silver Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2000 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2000 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙΡΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΦΟΡΗΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ΕΞΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΕΛΑΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ. ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΥΜΦΕΡΕΡΕΙ ΦΟΡΗΤΟΣ Η DESKTOP.??? ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ. ΒΡΗΚΑ ΦΟΡΗΤΟ PENTIUM III 700 ME CDR-RW 4X4X24, 20GB HD, 128 RAM, CARD LAN, MODEM, SOUNDCARD ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ 1.100.000 ALLA ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ?? Η ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΕΕΙ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ AGP CARD ATI 16 MB AGP 2X. POLY KALO TI LETE. PROTEINETE TIPOTA KALYTERO?
sakis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2000 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2000 Σαν τεχνικός σου λέω τη γνώμη μου.<P>Τα φορητά πρέπει να τα παίρνουν αυτοί που πραγματικά τα χρειάζονται γιατί το κόστος είναι τρομερά υψηλό. Υψηλό για σοβαρό μηχανάκι.<BR>Αν υποθέσουμε ότι παίρνεις αυτό που λες, κάτσε σκέψου τις δυνατότητες που θα έχει μετά από ένα χρόνο.<BR>Ένα πρόβλημα που έχω παρατηρήσει σε Toshiba & Compaq είναι το ότι δεν δουλεύουν σωστά αν τους αλλάξεις λειτόυργικό και βάλεις άλλο από αυτό που συνοδέυεται.<P>Οι αναβαθμίσεις κοστίζουν τόσο πολύ που πολλές φορές φτάνουν την αξία ενός απλού PC.<BR>Εγώ προσωπικά τρελαίνομαι για Notebooks με DVD και γένικά για μηχανάκια αξίας 1.500.000!!! Δεν νομίζω όμως να το πάρω ποτέ.<P>Τώρα σε ότι αφορά την μεταφορά δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο να μεταφέρεις ένα PC εκτός αν μετακινήσαι συνέχεια.<BR>Το PC έχει πλεονέκτηματα αμέτρητα σε σχέση με τα Notebooks<BR>Αναβαθμίσεις, Κόστος, Απόδοση κλπ.<BR>Και μην ξεχνάς ότι με λίγες γνώσεις μπορείς να αναβαθμίζεις μόνος σου τα PC.<BR>Δοκίμασε να ανοίξεις ένα από τα νέα μοντέλα.<BR>Χάος!<BR>Παρ'όλα αυτά αν πιστέ
silver Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2000 ΣΑΚΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΤBOOK SHMERON ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΓΙΑ ΦΤΑΝΤΑΣΟΥ ΠΕΝΤΙΟΥΝ 3 ΣΤΑ 750 ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ 850. ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ. ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ. ΑΝ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΑΠΛΟΥ PC ΜΕ NOTEBOOK ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ. ΚΑΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ. ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΩΣΤΟΣΟ ΤΟ NOTEBOOK AN ΠΑΡΩ ΘA EXEI KAI DVD. ΠΙΣΕΥΩ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΓΑΦΙΣΤΑΣ. ΑΠΛΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΕΠΑΓΓΕΕΛΜΑ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΞΕΓΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΛΑ PC. ΜΕ ΕΝΑ 586 ΣΤΑ 233 ΕΝΑ ΦΙΛΣΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
dpolal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2000 Filoi.<BR>H peira (thn exo plhrosei akriba) me exei didaksei ta akoloytha:<P>1. Mhn pareis forhto an den eisai 100% sigoyros oti to xreiazese.<P>2. An eisai tote mhn tsigoyneyths gia kanena logo kai pare kati oso poio kalo mporeis (kalo shmainei akribo).<P>3. Na xereis oti DEN anabatmizontai ta gamhmena poy na xtypiese opote blepe no. 2<P>4. An telika pareis tote na mhn meineis mono sta basika (CPU,RAM) alla na deis kai alla opos karta grafikon (poly shmantikh), onboard modem, karta hxou, megethos diskou, DVD klp.<P>Pantos na xereis oti ayto poy tha pareis ayto tha exeis kai tipota parapano...<BR>Psaxe kala thn agora kai prothmhse kapoio eponymo opos Compaq,Toshiba,IBM,Siemens kai na isxyei h eggyhsh toy kai sto exoteriko.<BR>Elpizo na bohthisa... <BR>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.