basilis5 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 μπορει καποιος να μου πει τις διαφορες που εχουν;εχω εντοπισει διαφορά στο υλικο κατασκευης και στην μνημη μονο. εχουν καποια διαφορα στην οθονη-σκληρο-ηχεια-μπαταρια; εχουν και τα 2 φωτειζομενο πληκτρολόγιο; αυτα βασικα με ενδιαφερουν κατεξοχην. σκεφτομαι να παρω, αλλα δεν εχω καμια προηγουμενη επαφη. Γενικα αξιζει η διαφορα χρηματων να πας απο το ενα στο αλλο; ευχαριστω
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Περιμενε να βγουν τα καινουρια pro... Sent from my HTC Desire using Tapatalk
panos2000gr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Αξίζει και με το παραπάνω η διαφορά χρημάτων. Σε καμιά περίπτωση μην επιλέξεις το λευκό Macbook καθώς η διαφορά στην ποιότητα κατασκευής είναι πολύ μεγάλη. Επιπλέον τα απλά macbook δεν έχουν φωτιζόμενο πληκτρολόγιο. Πιστεύω το Mac της υπογραφής μου είναι το καλύτερο value for money στην αγορά όσο αφορά τα Macbook. Είναι πραγματικά εξαιρετικό εργαλείο και δεν υπάρχει κανένας λόγος να δώσεις τα επιπλέον 300-350 ευρώ για να πάρεις το 2.66Ghz με σχεδόν μηδαμινή διαφορά στις επιδόσεις. http://www.skroutz.gr/s/266186/Apple-Macbook-Pro-13-3%22-2-4GHz-4GB-250GB.html
basilis5 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 ευχαριστω για τις απαντησεις! τα καινουργια ξερουμε περιπου ποτε θα εμφανιστουν και τι παραπανω θα εχουν; η τιμη των 1070 που ξεκινα το προ ειναι οντως πολυ καλη,αλλα με φοβιζουν τα συγκεκριμενα μαγαζια, και η αξιοπιστια τους.
haHa Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Καλυτερη οθονη, μακραν καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, οχι φθηνιαρικα πλαστικα αλλα αλουμινιο, διπλασια μνημη, φωτιζομενο πληκτρολογιο, πιο ελαφρυ, πιο μικρο σε διαστασεις(μηκος,πλατος), αισθητα πιο λεπτο( 14% πιο χοντρο το πλαστικο macbook) , firewire, card reader, καλυτερα ηχεια με subwoofer.
panos2000gr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 ευχαριστω για τις απαντησεις! τα καινουργια ξερουμε περιπου ποτε θα εμφανιστουν και τι παραπανω θα εχουν; η τιμη των 1070 που ξεκινα το προ ειναι οντως πολυ καλη,αλλα με φοβιζουν τα συγκεκριμενα μαγαζια, και η αξιοπιστια τους. Αν δεν προκαταβάλεις τα χρήματα δε νομίζω ότι θα έχεις θέμα. Επίσης απ'ότι βλέπω το φτηνότερο κατάστημα (στα 1070) είναι Αθήνα, οπότε αν είσαι από εκεί μπορείς να κάνεις την αγορά από το κατάστημα. Είναι πραγματικά ευκαιρία το Macbook Pro σε αυτή την τιμή.
haHa Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Αν δεν προκαταβάλεις τα χρήματα δε νομίζω ότι θα έχεις θέμα. Επίσης απ'ότι βλέπω το φτηνότερο κατάστημα (στα 1070) είναι Αθήνα, οπότε αν είσαι από εκεί μπορείς να κάνεις την αγορά από το κατάστημα. Είναι πραγματικά ευκαιρία το Macbook Pro σε αυτή την τιμή. +1 για macbook pro σε τετοια τιμη!
basilis5 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 ωραια,αρα κλεινω σε προ. ερωτηση, το λειτουργικο σε αυτο το μοντελο ειναι στα ελληνικα η στα αγγλικα;ειμαι ακομα με νοοτροπια windows,και δεν μπορω να δουλεψω σε ελληνικο περιβαλλον. και το μοντελο εχει στον τιτλο GR, αφορα μονο στο πλητρολογιο η και στο λειτουργικο (θα ειναι η 1η μου επαφη με mac ever)
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 ωραια,αρα κλεινω σε προ. ερωτηση, το λειτουργικο σε αυτο το μοντελο ειναι στα ελληνικα η στα αγγλικα;ειμαι ακομα με νοοτροπια windows,και δεν μπορω να δουλεψω σε ελληνικο περιβαλλον. και το μοντελο εχει στον τιτλο GR, αφορα μονο στο πλητρολογιο η και στο λειτουργικο (θα ειναι η 1η μου επαφη με mac ever) πολυ ωραια στο αγγλικο να μεινεις! το λειτουργικο ερχεται στα αγγλικα υπαρχει ενα gr update αλλα καλυτερα να μην ασχοληθεις καν...
