ChaosMasterGR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Ενω ημουν στο youtube και εβλεπα βιντεακια ξαφνικα παω κανω καποιο σχολιο και μου ζηταει να συνδεθω (ενω ημουν ηδη συνδεδεμενος και εκανα κανονικα σχολια). Την ωρα που παταω να συνδεθω λοιπον (για την ακριβεια δεν πατησα να συνδεθω ανοιξα νεω παραθυρο και εκανε συνδεση εκεινη την στιγμη) μου βγαινει αυτο μυνημα Τι εγινε? Οντως ο διακομιστης τα εφτυσε? Μας κανουν καποια πλακα? Η χακαρανε το youtube και δεν το πηραμε χαμπαρι?
ocSe7en Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι δεν υπάρχει θέμα hacking. Έχει συμβεί και σε άλλους από ότι είδα. Μάλλον είναι θέμα λάθους μετάφρασης ή κάποιος αστείος τρόπος να πουν ότι ο server είναι υπερφορτωμένος. Πάντως πλάκα έχει! Στο πρώτο πράγμα που πήγε το μυαλό μου, να πω την αλήθεια, είναι ότι έχεις χρησιμοποιήσει Photoshop. Μέτα το έβαλα στο google και είδα ότι έχει συμβεί και σε άλλους!
ChaosMasterGR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι δεν υπάρχει θέμα hacking. Έχει συμβεί και σε άλλους από ότι είδα. Μάλλον είναι θέμα λάθους μετάφρασης ή κάποιος αστείος τρόπος να πουν ότι ο server είναι υπερφορτωμένος. Πάντως πλάκα έχει! Στο πρώτο πράγμα που πήγε το μυαλό μου, να πω την αλήθεια, είναι ότι έχεις χρησιμοποιήσει Photoshop. Μέτα το έβαλα στο google και είδα ότι έχει συμβεί και σε άλλους! Οχι δεν την εχω πειραξει την φωτογραφια μονο το nickname εχω σβησει (ειναι ιδιο με το φορουμ) επειδη την εχω ανεβασει και σε αλλες σελιδες και δεν ηθελα να δουνε το nick μου. Και εγω το ξαναακουσει αυτο απλα ποτε δεν μου ειχε τυχει και ειπα μιας και το ειδα με τα ματια μου να το μοιραστω μαζι σας. Αν οντως ειναι παντως απο το youtube αυτο το μυνημα πραγματικα RESPECT!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.