patsi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά έχω το εξής πρόβλημα:Ένα φιλαράκι μου θα μου έδινε το laptop του για να του κάνω ένα format.Καθώς λοιπόν περνούσε τα αρχεία που ήθελε να κρατήσει σε έναν εξωτερικό σκληρό του έβγαλε μπλε οθόνη και έσβησε.Από εκείνη την στιγμή μόλις πας να ανοίξεις τον υπολογιστή ενώ το power button ανάβει και ακούγονται οι ανεμιστήρες και ο οπτικός δίσκος δεν βγάζει τίποτα παρά μαύρη οθόνη.Απ' ότι συμπέρανα δεν μπαίνει ούτε καν στα windows γιατί μόλις πατάς το power button κλίνει κατευθείαν χωρίς παρατεταμένη πίεση.Τι μπορεί να φταίει?Λογικά κάτι κάηκε κατα την γνώμη μου απλά είπα να ρωτήσω μήπως είναι κάτι απλό που δεν μου περνά απ το μυαλό και του πάρουν τζάμπα λεφτά στο service. Το laptop είναι multirama(μοντέλο δεν θυμάμαι αλλά αν θέλετε ρωτάω) intel core2duo 2.8GHZ κκαι έτρεχε με vista. Τι λέτε πια είναι η γνώμη σας?
AiWaaa Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Βοοταρε με ενα Live cd.. Αν δεν bootarei ουτε το livecd πιθανότατα να τα παιξε ο σκληρός.
patsi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Το είχα δοκιμάσει και πάλι νέκρα γι αυτό και εγώ υπέθεσα για σκληρό.
opera Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Βοοταρε με ενα Live cd.. Αν δεν bootarei ουτε το livecd πιθανότατα να τα παιξε ο σκληρός. για να μπουτάρει live cd χρειάζεται σκληρός; στο bios μπαίνει;
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Το είχα δοκιμάσει και πάλι νέκρα γι αυτό και εγώ υπέθεσα για σκληρό. Δεν bootare απο το live cd και υπεθεσες πως το προβλημα ειναι ο σκληρος δισκος? Μαλλον κατι δεν ειναι σωστο στο συλλογισμο σου.
patsi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δεν bootare απο το live cd και υπεθεσες πως το προβλημα ειναι ο σκληρος δισκος? Μαλλον κατι δεν ειναι σωστο στο συλλογισμο σου. Όχι φίλε μου από την γενική εικόνα το έκρινα.Απλά μια διαπίστωση έκανα.Απλά έτσι όπως το έγραψα φάνηκε όντως λάθος ο συλλογισμός μου.Sorry επαναδιατυπώνω από την γενική εικόνα το υποθέτω.
patsi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 για να μπουτάρει live cd χρειάζεται σκληρός; στο bios μπαίνει; Όχι δυστυχώς δεν μπαίνει.Τίποτα σαν να είναι νεκρή η οθόνη.
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Απο τη στιγμη που δεν εχεις προσβαση ουτε καν στο bios δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα.Eγγυηση αν υπαρχει και επιστροφη για service/αλλαγη.
AiWaaa Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 για να μπουτάρει live cd χρειάζεται σκληρός; στο bios μπαίνει; Δεν ήμουνα σαφής.. Εννοούσα να δοκιμασει και install.. Εχεις δίκιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.