Προς το περιεχόμενο

καρτα γραφικων μεχρι 250ευρο ???

NEKROMA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατί δεν αλλάζεις μητρική? πάρε μια μεταχειρισμένη ή από στοκ και βρες την υγειά σου! θα δώσεις 50 -60 ευρώ και θα έχεις πάλι crossfire και υδρόψυξη.... αμα πέσει και κανένας τετραπύρηνος στα χέρια σου τέλος..... σε τέτοια ανάλυση δεν φταίνει οι κάρτες φταίει το cpu...

εγώ θα άλλαζα μητρική στη θέση σου... και cpu, αν αλλάξεις, Μην πάρεις διπύρινο σε καμία περίπτωση τετραπύρινο και ας παέι και κάτω από 3 Ghz

crossfire ειχα 2χ4850 μετα το προβλημα την πουλησα την μια 4850 ,με το crossfire γαζονε τα παντα,πλεον σκεφτομε για μονοπυρηνη καρτα 560τι/480/470 καποια απο αφτες σιγουρα αργωτερα θα αλαξω και cpu.

παντος την 560τι την βλεπω αδυναμη και ακριβη

η 470/480 χωρεις ρευματα αναιβανουν κανα 100αρη mhz??????

Στην ανάλυση που είσαι μια 5770 είναι μια χαρά..

Απορώ πως κάθεσαι και λες για gtx480 και θέλεις να κάνεις και overclock και νεράκια με αυτον τον επεξεργαστή και σε αυτη την ανάλυση..

Πάρε με 100€ μια 5770, με τα υπόλοιπα 150 μια οθονούλα με νορμάλ ανάλυση και μετά βλέπουμε..

Την 480 να την βγάλεις απο το μυαλό σου..

Οπως σου λεει και ο Vasilisga πιο πάνω εχεις θέμα με τον επεξεργαστή..

φιλε ειμαι μονο αναμεσα σε new 560τι και μεταχειρου 480/470 λογο cuda

Την 480 να την βγαλει ο TS γενικα απο το μυαλο του διοτι ειναι μια ρουφηχτρα.Απο τη στιγμη που υπαρχουν οι 6950/70 και οι 570/580 η 480 εχει σβησει απο τον χαρτη.Οχι οτι ταιριαζουν με το υπολοιπο setup που εχει αλλα λεμε τωρα.Μια 6850 ειναι οτι πρεπει και αν δει οτι δεν του φτανει,πραγμα δυσκολο,τσιμπαει αλλη μια και ειναι αρχοντας.

για την καταναλωση και για την ζεστη που βγαζουν οι 480/470 δεν ειναι για μενα προβλημα απλα θελω μια αρκετα δυνατη καρτα για να την κρατησω καιρο οπως και την 4850

παρε ενα Q9550 quad core μεταχειρισμενο με περιπου 100-150ευρω και μια gtx 460 1gb αλλα 150 και εισαι αρχοντας

και θα δεις παντου τρομερες διαφορες...ο επεξεργαστης σου δεν πιανει μια στα καινουρια games που απαιτουν πλεον τετραπυρινο για να παιζουν σωστα (bad company 2- black ops -GTA IV κτλ)

σιγουρα θα αλαξω και cpu αλλα αργοτερα

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν αξιζει να δωσεις λεφτα για 470/480.Αν θελεις nVidia λογω Cuda στην θεση σου θα επερνα μια 570.Δυνατη,καλη καταναλωση και θερμοκρασιες.Αλλα αφου λες οτι εισαι αναμεσα σε καινουργια 560 ή μεταχειρες 470/480 καλυτερα μια 560.Πολυ καλη καρτα η 560 και αν μετα απο καιρο δεις οτι αρχιζει να ζοριζεται (αν παρεις και οθονη με 1920χ1080 γιατι στην αναλυση που εισαι τωρα και η 560 υπερβολη ειναι) τοτε τσιμπας αλλη μια και γινεται το σωσε.

Δημοσ.

