Προς το περιεχόμενο

καηκε η μητρικη?

giannis22k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μια βοηθεια.. εκει που παω να ανοιξω τον υπολ. δεν ανοιγει η οθονη.τα ελενξα ολα,καρτα γραιφικων,μημες,μπαταρια bios.δεν εκανε κανενα μπιπ.ξεκιναω να κανω αλλο τεσταρισμα με το να βγαλω την μνημη απο την θυρα γιατι εαν βγαλεις την μνημη και το ανοιξεις θα κανει μπιπ.το κανω αυτο ανοιγει και παλι δεν κανει μπιπ.και εδω τωρα ειναι το καλυτερο.παω να βαλω την μνημη την πιεζω λιγο ετσι ωστε να κουμπωσει και ξαφνικα διπλα απο την μνημη εχει ενα ολοκληρομενο απο το αποιο εκανε "τσαφ"σαν να εσκασε..δηλ απο τι εγινε αυτο εδω θα τρελαθω

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μάλλον παίζεις με τα εξαρτήματα ενώ η μητρική παίρνει ρεύμα. Γράψε τι σύστημα έχεις και πιο

ξεκάθαρα τη συμπεριφορά του συστήματος κατά την εκίννηση όπως σου επισημαίνει και ο rafail.

Τι εννοείς ανοίγει πχ.

Δημοσ.

intel celeron,asrock μητρικη,geforce 6600,winxp.ο υπολογιστης ανοιγει αλλα δεν δειχνει τπτ.εβγαλα την καρτα γραφικων και το συνδεσα με τν ενσωματωμενη αλλα τπτ.επισης εκανα και την ρυθμιση απο το bios για την καρταγραφικων.αν θυμαμαι καλα μ εκανε επανεκινηση μονο του και απο κει και περα τπτ.εβγαλα την μνημη την ξαναβαζω και εκανε ενα τσαφ σε ενα ολοκληρωμενο διπλα απο την μνημη.πυκνωτες μια χαρα ειναι.(επισης εχθες φυσουσε παρα πολυ.μηπως τιποτα με την ταση?)

Δημοσ.

gianni ήρεμα. Δεν ανοίγει καθόλου μετά το restart σημαίνει δεν ακούς τίποτα να λειτουργεί; Ή ακούς ανεμιστήρια να δουλεύουν αλλά παίρνεις μαύρη οθόνη; Στο Bios μπορείς να ξαναμπείς;

Ανέβασε μία φώτο από το σημείο που λες ότι άκουσες το τσάφ. Και απάντησε στο αν μύρισε καμένο

Δημοσ.

intel celeron,asrock μητρικη,geforce 6600,winxp.ο υπολογιστης ανοιγει αλλα δεν δειχνει τπτ.εβγαλα την καρτα γραφικων και το συνδεσα με τν ενσωματωμενη αλλα τπτ.επισης εκανα και την ρυθμιση απο το bios για την καρταγραφικων.αν θυμαμαι καλα μ εκανε επανεκινηση μονο του και απο κει και περα τπτ.εβγαλα την μνημη την ξαναβαζω και εκανε ενα τσαφ σε ενα ολοκληρωμενο διπλα απο την μνημη.πυκνωτες μια χαρα ειναι.(επισης εχθες φυσουσε παρα πολυ.μηπως τιποτα με την ταση?)

Θέλω να πιστεύω ότι όταν έβγαλες την μνήμη και την ξανά έβαλες το pc δεν ήταν στην πρίζα και ότι η πυκνωτές είχαν ξεφορτώσει αν τον έβγαλες από την πρίζα,

Δημοσ.

και ξαφνικα διπλα απο την μνημη εχει ενα ολοκληρομενο απο το αποιο εκανε "τσαφ"σαν να εσκασε..δηλ απο τι εγινε αυτο εδω θα τρελαθω

...Ξαφνικά δηλαδή εμφανίστηκε το ολοκληρωμένο;

(...όσο για τον ήχο, ήταν "τσαφ", ή μήπως "τσάααφ", ή "τσσσάφ"; Ή έστω "τσαφφφ"...; )

(...αν ρωτήσεις αν σου κάνω πλάκα, θα σου επσιτρέψω το ερώτημα, διότι η απλή λογική λέει ότι χώνεσαι με τα μούτρα μεσ' στο κουτί, και με φακό/λάμπα/γουατέβερ, κοιτάς προσεκτικότατα να δεις αν υπάρχει κάτι σκασμένο/καμμένο - ΟΠΩΣ τελικά και να ακούστηκε ο εν λόγω ήχος, ε.

Αλλιώς, παίζουμε)

Δημοσ.

Γιατι να κανει τσαφ ρε παιδια αμα βαλεις μνημη ενω ειναι στην πριζα το μηχανημα?Εγω το εχω κανει(κατα λαθος βεβαια)και δεν εκανε ουτε τσαφ,ουτε τσουφ.Εκτος και αν δεν ειναι κανονας και απλα το παλικαρι ειναι τοσο τυχερο.Παντως μετα απο οποιοδηποτε τσαφ στο συγκεκριμενο σημειο μυριζει εντονα καμμενο οποτε δεν θα ειναι δυσκολο να το εντοπισει καποιος.Μια φωτο απο το σημειο θα βοηθουσε.

Δημοσ.

Παιδιά στατικός και τσαφ δεν μου έχει τύχει. Υπομονή να δούμε αν τον είχε αποσυνδέσει από την πρίζα κατά την εγχείρηση που άρχισε. (αν και δε το νομίζω)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...