misfits_7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα, Θα ηθελα να ρωτισω αν μπορω να ξεκλιδωσω ενα rar στο οποιο δεν εχω τον κωδικο? Ευχαριστω..
kotsaris03 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα, Θα ηθελα να ρωτισω αν μπορω να ξεκλιδωσω ενα rar στο οποιο δεν εχω τον κωδικο? Ευχαριστω.. Μπορει να παρει παααρα πολυ,μπορει να παρει 1 δευτερο. και δεν ειμαι σιγουρος για το πραμα --> http://www.rarpasswordcracker.com/ Γιατι ειδα και επαθα με το backtrack, οποτε στη τυχη τιποτα δε γινεται, εκτως και αν εχεις κανενα dictionary..
ocSe7en Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό που σου είπε ο kotsaris03. Παλαιότερα που είχα χρησιμοποιήσει ένα παρόμοιο πρόγραμμα του πήρε 5 ώρες να βρει τον 12345. Ίσως να ήταν και ο 1234, δεν θυμάμαι καλά!
micos000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Αν το κατέβασες από κάπου πόσταρε να σου πουν το password, αλλιώς κάνε μια αναζήτηση στο google με το πλήρες όνομα του αρχείου μήπως και βρεις από που το πήρε ο μάγκας που το ξαναμοίρασε αλλά ξέχασε να αντιγράψει το Password. Αν το κλείδωσες εσύ ή κάποιος άλλος τότε βρήκες καλό μπελά. Αν δεν θυμηθείς πόσα γράμματα ήταν και αν περιείχε σύμβολα, γράμματα ή μόνο νούμερα και προσπαθήσεις με brute force, ετοιμάσου για μια πρώτη εκτίμηση γύρω στα 100 χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.