Katapodata Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας, σκοπευω να δωσω περιππου 1000 ευρω για νεο tower. Σαν οθονη θα χρησιμοποιησω την 32'' τηλεοραση full hd που χρησιμοποιω και τωρα. Εχω ακουσει για το οτι θα πρεπει να συνδεθει η μητρικη με την καρτα γραφικων με spdif καλωδιο για να εχει ηχο μεσω hdmi η τηλεοραση, ισχυει? Η χρηση του pc θελω να ειναι μεχρι και επεξεργασια hd video αν ειναι δυνατον. Απο παιχνιδια, ιδιως στο pc θελω να καλυπτει κανενα civ και να μην σερνεται το fm. Το τροφοδοτικο πρεπει να ειναι πανω απο 600 W? Επισης προτεινετε να βαλω εναν 60-80 gb ssd? Απεχω περιππου 4 χρονια απο την αιχμη της τεχνολογιας οποτε παρακαλω διαφωτιστε με!!!
liopyr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Σε τι απόσταση θα κάθεσαι από την 32άρα; Είναι monitor ή TV; Το θέμα με το native hdmi support έχει λυθεί σίγουρα στις ATi και αν δε κάνω λάθος λύθηκε και στις Nvidia από την 4 σειρά και μετά. Οπότε θεωρητικα δε χρειάζεται τέτοια σύνδεση, ο ήχος θα παίξει απ'ευθείας. Το psu θα εξαρτηθεί από το υπόλοιπο σύστημα, αλλά λογικά βάση των αναγκών σου και ένα καλό 450W θα φτάσει. Το budget σου επιτρέπει εύκολα έναν καλό ssd, κρίμα θα είναι να μη βάλεις. Σε ενδιαφέρει να αγοράσεις όλα τα parts από ένα μαγαζί (για να το στήσουν αυτοί ενδεχομένως);
Neo106 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Εφοσον θες και επεξεργασια βιντεο πας για 6πυρηνο amd σουμπιτος.Θα σου προτεινα πλαισιο αλλα τον τελευταιο καιρο με τις ηλιθιοτητες που κανει δεν το προτεινω καθολου.Σου εφτιαξα μια συνθεση απο visionstudio υποθετωντας οτι θες να τα παρεις ολα απο 1 καταστημα.Τροφοδοτικο σου εβαλα το 750αρι της Corsair, οχι πως το 650 δε θα σε καλυπτε απλως εχουν πολυ μικρη διαφορα στην τιμη και αξιζει.
Katapodata Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ξερω τι θεωρειται, μονιτορ ή tv, ειναι μοντελο του 10/2008 32lg5600 και εχει υποδοχες για hdmi, τωρα το λαπτοπ το συνδεω με rgb και καλωδιο ηχου, γι αυτο εχω αυτο το ερωτημα. Θα τα παρω δυστυχως ολα απο ενα καταστημα γιατι δεν το εχω με την συναρμολογηση.1600αρα ram χρειαζεται?4bg αρκουν?Οσο αφορα το κουτι, παιζει ρολο ή αρκει ενα φτηνο με καλο τροφοδοτικο?Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!
pano Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Υ.Γ1H ψύκτρα που έβαλα είναι προαιρετική, κυρίως για ησυχία Υ.Γ2 Το κατάστημα είναι αυτό http://www.visionstudio.gr/ και η τιμή δεν περιλαμβάνει μεταφορικά.
Neo106 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ξερω τι θεωρειται, μονιτορ ή tv, ειναι μοντελο του 10/2008 32lg5600 και εχει υποδοχες για hdmi, τωρα το λαπτοπ το συνδεω με rgb και καλωδιο ηχου, γι αυτο εχω αυτο το ερωτημα. Θα τα παρω δυστυχως ολα απο ενα καταστημα γιατι δεν το εχω με την συναρμολογηση.1600αρα ram χρειαζεται?4bg αρκουν?Οσο αφορα το κουτι, παιζει ρολο ή αρκει ενα φτηνο με καλο τροφοδοτικο?Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! Οι μνημες ειναι σε παρα πολυ καλη τιμη για τα χαρακτηριστικα τους να τις παρεις ασυζητητι.Κουτια που πωλουνται με πακετο τροφοδοτικο μην τα προτιμας γιατι το τροφοδοτικο ειναι κακης ποιοτητας. Το θεμα με τη ραμ ειναι τι προγραμματα χρημοποιεις γενικοτερα.Αν πχ στο encoding κανεις μονο ενα x264/mkv και παει τελειωσε, 4gb ειναι αρκετα.Αν κανεις ομως και intermediate encoding με φιλτρα, και σηκωνεις 6 proccesses για encoding huffyuv για παραδειγμα, τοτε καλυτερα να βαλεις 8gb.Αν θες να κοψεις χρηματα παντως παρε το 650 της corsair(ενδεχομενως και το 550 να σε καλυπτε).Κουτι μπορεις να παρεις κι ενα φτηνοτερο midi, απλως αυτο ειναι πολυ ευρυχωρο που σου εδειξα(δεν ειναι full tower αλλα αρκετα μεγαλυτερο απο midi) και θα το κουτι μην ξεχνας ειναι κατι που θα σου μεινει και για το μελλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.