικα τα βρηκε σκουρα εως πολυ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...