Δεν αξιζει να δωσεις λεφτα για 470/480.Αν θελεις nVidia λογω Cuda στην θεση σου θα επερνα μια 570.Δυνατη,καλη καταναλωση και θερμοκρασιες.Αλλα αφου λες οτι εισαι αναμεσα σε καινουργια 560 ή μεταχειρες 470/480 καλυτερα μια 560.Πολυ καλη καρτα η 560 και αν μετα απο καιρο δεις οτι αρχιζει να ζοριζεται (αν παρεις και οθονη με 1920χ1080 γιατι στην αναλυση που εισαι τωρα και η 560 υπερβολη ειναι) τοτε τσιμπας αλλη μια και γινεται το σωσε.

φιλε πολλα τα λεφτα για 570,στον νετ απο τι βλεπω η 560 εχει πολλα κομμενα χαρακτηριστικα απο τον πυρηνα της αλλα ανεβαινει αρκετα 955 και 1000αρια!!!!,βεβαια οτι παρω δεν εχω σκοπο να το αναιβασω πανω απο 100mhz και ας το εχω με νερο(μονο στο gpu).

με της ατι παντως γινεται πανικος απο μοντελα και το 6950/2g φλασαρετε σε 6970!!!! αμα δεν ηταν το cuba θα επαιρνα κατευθιαν την 6950/2g

Δημοσ.

Τι εμπλοκή είναι αυτή με τα νερά και τα mhz ! Προσωπικά έχω μία saphire radeon 5770 1 Gb και με τον default ανεμιστήρα την έχω ανεβασμένη πυρήνα τέρμα (960 από 600 !) και μνήμες 1335 από 1200 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα από θερμοκρασίες και σταθερότητα. Όσο για επιδόσεις, παίζω τα πάντα σε full hd και full ρυθμίσεις με πολύ ικανοποιητικά frame rates. Σου την προτείνω ανεπιφύλακτα. Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω αλλού είναι το πρόβλημα (cpu) οπότε αν έχεις λεφτά για ξόδεμα δώστα προς τα κει να πιάσουν τόπο. Όσο για το cuba ... εδώ δεν ξέρεις να το γράφεις, σιγά να μην το χρειάζεσαι κάπου ...

Δημοσ.

Τι εμπλοκή είναι αυτή με τα νερά και τα mhz ! Προσωπικά έχω μία saphire radeon 5770 1 Gb και με τον default ανεμιστήρα την έχω ανεβασμένη πυρήνα τέρμα (960 από 600 !) και μνήμες 1335 από 1200 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα από θερμοκρασίες και σταθερότητα. Όσο για επιδόσεις, παίζω τα πάντα σε full hd και full ρυθμίσεις με πολύ ικανοποιητικά frame rates. Σου την προτείνω ανεπιφύλακτα. Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω αλλού είναι το πρόβλημα (cpu) οπότε αν έχεις λεφτά για ξόδεμα δώστα προς τα κει να πιάσουν τόπο. Όσο για το cuba ... εδώ δεν ξέρεις να το γράφεις, σιγά να μην το χρειάζεσαι κάπου ...

:lol: :lol: :lol: .Δεν το ειχα προσεξει οτι αντι για Cuda εγραψε cuba.

Και εσυ ομως δεν πας πισω : έχω μία saphire radeon 5770 1 Gb και με τον default ανεμιστήρα την έχω ανεβασμένη πυρήνα τέρμα (960 από 600 !).

Νομιζω οτι η 5770 ειχε πυρηνα στα 850MHz.Δεν νομιζω να βγηκε 5770 με πυρηνα χρονισμενο στα 600 MHz.

Δημοσ.

φιλε μου εχω αυτη την στιγμη 3 universal mplok (swiftech) σto cd2/x38/gpu και οποια καρτα παρω τουλαχιστον για gpu θα βαλω το block που εχω και αν χριαστει στα mosfet εχω χαλκινες ψυκτρες να βαλω.

