Προς το περιεχόμενο

Kαρτα Γραφικων μου

Jojos15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εναν υπολογιστη (καθολου καλο θα ελεγα) ο οποιοσ ειναι για πεταμα! Ετσι αποφασισα να παρω καινουριο! :rolleyes: Ομως δεν ξερω τι καρτα γραφικων να του βαλω! :unsure: Τα παιχνιδια που παιζω ειναι:Medal of Honor Airborne, Call of Duty 4, Sniper Ghost Warior,Crossfire, Metin2(καλα γι'αυτο ξερω οτι δεν χρειαζεται και πολα-πολα!), Και αλλα τετοια παρομοια!

PLZ...Help Τι καρτα γραφικων να βαλω?? :blink: Και αν ειναι δυνατον και τι επεξεργαστη???! :unsure: ΑΣ πουμε ενας Intel Core 2 Duo Θα ειταν καλος???

Δημοσ.

Εχω εναν υπολογιστη (καθολου καλο θα ελεγα) ο οποιοσ ειναι για πεταμα! Ετσι αποφασισα να παρω καινουριο! :rolleyes: Ομως δεν ξερω τι καρτα γραφικων να του βαλω! :unsure: Τα παιχνιδια που παιζω ειναι:Medal of Honor Airborne, Call of Duty 4, Sniper Ghost Warior,Crossfire, Metin2(καλα γι'αυτο ξερω οτι δεν χρειαζεται και πολα-πολα!), Και αλλα τετοια παρομοια!

PLZ...Help Τι καρτα γραφικων να βαλω?? :blink: Και αν ειναι δυνατον και τι επεξεργαστη???! :unsure:

Πες μας το σύστημα που έχεις τώρα

ΑΣ πουμε ενας Intel Core 2 Duo Θα ειταν καλος???

οχι.....

Δημοσ.

Εχω εναν υπολογιστη (καθολου καλο θα ελεγα) ο οποιοσ ειναι για πεταμα! Ετσι αποφασισα να παρω καινουριο!

1. To σύστημα που έχεις τώρα αποτελείται απο?

2. Πόσα χρήματα διαθέτεις?

3. Οθόνη ποιά έχεις τώρα? Σκέφτεσαι να πάρεις και νέα οθόνη?

Δημοσ.

Aπαντηση Σε ολους

1.Ο υπολογιστης που εχω τωρα δεν νομιζω να παιζει ρολο αφου 1.Ειναι laptop και 2.Θα τον πεταξω γιατι ειναι 5 χρονων!(Με το ζορι λειτουργει) :unsure: :unsure:

2.Τα χρηματα που διαθετω για ολο το συστημα(εκτος οθονης) ειναι 550-600 euro

3.Ενοοιται οτι θα παρω τα παντα απο την αρχη αρα και οθονη!

Υ.Γ. Ο υπολογιστης μου δεν παιζει αυτα τα παιχνιδια που προανεφερα .Με το ζορι παιζει το counter-strike 1.6!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...