panos2000gr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 ωραια,αρα κλεινω σε προ. ερωτηση, το λειτουργικο σε αυτο το μοντελο ειναι στα ελληνικα η στα αγγλικα;ειμαι ακομα με νοοτροπια windows,και δεν μπορω να δουλεψω σε ελληνικο περιβαλλον. και το μοντελο εχει στον τιτλο GR, αφορα μονο στο πλητρολογιο η και στο λειτουργικο (θα ειναι η 1η μου επαφη με mac ever) Το λειτουργικό θα είναι σίγουρα στα Αγγλικά και καλό θα είναι όπως λέει και ο tr3quart1sta να μην του περάσεις το ελληνικό update. Το πληκτρολόγιο μπορείς να το παραγγείλεις είτε αγγλικό, είτε ελληνοαγγλικό. Η γνώμη μου είναι ότι το σκέτο αγγλικό δείχνει πολύ πιο όμορφο με το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο. Από εκεί και πέρα αν αυτή θα είναι η πρώτη σου επαφή με τα MAC, εφοδιάσου με όρεξη και υπομονή μέχρι να προσαρμοστείς στα νέα σου δεδομένα. Θα σου έρθει αρκετές φορές να το πετάξεις από το παράθυρο αλλά μην το κάνεις. Κάποια στιγμή ύστερα από 1 ή 2 μήνες το πολύ θα έχεις προσαρμοστεί απόλυτα στο νέο λειτουργικό με όλα τα θετικά, αλλά και τις παραξενιές του.
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δεν θα σου ερθει ποτε να το πετάξεις από το παράθυρο. Κάποια στιγμή ύστερα από 1 ή 2 βδομαδες το πολύ θα έχεις προσαρμοστεί απόλυτα στο νέο λειτουργικό με όλα τα θετικά, αλλά και τις παραξενιές του. μεγκα φιξ !
lagoudakis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 γνωμη μου ειναι το παρεις βασιλη,πηρα ενα mbp 13 με καθε επιφυλαξη και μετα απο 1 βδομαδα ειμουνα οκ αφου να σκεφτεις πουλησα και τον desktop που μου ειχε παει 2000 ευρω πριν 1 χρονο και πηρα πριν λιγες μερες και imac
basilis5 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 ωραια ,ευχαριστω παιδια. εχω ορεξη να ασχοληθω, βεβαια οταν πηγα σε λινουξ τα παρατησα,δεν ειχα τοση υπομονη,αλλα φανταζομαι αυτο θα ειναι πιο κοντα στα μετρα μου. υπαρχει περιπτωση να σκασει any time soon καινουργιο μοντελο,που να εχει μεγαλυτερη αναλυση στην οθονη λετε; κατα τα αλλα φανταζομαι ειναι οκ.και τελος,δεν ξερω και ποσο βαρυ ειναι το λειτουργικο,αλλα με τον δεδομενο επεξεργαστη δεν θα χει θεμα ετσι;το λεω επειδη ειναι κομματακι παλιος.αληθεια,ξερουμε πιο μοντελο ειναι ακριβως;
panos2000gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 ωραια ,ευχαριστω παιδια. εχω ορεξη να ασχοληθω, βεβαια οταν πηγα σε λινουξ τα παρατησα,δεν ειχα τοση υπομονη,αλλα φανταζομαι αυτο θα ειναι πιο κοντα στα μετρα μου. υπαρχει περιπτωση να σκασει any time soon καινουργιο μοντελ, ο,που να εχει μεγαλυτερη αναλυση στην οθονη λετε; κατα τα αλλα φανταζομαι ειναι οκ.και τελος,δεν ξερω και ποσο βαρυ ειναι το λειτουργικο,αλλα με τον δεδομενο επεξεργαστη δεν θα χει θεμα ετσι;το λεω επειδη ειναι κομματακι παλιος.αληθεια,ξερουμε πιο μοντελο ειναι ακριβως; Ο επεξεργαστής είναι ο Intel C2D P8600 2.4GHz , 3MB L2, 1066 FSB με κατανάλωση μόλις 25W ο οποίος είναι υπεραρκετός για το λειτουργικό. Για καινούργιο Μακ δεν βλέπω κάτι στον ορίζοντα τουλάχιστον για τα κοντά! Η γνώμη μου είναι να χτυπήσεις το παρόν μοντέλο, το οποίο είναι αρκετά φτηνό, με συμπαθητική κάρτα γραφικών και αν διαθέτεις επιπλέον 200 ευρώ να επενδύσεις σε έναν γρήγορο ssd. Για το θέμα της ανάλυσης μπορεί να φανώ συμβιβαστικός αλλά έχω την εντύπωση ότι τα 1280χ800 είναι ιδανικά και ξεκούραστα για 13αρα οθόνη.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 ωραια ,ευχαριστω παιδια. εχω ορεξη να ασχοληθω, βεβαια οταν πηγα σε λινουξ τα παρατησα,δεν ειχα τοση υπομονη,αλλα φανταζομαι αυτο θα ειναι πιο κοντα στα μετρα μου. υπαρχει περιπτωση να σκασει any time soon καινουργιο μοντελο,που να εχει μεγαλυτερη αναλυση στην οθονη λετε; κατα τα αλλα φανταζομαι ειναι οκ.και τελος,δεν ξερω και ποσο βαρυ ειναι το λειτουργικο,αλλα με τον δεδομενο επεξεργαστη δεν θα χει θεμα ετσι;το λεω επειδη ειναι κομματακι παλιος.αληθεια,ξερουμε πιο μοντελο ειναι ακριβως; Δεν ξέρω τι εννοεί ο panos, προσωπικά όμως δε νομίζω ότι θα σου γεννηθεί ποτέ η επιθυμία να το "πετάξεις από το παράθυρο", ούτε θα δυσκολευτείς να προσαρμοστείς. Αυτό που συνέβη σε μένα και όσους γνωστούς μου έχουν κάνει τη μετάβαση, ήταν να το λατρέψουν από την πρώτη στιγμή και να το συνηθίσουν μέσα σε 2 εβδομάδες. Χωρίς νεύρα, όμως, και χωρίς πολύ κόπο. Απλά και όμορφα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.