therock Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδια παρελαβα σημερα το εν λογω repeater και εχω δοκιμασει κυριολεκτικα τα παντα και απλως αρνειται να επαναλαβει το σημα. Εχει κανεις καμμια εμπειρια να μπορουσε να μου πει κατι? Εχω ενεργοποιησει το universal repeater profile εχω δωσει την MAC του ρουτερ μου, με τους κωδικους και τις κρυπτογραφησεις του, τα εχω βαλει και στις ιδιες διαδρομες 192.168.1.xxx αλλα απλα αρνειται να κανει ριπτ το σημα, γιατι ρε παιδια? Κατι δεν κολλαει. Καινουριο στο κουτι του ηταν και απο το μεσημερι παλευω και δεν βγαινει ακρη. Λιγο SOS.
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 α.firmware update?β.τι αλλες επιλογες εχει εκτος απο universal repeater? δοκιμασε επισης χωρις καθολου κλειδωμα στην αρχη
therock Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 a)Ειμαι τελευταια εκδοση (και ριπιτερ και SAGEM). Β)Εχει Repetear απλο, το οποιο θελει WDS, που απο οσο ξερω δεν υποστηριζεται απο SAGEM. Επειτα εχει Access Point, Client, Bridge with AP. Απο ολα αυτα δοκιμασα το Access Point, Που πρεπει με καλωδιο να το βαλεις στο ρουτερ. Ετσι δουλεψε και μονο ετσι εχω δει σημαδια transmission. Ασυρματα δεν εχει καταφερει να κανει ριπιτ. Εχω δοκιμασει στο ρουτερ, να το κανο φανερο SSID, να βγαλω οποια ασφαλεια, firewall, ελεγξα οτι οποιοδηποτε MAC filtering/IP Blocking ειναι ολα απενεργοποιημενα, και απλως αρνειται πεισματικα να δουλεψει. Για καποιο λογο πιστευω δεν μπορει ασυρματα να παρει το σημα και να το μεταδοσει. ΚΑι πιθανως το SAGEM ειναι αυτο που δεν του το επιτρεπει.
poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 δεν νομιζω οτι δνε του το επιτρεπει το sagm.δοκιμασε να αναμεταδωσεις πχ καποιο αλλο δικτυο που πιανεις.μηπως θελει απλο repeater?και δν ειναι wds?διοτι αμα ειναι wds συνηθως γραφει wds. ti επιλογες σου ζηταει οταν το βαλεις απλο repeater. an kai τωρα που διαβασα στο site Εχεις δικιο The Access Points use Repeater Mode to expand the coverage and signal strength for the current wireless environment with Wireless Distribution Service (WDS) technology by connecting multiple access points. TP-LINK´s 11N products also feature Universal Repeater Mode so that even APs and Routers without WDS can be compatible αρα με wds πρεπει να παιξεις.τι Ip εχεις στο ενα τι ip στο αλλο?
Dark_son20 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδια παρελαβα σημερα το εν λογω repeater και εχω δοκιμασει κυριολεκτικα τα παντα και απλως αρνειται να επαναλαβει το σημα. Εχει κανεις καμμια εμπειρια να μπορουσε να μου πει κατι? Εχω ενεργοποιησει το universal repeater profile εχω δωσει την MAC του ρουτερ μου, με τους κωδικους και τις κρυπτογραφησεις του, τα εχω βαλει και στις ιδιες διαδρομες 192.168.1.xxx αλλα απλα αρνειται να κανει ριπτ το σημα, γιατι ρε παιδια? Κατι δεν κολλαει. Καινουριο στο κουτι του ηταν και απο το μεσημερι παλευω και δεν βγαινει ακρη. Λιγο SOS. στον τύπο κλειδιού κάπου έχει επιλογή για το τι WPA2 είναι, παίξε εκεί και παρέμεινε στο universal το άλλο δεν δουλεύει ποτέ σωστά
therock Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Εχω παιξει με ολες τις επιλογες, repeter και universal repeater, me κλειδια και χωρις, και τα παντα ολα. Στο ψοννεψτed devices Μου δειχνει και ολας στο μενου του TP-Link oti exei συνδεθει με το SAGEM και εχει status AP-UP αλλα απλως δεν αναμεταδιδει.
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 συνδεεσαι και δεν ανοιγει σελιδες?πιανεις και τα 2 δικτυα?τι Ip εχει το ενα τι ip εχει το αλλο?με το InSSIDer μπορεις να δεις αν βλεπει και τα ρουτερ η το ενα απο τα 2.οταν συνδεεσαι στο Tp link το κανεις ping?κανεις Ping το sagem?το αλλο για να δουλεψει σωστα θελει wds.ακομα πιο δυσκολο στο σεταρισμα.και δοκιμασε απο περιεργεια να βαλεις το sagem σε b mode αντι για g να δουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.