DimAslan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Προσπαθώ στο Numbers για το iPad να κάνω merge μερικά κελιά αλλά δεν το βρίσκω πουθενά... Αν έχω ποστάρει σε λάθος μέρος, ας κάνουν έναν κόπο οι μοδερέιτορς να το μεταφέρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lomar Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 δεν έχω ipad, απλά το Numbers με είχε εντυπωσιάσει και χωρίς να το χρειάζομαι άμεσα, αποτελούσε system-buyer για εμένα οntopic, άσχημα τα μαντάτα, τσέκαρε εδώ: http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=902711 στο τελευταίο ποστ πέφτει η μεγάλη ταφόπλακα του όχι. μούφα πάντως να έχει τόσα γαμιστερά χαρακτηριστικά και να πέφτει το fail σε κάτι τετριμμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Ασχετο αλλα προσαρμοσανε το google docs στα μετρα του iPad για δοκιμασε και κει.... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχει μπει κάτι τόσο απλό και αναγκαίο... Και πώς θα γίνει αλλιώς δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.