cbr1000rr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια εχω εναν φιλο νουμερο ο οποιος μεσα απο το team viewer υποτιθετε οτι μου εβαλε ακομα ενα λειτουργικο το οποιο βεβαια δεν boutarei. Τι μπορω να κανω για να σβησω το partition?
jakegate7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 να σου έκανε δεύτερο partition μέσα από tean viewer οκ γίνεται, γράψε στην εκτέλεση compmgmt.msc και πήγαινε διαχείρηση δίσκων και από εκεί σβήσε όποιο δε θες αλλά πως στο καλό να σου εγκαταστήσει νέο λειτουργικό από την στιγμή που δε θα μπει καν στα windows..? μήπως απλά έκανε αντιγραφή των αρχείων?
cbr1000rr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Τι να σου πω? ειλικρινα δεν εχω ιδεα. Τον ειχα αφησει εν λευκο. Τωρα αμα σβησω το partition θα μεταφερθει ο ελευθερος χωρος στο αλλο partition απο μονος του? Ευχαριστω για την απαντηση.
lexmark Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Οχι. Απλά θα έχεις ένα δεύτερο partition που θα σου φαίνεται στο "υπολογιστής μου" ως άλλος ένας σκληρός. Τώρα, βέβαια το πως σου έβαλε 2ο λειτουργικό μέσα από τα windows... Μπας και σου έβαλε κανένα linux με wubi installer?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.