tarantules Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Ok αν ενοχλεί η άποψή μου δεν ξαναλέω τίποτα ή σβήσε το post μου αν θεωρείς οτι είναι κάπου προσβλητικό.
bele Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ειναι προσβλητικο tarantules και δεν προκειται να διαγραψω κανενα μηνυμα, αλλα σου ξαναλεω οτι δεν εχει σχεση με την δικη μου περιπτωση, και ΕΙΛΙΚΡΙΚΑ δεν επιδιωκω τιποτα "μαγκικο"!Πολλα εχουν ακουσει τα αυτια μου σχετικα με αυτο σε διαφορα posts και νομιζα οτι θα ηταν καλο να υπαρχει μια γωνια για να συζητηθει αυτο.Αν θελετε μπορειτε να το ζητησετε να το διαγραψω τελειως για να μην συγχιζομαστε
parsifal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Τίποτα από αυτά δε θέλω να κάνω. Εντελώς συμπτωματικά, συμφωνώ με την άποψή σου και τσίμπησες πιο πάνω ένα +1 από μένα. Αυτό που θέλω όμως είναι όταν υπάρχει διαφωνία απόψεων, να μην φορτώνουμε, να μην ψευτο-εξανιστάμεθα και να αρπάζουμε τον άλλον σαν να 'ταν δεν ξέρω και γω τί.
NewProject Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Τί κακή συνήθεια μερικοί να «σταυρώνετε» συμφορουμίτες όποτε σας τη βαράει; 1. Δεν μπορω να βρω το νοημα αυτου του thread 2.*Απο τη στιγμη που ισχυει το 1ο πως γινεται να συμφωνω η διαφωνω -> "σταυρωνω" η οχι κατι το οποιο δεν εχω καταλαβει ? *Και τωρα εξηγω τι ακριβως δεν "επιασα"...: Εδω ο ΤΣ λεει "Τελειώνω λέγοντας ότι εγώ έχω σπάσει ένα Netfaster της hol το οποίο χρησιμοποιώ για να κατεβάσω κανένα τραγουδάκι το σαββατοκύριακο, διότι με το internet που παρέχει ο δήμος μου,και το οποίο χρησιμοποιώ τις υπόλοιπες μέρες, δεν έχω πρόσβαση σε p2p προγράμματα. Περιμένω τις δικές σας γνώμες για το θέμα!" Με βαση το αποπανω υπαρχουν 2 πυθανες αποψεις Α. "Φιλε μου (ΤΣ) πιστευω οτι κανεις καλα που αν και εχεις καταφερει να 'σπασεις' το δικτυο του γειτονα σου το χρησημοποιεις με μετρο ... μπραβο σου!" Β. "Δεν κανεις καθολου καλα αυτο δεν ειναι ηθικο(...κλπ.κλπ.κλπ.)..." Η αποψη Α ενθαρρυνει τον ΤΣ ενω η Β θα δημηουργησει διαλογο για το τι ειναι ηθικο και οχι και μια διαμαχη 50-50% οπου ο ΤΣ θα προσπαθησει να αλλαξει τη γνωμη της 'αλλης ομαδας' -> Τι; Και στις 2 περιπτωσεις το ιδιο πραγμα θα γινει => Κατα την προσωπικη μου αποψη το Thread ειναι ανουσιο --------------------------------------------- Απο 'κει και περα ετσι για την ιστορια , η ηθικη κατα τη γνωμη μου ειναι μια , ξεχωριστη για τον καθε ανθρωπο και δεν κανει εξαιρεσεις η οχι για διαφορα ειδικα θεματα οπως αυτο , κατι το οποιο σημαινει οτι εδω δεν ειναι ο καταληλος χωρος για να συζητηθει (ειπα να συζητηθει και οχι να προσδιοριστει γιατι απλα αυτο δεν γινεται.Αν γινοταν , δεν θα ηταν 'ηθικη' αλλα νομοι)
parsifal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 NewProject, μάλλον δεν κατάλαβες ούτε σε ποιον συγκεκριμένα απευθυνόταν το μήνυμά μου ούτε το γιατί. Τσάμπα το κατεβατό σου...
lexmark Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 ...Εγω απαντησα οτι αυτη η επιθεση ειναι παρανομη ,αλλα ισως μπορει να χαρακτηριστει ως ηθικη οταν δεν καταχραζεσε τον αλλο.Σας παρακαλω μην συγχεετε την δικη μου περιπτωση,που παραθεσα ως παραδειγμα, με αυτο το διλημα του topic.Συγγνωμη εαν δεν εκφραστηκα σωστα στην αρχη του θεματος και αφησα αιχμες για παραξηγηση.Φιλικα... Και ποιος μπορεί να μας πει ποια είναι τα όρια της χρήσης και ποια της κατάχρησης; Από τη στιγμή που δεν είναι δικό μας, δεν είναι καλύτερο και πιο σωστό να αφήσουμε αυτή τη διαχωριστική γραμμή να μας την ξεκαθαρίσει ο δότης του ιντερνετ; Και εγώ έχω βρεθεί σε φάση να μην έχω ιντερνετι όταν μια στιγμή αποφάσισα να περάσω από μια εταιρία σε άλλη (το ποια ήταν αυτή η άλλη, όσοι έχουν διαβάσει τα ποστ μου θα δουν ποια "υπεραγαπώ" ) και κατέληξα να μείνω χωρίς internet. Ρώτησα αμέσως (αμέσως μόλις ηρέμησαν τα νεύρα μου δηλαδή ) από έναν γείτονά μου αν μπορώ να κάνω χρήση 100KBps της σύνδεσής του για σερφιν και το βράδυ downloading (ναι! έτσι ακριβώς του το είπα). Η σύνδεσή του, όπως αποδείχτηκε, ήταν 2αρα οπότε τα 100 γίνανε μεν 50 αλλά το βράδυ είχα το downloading μου και έκανα και ένα καλό φίλο δείχνοντάς του πως να κατεβάζει και αυτός, αλλά και το πιο κύριο, δείχνοντάς του ότι είμαι "εντάξει τύπος" (ήμουν νέος στη γειτονιά τότε). Οπότε ξαναλέω, δεν είναι δική μας απόφαση να πούμε πότε κάνουμε χρήση και πότε κατάχρηση από τη στιγμή που δεν είναι δικό μας το ιντερνετι... Οτιδήποτε άλλο το βλέπω ως απλή αυτο - δικαιολόγηση και κάλυψη των οπισθίων μας "ηθικά". Τ να μην ψευτο-εξανιστάμεθα και να αρπάζουμε τον άλλον σαν να 'ταν δεν ξέρω και γω τί. Ωραία λέξη! Δεν ήξερα ότι υπήρχε!
NewProject Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 parsifal , δεν πηγαινε μονο για σενα αλλα περισσοτερο για τον ΤΣ
nik324 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Έχετε υπόψην σας οτι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που δείχνουν "θύματα" για να τσιμπήσουν οι "θύτες" στο "ευάλωτο" δίκτυό τους και μετά οι θύτες γίνονται θύματα... Δεν ζούμε σε αγγελικά πλασμένο κόσμο... Τίποτα δεν είναι ότι φαίνεται.... +1000000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.