η 5770 δεν με βγαζει ουτε 8μηνο τσαμπα λεφτα

για αυτο ψαχνω για ενα απο τα 3 gpu 560/(470/480μεταχειρου) θερμοκρασιες/καταναλωση δεν με απασχολουν εχω 750w τροφοδοτικο

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις τελικα επελεξα μια μεταχειρησμενη 480gtx msi εδω απο insomnia και ολα κομπλε πολυ κτηνος ακομη και σε σχεση με της 2χ4850 που ειχα καποτε

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί θες cuda, αλλά αν είναι τόσο σημαντικό για εσένα το cuda.. πήγαινε σε 4 σειρά και όχι σε 5. Μπορεί να έχουν περισσότερους πυρήνες, πχ η 580 από 480.. αλλά η 480 έχει 3.000.000 τρανσιστορ παραπάνω αφιερωμένα στο κουντα.. (3εκ. η 300.000? δεν θυμάμαι..). Η nvidia έκοψε πολύ πραμα από την 4 για να φτιάξει την 5…

Άκου εκεί .. να πει την κάρτα μου ρουφήχτρα.. χαχαχα αλλά με 480/570/580/560 και τέτοια ανάλυση πως θα είναι? Κρίμα δεν είναι?

Πάρε από αγγλικά καταστήματα η 480 κοστίζει εκεί 250 ευρώ, καινούργια και με 2 παιχνίδια δώρο.

Τώρα είδα το τελευταίο μήνυμα.. καλορίζικη..

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί θες cuda, αλλά αν είναι τόσο σημαντικό για εσένα το cuda.. πήγαινε σε 4 σειρά και όχι σε 5. Μπορεί να έχουν περισσότερους πυρήνες, πχ η 580 από 480.. αλλά η 480 έχει 3.000.000 τρανσιστορ παραπάνω αφιερωμένα στο κουντα.. (3εκ. η 300.000? δεν θυμάμαι..). Η nvidia έκοψε πολύ πραμα από την 4 για να φτιάξει την 5…

Άκου εκεί .. να πει την κάρτα μου ρουφήχτρα.. χαχαχα αλλά με 480/570/580/560 και τέτοια ανάλυση πως θα είναι? Κρίμα δεν είναι?

Πάρε από αγγλικά καταστήματα η 480 κοστίζει εκεί 250 ευρώ, καινούργια και με 2 παιχνίδια δώρο.

Τώρα είδα το τελευταίο μήνυμα.. καλορίζικη..

εκανα λαθος φιλε για physx την πηρα την 480 και οχι για cuda .

+οτι ειναι κτηνος στην καταναλωση και θερμοκρασιες αλλα 480shaders/48rops/384bits ram bus σε 250euro ειναι πολυ καλα

Δημοσ.

Καλοριζικη η καρτα , βαλε ενα arkham asylum και ενα mirror's edge να γουσταρεις physx :D

εβαλα το metro να δω τι παιζει και warhammer 40.000 :)

Δημοσ.

http://img695.imageshack.us/i/imag0113sa.jpg/

http://img690.imageshack.us/i/imag0114wv.jpg/

http://img402.imageshack.us/i/imag0116pc.jpg/

http://img816.imageshack.us/i/imag0117u.jpg/

http://img576.imageshack.us/i/imag0118v.jpg/

http://img580.imageshack.us/i/imag0119d.jpg/

http://img834.imageshack.us/i/imag0120j.jpg/

http://img51.imageshack.us/i/imag0122cs.jpg/

μπηκε και το μπλοκ πανω απο την 4850 στην 480gtx.

το μονο που χρειαστηκε ειναι να βγαλω το πλαστικο καλυμα και την αλουμινενια ψυχτρα απο πανω.

block mcw60 με ανταπτορα για g80.

αποτελεσμα stock cooling 40-92max

mcw60 cooling 40-65max

το ψυγειο ειναι swiftech τριπλο χαλκινο χωρεις ανεμιστηρες!!!!!

και ψυχη cpu~2.95/x38/gtx480 στο ιδιο loop

εντελος silent -hdd(κανει αρκετο θορηβο

Δημοσ.

Σε τι ανάλυση παίζεις;

Software που να σου βγάζει αποτέλεσμα αν έχεις και σε τι ποσοστό δεν υπάρχει. Υπάρχουν διάφορα bencho-προγράμματα τα αποτελέσματα των οποίων μπορείς να συγκρίνεις με αυτά που θα βρεις στο net.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...