arisangel Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Είμαι κάτοχος του εν λόγω τηλεφώνου εδώ και μια εβδομάδα. Η προηγούμενη συσκευή μου, ήταν πάλι SE, το W710i. Σε σύγκριση, λοιπόν με την προηγούμενη, φτωχή και γριά πλέον συσκευή μου, διαπίστωσα τα εξής αρνητικά: 1. Κακός ήχος ακουστικού κατά την διάρκεια συνομιλίας. 2. Το ξυπνητήρι του xperia, δεν λειτουργεί σε περίπτωση που η συσκευή είναι απενεργοποιημένη. (Σημαντικό για μένα, καθώς το χρησιμοποιούσα καθημερινά για την δουλειά μου. Δεν θά 'θελα να έχω όλο το βράδυ ένα ανοικτό τηλέφωνο πίσω απ' το κεφάλι μου για ευνόητους λόγους. 3. Από τις φωτογραφίες που βγάζω, προσπαθώ να βρω σε κάποιο μενού τις πληροφορίες τους, όπως το μέγεθος, ημερομηνία λήψης, κλπ. και προφανώς δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. (Εάν κάποιος έχει βρει, ας μου απαντήσει). 4. Η οθόνη, είναι πολύ μικρή, με αποτέλεσμα η περιήγηση στο internet να είναι σκέτη κόλαση. 5. Το συρταρωτό πληκτρολόγιο, μάλλον άχρηστο. Προσωπικά, πιό γρήγορα γράφω στην οθόνη. Περιμένω δικά σας σχόλια...
Ypnovatis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Εχει ενας φιλος το απλο κ το θεωρω πολυ καλο... Θα σταθω στο ξυπνητηρι καθως αυτο που ζητας ειναι αδυνατο κομματακι. Εγω το βαζω σε flight mode κ ειμαι μια χαρα! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
rowan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Όντως είναι αρνητικό όταν είναι κλειστό να μην χτυπάει αλλά μπορείς να πάρεις και ένα απλό ξυπνητήρι με 2-3€ που θα κάνει αυτή τη δουλειά, όταν το πήρες είδες ότι έχει πολύ μικρή οθόνη λογικό δεν είναι να έχεις πρόβλημα στην περιήγηση στο internet? μετά το πληκτρολόγιο σε εμένα δεν μου αρέσει στο κανονικό που είναι πιο μεγάλο, στο mini δεν θέλω να το βλέπω. Το έχει η μαμά μου αυτό το κινητό αλλά το μόνο που θέλει είναι να μιλάει και αυτό μέσω hands-free και έτσι ο ήχος είναι μια χαρά, αλλά και να ακούει τραγούδια, άρα για αυτά μόνο θα το προμηθευόμουν και εγώ.
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Σε κανενα smartphone εκτος Symbian δεν λειτουργει το ξυπνητηρι με απενεργοποιημενη την συσκευη. Εξαιρεση το ΟΜΝΙΑ 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.